tomi023 Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 inkább vigye a sapkáját! mikor jön érte? nem tudom a kocsim csomagtartóját használni Hát asszem kicsit nem figyeltünk.... nyitni kéne talán egy --> ITT MINDEN TÉMÁBAN SZABAD OFFOLNI topicot!! :) :finga: :smt081 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Izé.....nincs most autóm, csinálják Tormásiék... Péntek délután hozom el tőlük, akkor tudnék leugrani a sapiért is ha megmondod hova menjek!! Igy jó lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Izé.....nincs most autóm, csinálják Tormásiék... Péntek délután hozom el tőlük, akkor tudnék leugrani a sapiért is ha megmondod hova menjek!! Igy jó lesz? Szoktam arra járni, a gyereket a Tormási mellé hordjuk oviba. Szóval az első ajtókig már le volt alapozva, amennyit persze messziről látni lehet..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Nem lehet, hogy esetleg félreértették Hagalexet a Tormásinál, és azt hitték, át kell alakítani kabrióvá az autót? :) (a citromsárágára átfestés már a cég ajándéka :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Corsarulez, és Újratöltve!Nálam van valami, ami benneteket is érdekelhet. Ha érdekel a cucc, akkor szombaton hívjatok, megegyezünk! 8) :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 nem is sejtem mi lehet de adok érte mondjuk 2000ft-t4! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Nem kóstolgat, nem szól be!!!! :) Kabriló?? Asszem magam ismeglepődnék! :smt013 Azt a kevés hajam is lefúná a szél ami megvan még! Ha kész lesz még jobban fog menni a kisebb légellenállási tényező miatt! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 ELADÓ Tecnomagnesio Detroit 7,5x17 felni & Barum Bravuris 205/40 R17 gumi bovebben : :arrow: http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=4919 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 ezt inkább tedd a helyére :wink: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=61&start=285 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 megtortent, de azert tettem ide hogy a kcskemetiek is lassak akik esetleg nem neznek mas topicot, kerlek ne torold, koszi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 nem törlöm, amúgy meg tessék nézni másik topikot is! :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 No! Nagyon lefagyott ez a csevegő topic! Kb. úgy, mint ma a kocsim hátsó sárhányójára a jeges sár!!! 30-al jöttem hazáig, mert nem bírtam lerobbantani róla az anyagot és rettenetesen kattogott a kerék. :) Lehet, megtámadom egy hajszárítóval?? Remélem, nem cseszte szét a gumimat. :evil: Valaki szóljon már az égieknek, hogy MÁRCIUS van!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Ha ez segít, én amikor elkezdett esni a hó, nagyon mérgesen néztem az ég felé, mert kezd felborulni a biológiai egyensúlyom már a hideg, meg a hó, meg ma a sok birka autóstárs miatt!! :evil: :evil: Legyen már végre tényleg tavasz! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 No! Nagyon lefagyott ez a csevegő topic! Kb. úgy, mint ma a kocsim hátsó sárhányójára a jeges sár!!! 30-al jöttem hazáig, mert nem bírtam lerobbantani róla az anyagot és rettenetesen kattogott a kerék. :) Lehet, megtámadom egy hajszárítóval?? Remélem, nem cseszte szét a gumimat. :evil: Valaki szóljon már az égieknek, hogy MÁRCIUS van!!! Feszegetni nem szabad, mert a kocsiról jön le valami a végén, inkább óvatosan le kell vizelni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 ....Lehet, megtámadom egy hajszárítóval??.... Inkább egy benyakútnál gőzborotvával :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Inkább egy benyakútnál gőzborotvával Hé !!!!!! :roll: ezt nem én írtam!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Hé !!!!!! :roll: ezt nem én írtam!!! Ja-ja, valóban, bocs, javítottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Akkor a felesleget törölheted is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 óvatosan le kell vizelni :) Én nem tudok olyan pontosan célozni, mint ti fiúk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Gyakorlás kérdése... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 sziasztok, mit szólnátok, ha az egyik következő szekció tali a 03/26. vas. Veteránjármű- és alkatrészbörze, Kecskemét, Szent László körúti vásártér, a gokart pálya mellett. -n lenne? elég jó móka... 06.00-kor nyitnak... ( :) ez állítólag nem vicc) (délelőtti program) Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 csak hogy én is adjak egy kis helyzet jelentést by Sopron.(mivel kecskemét sexcio oyan nagyra nötte magát hogy már itt is vanak pártfogói) Tegnap este csupán hideg volt ma reggelre viszont a város megbénul mert 20cm hó esett! :) De nézzük az előnyét megint rátapadhatok a kézifékra! :) :) Ja és itt a tavasz! :P De legalább szépek lesznek a képek szelidről!de lehet hogy ott hon lefényépezek egy irógép papirt néhány szögből mert fehér az is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Kecskemét dettó!Mindenki megy amerrre sikerül.Ma egy ladás előttem fordult vissza, alig bírtam megállni, meg utánam egy nyerges is bebicskázott a produkció láttán, majd egy Fiesta is be akart kanyarodni, aztán valahol az árok szélén sikerült megállnia. Trükkös kis idő!Meg a sok béna, aki nem ismeri az autóját.Mert csak 4km/h-val közlekedik, ha leesik a jóidő! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Itt az Auchan melletti körforgalomban is bebicskázott egy nyerges és meg is állt a forgalom szépen. Nekem meg holnap pestre kell mennem, már előre látom nem a szokásos 40 perc lesz:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts