Turci Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 már 3 éves :lol: Nana csak vigyázva! :lol: Maradj inkább a tanítónőnél! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Nana csak vigyázva! :lol: Maradj inkább a tanítónőnél! :D Tanult kollegám jól beszél. Te csak ne vágd a centit a lányom miatt!! Megyek Mantáékhoz továbbképzésre...... :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Boldog szülinapot az ünnepelteknek részünkről is. :lol: Itt nem volt köd!! Viszont ma reggel mamám kertjében egy rakás hóvirágot találtam. :( Úgyhogy kijelenthetem,hogy a tavasz próbál jönni. Ja és a tulipánhagymáim is a kis fagyisdobozkákban hajtanak kifelé. Szóval kezdem optimistán látni a világot. VAgyis hamarosan itt a jóidő és már csak kb 2 hónap és karcsúsodok vagy 10 kilót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Igenis, bazinagy volt itt a köd!!!! :lol: És icipici a garázs, csak a 105-ös Skoda fér bele. Mantababy, én is karcsúsodok, mert végre nem kell 15 réteg ruhában szaladgálni minden nap. (vagy te is erre céloztál) :( A sulinkban alig van fűtés, van olyan terem, ahol szinte a lehellet is meglátszik. (14 fok) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Igenis, bazinagy volt itt a köd!!!! :lol: Csütörtök éjszaka olyan köd volt, hogy a kijelölt dohányzóhelyről nem láttam a kb. 45m-re lévő irodánk ablakát.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Én pedig ma reggelig semmit sem láttam éjfél óta. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Én pedig ma reggelig semmit sem láttam éjfél óta. :D :D Mi történt?? :( :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Mi történt?? :( :D :lol: :lol: Aludtam.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Csütörtök éjszaka olyan köd volt, hogy a kijelölt dohányzóhelyről nem láttam a kb. 45m-re lévő irodánk ablakát.... :lol: Mikor Szolnokon voltunk akkor volt nagy köd,na meg olyan hideg hogy a pingvinek is eldőltek az út szélén!Csak azt láttad hogy folyamatosan esnek el! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Aludtam.... :lol: :lol: :( Értem.......azért járni már tudol?? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Értem.......azért járni már tudol?? :lol: :lol: :( Csak kerettel megy néki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Csak kerettel megy néki! :lol: Az már jóó jel! :( :D Egyébként olvasom a CS.n a luxusadóval kapcsolatos témát.Nagyon meg tudom őket érteni amiért lázonganak.Tényleg ma.rhaság egy autót csak azért megadóztatni, mert 167.5LE-nél erősebb.Főleg ha elmúlt 10 éves.Sokkal inkább értékalapon kellett volna ezt az adónemet létre hozni. A luxus nem egy pl. esetünkben min. 10 éves MV6 Omegánál vagy Vectra b 2.5 V6-nál kezdődik.S, nem is egy 13 éves E34-es 530 v. 540-nél... :lol: S, még sorolhatnám.De ha v.ki 10M-ért tud venni egy Audi A4 1.9TDi-t...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Ezt lessétek!!! :D :D :D Ezt ma találtam... havashenrik.hu oldalon! :D LETILTOTTÁK AZ OLDALT, mert NEM FIZETETT!!! :lol: :lol: :( Ez mekkora égééééés??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Ezt lessétek!!! :D :D :D LETILTOTTÁK AZ OLDALT, mert NEM FIZETETT!!! :lol: :( :D Ez mekkora égééééés??? Sanszosan van annyi lóvéja, hogy nem fogja a földhöz verni a dolog.majd kreál másikat!A TANÁRÚÚR! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 No akkor folyt köv.... akinek van ingere szedje :D http://kepfeltoltes.hu/100218/1157419904borito_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/] de 18:00 nál miért kiált rám, hogy Tomi! majd besz4rtam :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Csabi, amúgy miért eladó a kocsid? (bocsi, nem vagyok update mostanában).... Ahogy Losi is írta... :lol: Valami nagyobbat szeretnék, (OMEGA) meg persze, jó lenne hitelmentesen ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Kinéztem ma reggel az ablakon, és azt hittem elsőre, hogy v.mi rossz tréfa, hogy megint minden csupa hó.Én nagyon szeretem a havat, karácsonykor.De már elegem van a hidegből, a tré utakból, jöhetne már v.mi jóidő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Kinéztem ma reggel az ablakon, és azt hittem elsőre, hogy v.mi rossz tréfa, hogy megint minden csupa hó.Én nagyon szeretem a havat, karácsonykor.De már elegem van a hidegből, a tré utakból, jöhetne már v.mi jóidő. :lol: én pont havat vártam, no nem azért mert még mindig tök jó, hanem mert esett...de süt a nap ezerrel, és olvad... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 hanem mert esett...de süt a nap ezerrel, és olvad... :lol: Itt is olvad, csak a fene nagy egyenfehér/szürke helyett szívesebben néznék v.mi tavaszi színű jellegű dolgot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nem hiszitek el mekkorákat pörögtem idén a faros Skodával.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nem hiszitek el mekkorákat pörögtem idén a faros Skodával.... :lol: Peti kibírta sírás nélkül? :lol: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nem hiszitek el mekkorákat pörögtem idén a faros Skodával.... :lol: Játszottunk mi is!Első körbe 2 acélfelni és egy koptató volt az állás! :( A másodikba Márk új autójába világított minden mint a karácsonyfa! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ja skacok!Holnap délután be gyűjtés ha valakinek van valami motyója a kis srác számára akkor az jelezze!Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Egyik ismerősömék is jelentős csomaggal hozzájárulnak a dologhoz, ma hoztam el, a csomagtartó félig van élelemmel és tisztítószerekkel, mosóporral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nálam pedig Pajáéktól, és Editéktől van két csomi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts