ENDYKA Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Van cascó az autón? Mert ha igen, akkor lehet érdemes lenne kicserélni, persze ez attól is függ, mekkora az önrészed... Nekem anno az 1.0-án, 10%-os volt, és a repedés ami volt rajta, 6000-ért csinálták volna meg... opeléknál, 8500-at fizettem, és új szélvédőm lett... :lol: Úgy tudom az önrészt mindenképp bukod, nekem ez minimum 50ezer ft vagy 10%, ami elvileg azt jelenti, hogy 1 millióig 50ezert fizetek, millió fölött meg a 10%-ot, persze csak ha jól értelmeztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 10% , 50 e-s Casco-m van, szóval nem igazán szeretnék szélvédőt cserélni mostanában.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Úgy tudom az önrészt mindenképp bukod, nekem ez minimum 50ezer ft vagy 10%, ami elvileg azt jelenti, hogy 1 millióig 50ezert fizetek, millió fölött meg a 10%-ot, persze csak ha jól értelmeztem... Szerintem nem jól értelmezed... :) Ha a kár nem éri el az 50e.Ft-ot akkor kell fizetned, felette lép életbe a 10%. 1X az első lökösömet akartam lefestetni, ott a kár "csak 30e. lett volna, ott kellett volna az egészet fizetnem,mivel nem érte el a minimum önrészt... A szélvédőm meg került volna 85e.-be, és ott már a 10%-ot vették figyelembe, így fizettem 8500-at.. ;) Igaz, ez 3 ével ezelőtt volt, lehet azóta változott, meg az is, hogy biztosító függő a dolog.. Utána kell érdeklődni az még nem kerül semmibe... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Így már egészen más a leányzó fekvése..... :lol: Akkor mégis megérné cserélni?? Mennyi egy szélvédő a Vekihez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Így már egészen más a leányzó fekvése..... :) De ne vedd egyenlőre 100%-ra... kérdezd meg, feltétlenül, mert lehet azóta változott... ;) Én Tormásiéknál csináltattam. Mennyi egy szélvédő a Vekihez? Hirtelen ezt találtam, elég jó áron van szélvédő itt :lol: De OPEL-éknál is érdemes megkérdezni, mert a cascóban benne van a beszerelés is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Így már egészen más a leányzó fekvése..... :lol: Akkor mégis megérné cserélni?? Mennyi egy szélvédő a Vekihez? http://bestglass.hu én őket hívnám fel,az autóüveg kft-t meg felejtsd el,iszonyat kutyaütő banda! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Hétfőn elszalajtom a Petit a helyi Opelhez, úgyis protekciós ott, mivel ott dolgozott egy évig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 http://bestglass.hu én őket hívnám fel,az autóüveg kft-t meg felejtsd el,iszonyat kutyaütő banda! :lol: Sógorom ott dolgozott nekem ő és egy haverja cserélte ki a szélvédőm a sötétítést is velük csináltattam na meg a napfénytetőt!Ők jók!Azt nem tudom most milyen az autóüveg vagyis amit csinálnak de hogy nem olcsó az biztos! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Szerintem qrva jó lett: Magyar népmesék Remix 3. Farkas Berci széjjelfagy :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Mega LOL!!!! :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Szerintem qrva jó lett: Magyar népmesék Remix 3. Farkas Berci széjjelfagy :lol: :) ;) Érdekes verzió! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Johnnynak játék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Johnnynak játék :lol: Degenyóóó. :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Hello Skacok! Tegnap este történt egy baleset Kecskeméten :lol: : 44-esen, a reptér felől a városközpont felé, a körforgalom előtt- ez merre van pontosan? Rokon volt a vétlen, szerdán megyek a kórházba. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Hello Skacok! Tegnap este történt egy baleset Kecskeméten :) : 44-esen, a reptér felől a városközpont felé, a körforgalom előtt- ez merre van pontosan? Rokon volt a vétlen, szerdán megyek a kórházba. Köszi! Azon a szakaszon az egyetlen körforgalom a Szőlőfürt vendéglőnél van.Befelé jövet ott elég gáz az út, erősen nyomvályús. Nem kizárt, hogy a 26 éves hölgy autóját az dobta meg.Szerencsétlen eset. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Azon a szakaszon az egyetlen körforgalom a Szőlőfürt vendéglőnél van.Befelé jövet ott elég gáz az út, erősen nyomvályús. Nem kizárt, hogy a 26 éves hölgy autóját az dobta meg.Szerencsétlen eset. ;) Bakker... :lol: És most olvastam, hogy lehet, hogy az a hölgy cselgáncsozó volt, aki épp a laktanyába tartott- hivatásos katona... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Bakker... :) És most olvastam, hogy lehet, hogy az a hölgy cselgáncsozó volt, aki épp a laktanyába tartott- hivatásos katona... ;) Sztem Ő volt az...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Hello Skacok! Tegnap este történt egy baleset Kecskeméten :) : 44-esen, a reptér felől a városközpont felé, a körforgalom előtt- ez merre van pontosan? Rokon volt a vétlen, szerdán megyek a kórházba. Köszi! Gondolom, erről van szó...: :lol: Baleset Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Borzalmas.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Hétfőn elszalajtom a Petit a helyi Opelhez, úgyis protekciós ott, mivel ott dolgozott egy évig. :) Sikerült megtudni valamit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Még nem jött haza . :lol: A kocsit is le kéne mosni, a fehéren rosszul mutat a szürke kosz. Bezzeg az Astra, az ezüst szinével két centi sár alatt sem látszott piszkosnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Még nem jött haza . :) - Messze laksz? - Kétszer is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Gondolom, erről van szó...: :lol: Baleset Ez egy Toyota Starlet volt, a régebbi verzió.A Merga ellen esélye sem volt.Még azt is írták, hogy kirepült az autóból.Elnézve a képeket, ha benne marad akkor sem lett volna semmi esélye.Ez most egyesélyes volt sajnos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Biztos, hogy Omegát akarsz venni?Mert van itt jobb alternatíva ish.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Biztos, hogy Omegát akarsz venni?Mert van itt jobb alternatíva ish.... :lol: ;) Hááát, ez elég jó ár lenne, de: 2.5 benzin és 170 paci, leenné a gatyámat is... szerintem többe jönne ki a fogyija mint a corsának... Meg nem tom, hogy a 170LE az már benne van-e a luxus kategóriba ;) ez meg megint olcsóbb lett 25e.-rel :) OMEGA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts