Turci Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 inkább a tanítónéni :lol: Azt ne felejtsd el hogy nem a tanárnőhöz megyünk és nem neki viszünk cuccot! :lol: Te Don Hujan! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Srácok, nagyon királyak vagytok, tudtam, hogy ide jó helyre írok. Ma elvittem a bicót a szerelőhöz, mert volt rajta egy két javítani való, de esztétikailag hibátlan. Ha már ott voltam rendtem rá első-hátsó világítást. Még egy sárvédő nem ártott volna, de már így is viszonylag magas, de korrekt árat mondott a srác és ugyan szánnék még pénzt a dologra, mert nekem csak pár sörrel kevesebb, de úgy gondoltam, hogy abból inkább tartós élelmiszert veszek, annak több haszna van. Maximális respect mindenkinek :lol: Ui: ha több autóval megyünk, akkor mi a párommal beülhetünk valakihez? Mármint ha marad hely :lol: természetesen beszállnánk az üzemanyagba!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Losi! Ismerős? :lol: Az igazi Corsás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Morzsaaaaaa :lol: :lol: (legalábbis hasonlít) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Kedden lesz a menet és délután mert a kisfiú 15 óráig suliba van és vagy a tanárnő vagy a kisfiú fog kivinni minket a tanyára! Sajnos én így nem tudok részt venni a menetelben, délutános leszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Losi! Ismerős? :D Az igazi Corsás! :D http://www.corsasport.co.uk/carimages/8071/DSC00543.JPG Lesz ott kötegelő is.....meg slagdarab! :( :D http://www.corsasport.co.uk/carimages/8045/IMG_1577.jpg :lol: Sztem ha beszélsz GSiCsabival, lehet tudna eladó ilyen felgent.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Sztem ha beszélsz GSiCsabival, lehet tudna eladó ilyen felgent.... :lol: Végülis, van 2 garnitúra IMSCHER felnim... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Végülis, van 2 garnitúra IMSCHER felnim... :lol: Tudom...... :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Tudom...... :lol: :( Sőt, az egyik eladó, ha esetleg.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Sőt, az egyik eladó, ha esetleg.... :lol: Rápróbálnám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Rápróbálnám! :lol: Nem tart sokból... a nyári gumákkal itt van lent a tárolóban... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Rápróbálnám! :lol: Helyeshelyes!Képet!! :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Nem tart sokból... a nyári gumákkal itt van lent a tárolóban... :lol: Na majd ha jó idő lesz rádobjuk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Sziasztok! Ha mi is beszállhatunk a jótékonykodásba... én is olvastam a cikket. Esetleg vasárnap délután elmehetnénk Kecsóra és valakinek odaadjuk a cuccokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Amúgy is csúnyán elhanyagoltam a klubot... :lol: Számonbánom....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Amúgy is csúnyán elhanyagoltam a klubot... :( Számonbánom....) Hát lehet majd elfenekelünk. :D :lol: :lol: Hívhatod Tomit, is vagy engem is, a számunk nem változott. Ha nem tudod akkor PÜ, és küldöm. Nyilvánosan nem reklámoznám, így is megtalál minden politikus. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 :lol: Számonbánom....) azért jár az elfenekelés! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Hívhatod Tomit, bizony :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 azért jár az elfenekelés! :lol: Hű, naaagyon félek!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 esetleg hozzak ostort meg bőrcuccot??! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 esetleg hozzak ostort meg bőrcuccot??! :lol: Ne akaszd le a ruhás szekrényből,még Peti hiányolná! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 esetleg hozzak ostort meg bőrcuccot??! :lol: áá nem lesz rá szükség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Egyébként hiányol titeket a Peti. Azt mondta, nagyon jó csapat vagytok és mindig szívesen találkozik veletek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Egyébként hiányol titeket a Peti. Azt mondta, nagyon jó csapat vagytok és mindig szívesen találkozik veletek. :lol: mi téged jobban mint Petit :( Te sokkal csinosabb vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts