ENDYKA Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Ő Halasi Dóri Lassan veheted a puskát vejkótlanítani... :lol: Nagyon szép kis leányzó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 nagyon ügyes vagy! Szépen alakulnak a dolgok. A cikkel kapcsolatban én csak annyit tennék hozza, hogy lesz4rom a negatív hszeket. A piszkálódás helyett és a felelősök megkeresése(nevezése) helyett inkább segítene ugyanennyi energiával nem pont ezen a "családon" de biztos lehetne másokon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Lassan veheted a puskát vejkótlanítani... :( Együtt megyünk kiképzésre, Losival, és Pajával karöltve. Lányos apák ELŐRE!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Lányos apák ELŐRE!!! :lol: :lol: Te se vagy 1 Napóleon! :( Rögtön a másikat zavarod a harcba, te meg leszel az Ensz megfigyelő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Te se vagy 1 Napóleon! :lol: Rögtön a másikat zavarod a harcba, te meg leszel az Ensz megfigyelő! :lol: Hát én biológiailag vagyok alkalmatlan erre. Ha megnézed a történelmet akkor látni fogod, hogy az összes zsarnok kis termetű volt. Attila, Napóleon, Nagy Sándor, Dzsingisz kán, Hitler, stb.... Állítólag a kisebbségi komplexusukat próbálták a nagyratörő vágyaikkal kompenzálni. (hozzátéve, több kevesebb sikerrel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Együtt megyünk kiképzésre, Losival, és Pajával karöltve. Lányos apák ELŐRE!!! :lol: :lol: Mi meg akinek még nincs meg hajtunk benneteket! :D De a kiképzésre még kíváncsi lennék!Már lenne tippem mit kellene csinálnotok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Mi meg akinek még nincs meg hajtunk benneteket! :lol: Mit kezdenének a vaktöltények elöl! :lol: Így aztán marad a hátsó szakasz, ott durrogtathatunk kedvünkre! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 . aztán marad a hátsó szakasz, ott durrogtathatunk kedvünkre! :( Seggbelőnéd az előttedlevőt? Abból nem lesz gyerek!!! De sokat kell még tanulni az ifjuságnak. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Seggbelőnéd az előttedlevőt? Abból nem lesz gyerek!!! De sokat kell még tanulni az ifjuságnak. :lol: :lol: Na de kérem: ez nem a meleg front! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Na de kérem: ez nem a meleg front! :lol: Akkor miért akarsz a hátsó sorban durrogtatni? Inkább menj az erkélyre, és figyelmeztetőleg lőjj a levegőbe kettőt!! :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Akkor miért akarsz a hátsó sorban durrogtatni? Inkább menj az erkélyre, és figyelmeztetőleg lőjj a levegőbe kettőt!! :lol: :lol: Vak tölténnyel mit keresnénk az első sorban?! :( Te már bizonyítottál, hogy éles a töltény..bizonyíték a gyermek.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Vak tölténnyel mit keresnénk az első sorban?! :D Te már bizonyítottál, hogy éles a töltény..bizonyíték a gyermek.. :D Nem kell bekötni a szemét, akkor nem lesz vak. Ennyi a titok.. :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 .......na a sok bokorugró tapsifüles! :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Nem kell bekötni a szemét, akkor nem lesz vak. Ennyi a titok.. :lol: :lol: :( :D :D :D Polgár Peti után szabadon..... :D :lol: Van egy ilyen eladó Blau... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Na, késő este nagyon témánál voltatok! :lol: Nálunk inkább anyu kritizálta a pasijaimat, apu csak csendben figyelt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Megint 1 opellal kevesebb megy az utakon... ma reggeli köd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Megint 1 opellal kevesebb megy az utakon... ma reggeli köd... http://www.baon.hu/lapokkepek/kepgaleria/1...legyhaza004.jpg Szépet kapott.Hiába, ködben is tolni kell mindazáll@t. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Boldog Névnapot a Zsuzsannáknak, és Isten Éltesse Hajnalka lányomat 3. szülinapján! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Boldog Névnapot a Zsuzsannáknak, és Isten Éltesse Hajnalka lányomat 3. szülinapján! Csatlakozom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Én is gratulálok a szülinaposnak és a névnaposoknak is! :lol: Mindjárt meg is nézem az iwiwen a Pisti lányát. :( Egyébként itt Kőrösön is iszonyú köd volt, a garázsban BELÜL látszott a köd. Max. 30 méter látótávolság volt, ilyet még nem éltem..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Csabi, amúgy miért eladó a kocsid? (bocsi, nem vagyok update mostanában).... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 és Isten Éltesse Hajnalka lányomat 3. szülinapján! már 3 éves :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Csabi, amúgy miért eladó a kocsid? (bocsi, nem vagyok update mostanában).... Nagykocsit (Omega) szeretne...Meg olyat amin nincs hitel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Sok puszi Hajnalkának, így utólag is.... :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Én is gratulálok a szülinaposnak és a névnaposoknak is! :D Mindjárt meg is nézem az iwiwen a Pisti lányát. :D Egyébként itt Kőrösön is iszonyú köd volt, a garázsban BELÜL látszott a köd. Max. 30 méter látótávolság volt, ilyet még nem éltem..... :lol: Mekkora garázsotok van ? :lol: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts