warwolf Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 a kézi váltó pedig az autógyártás szégyene :D Az autómatát pedig fél v. botlábúaknak találták ki! :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 majd, ha veszel egy automatát, más lesz a véleményed! :( nekem boldog a tököm benne köszi :lol: csak azt sajnálom, hogy legelőször nem ilyet vettem! De most felkerültek a nyári kerekek, le is mosattam, újra beleszerettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Tomi ! Te honnét kapod az időjárás előrejelzést ? Itt nálunk épp havazik....(Vízmű u.) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Nagy hatalom...az ilyen offmestereket kell figyelni,mint te vagy zsákos barátunk! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 majd, ha veszel egy automatát, más lesz a véleményed! :D nekem boldog a tököm benne köszi :lol: csak azt sajnálom, hogy legelőször nem ilyet vettem! De most felkerültek a nyári kerekek, le is mosattam, újra beleszerettem :lol: Boldog a tököd, mert az automata miatt szabad mindig az egyik kezed mi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 majd, ha veszel egy automatát, más lesz a véleményed! :D nekem boldog a tököm benne köszi :lol: csak azt sajnálom, hogy legelőször nem ilyet vettem! De most felkerültek a nyári kerekek, le is mosattam, újra beleszerettem :lol: a csodagumik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 a csodagumik :lol: A boldog tökeihez pedig saját csoda kezei vannak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Tomi ! Te honnét kapod az időjárás előrejelzést ? én bízom a jó időben Itt nálunk épp havazik....(Vízmű u.) a garázsban nem :D A boldog tökeihez pedig saját csoda kezei vannak! :lol: így vezetés közben nem zavarom a leányzót munkája közben, foghatom a fenekét, és haladok is a célom felé :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 a csodagumik :lol: és van még két tartalék 3000ért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 én bízom a jó időben a garázsban nem :D így vezetés közben nem zavarom a leányzót munkája közben, foghatom a fenekét, és haladok is a célom felé :lol: :lol: :( tempomat is van, ugyh nagy a freedom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 a kézi váltó pedig az autógyártás szégyene :lol: Hát ne adja isten hogy tönkremenjen mert ahogy néztem a neten elég költséges a javítása!Úgy hogy szégyen nem szégyen én maradok az elavult kézi váltónál! :lol: A másik szerintem a vezetés feelingjét pont a váltás adja meg mint a motorozásnál! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Hát ne adja isten hogy tönkremenjen mert ahogy néztem a neten elég költséges a javítása!Úgy hogy szégyen nem szégyen én maradok az elavult kézi váltónál! :lol: A másik szerintem a vezetés feelingjét pont a váltás adja meg mint a motorozásnál! :lol: Az automata meghibásodás sokféle lehet. nem feltétlen több 100 ezer...de tényleg ne adja Isten! A kézi váltás fílingjével teljesen egyet tudok érteni, mert pl a Losi korzáját nem tudtam volna elképzelni automatával :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 majd, ha veszel egy automatát, más lesz a véleményed! :( Utazásnál biztos jó az ótómata, de itt a városban kb. leenné a gatyám is.A kézi váltó direktebb.Hosszú távon meg nekem is van tempomatom, szóval nem elég, hogy az egyik kezem szabad, de mind2 lábam is az! :lol: De viccet félre téve kis ill. középkategóriához nem illik az autómata.Olyan nagy kotlához mint az Omi, már igen. :lol: Amúgy meg voltam Csókán, kaptam próbára 1.6 16V gyújtókábeleket.Végre van kraft normálisan a Vectrában és nem kezd el dadogni/szaggatni ha lépem neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Utazásnál biztos jó az ótómata, de itt a városban kb. leenné a gatyám is.A kézi váltó direktebb.Hosszú távon meg nekem is van tempomatom, szóval nem elég, hogy az egyik kezem szabad, de mind2 lábam is az! :lol: De viccet félre téve kis ill. középkategóriához nem illik az autómata.Olyan nagy kotlához mint az Omi, már igen. :lol: Amúgy meg voltam Csókán, kaptam próbára 1.6 16V gyújtókábeleket.Végre van kraft normálisan a Vectrában és nem kezd el dadogni/szaggatni ha lépem neki. kell bele egy automataváltó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 kell bele egy automataváltó :lol: Szívemből szóltál! Kérsz a sült krumplimból is? Losi a legjobb amikor be van állítva a tempomat valami 100 körüli sebességre, lassítani kell esetleg meg is kell állni, az Omi emlékszik rá mennyivel ment és egy gombnyomásra visszagyorsít :lol: 30 nál megnyomom a gombot és onnan mindent Ő csinál. Marhára tetszik, csak kormányozok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Szívemből szóltál! Kérsz a sült krumplimból is? Losi a legjobb amikor be van állítva a tempomat valami 100 körüli sebességre, lassítani kell esetleg meg is kell állni, az Omi emlékszik rá mennyivel ment és egy gombnyomásra visszagyorsít :lol: 30 nál megnyomom a gombot és onnan mindent Ő csinál. Marhára tetszik, csak kormányozok! :lol: frites? nein danke! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Losi a legjobb amikor be van állítva a tempomat valami 100 körüli sebességre, lassítani kell esetleg meg is kell állni, az Omi emlékszik rá mennyivel ment és egy gombnyomásra visszagyorsít :lol: 30 nál megnyomom a gombot és onnan mindent Ő csinál. Marhára tetszik, csak kormányozok! :( Én meg fékezés után gyorsítok, majd nyomom a gombot, és hipp-hopp újra 90nel megyek! :lol: A következő fékezésig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Megjöttek a kártyák! Losi Csabi Johnny gyertek érte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 És én..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Megjöttek a kártyák! Losi Csabi Johnny gyertek érte! Okés.Mielőtt mennék, csörgök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Amúgy meg voltam Csókán, kaptam próbára 1.6 16V gyújtókábeleket.Végre van kraft normálisan a Vectrában és nem kezd el dadogni/szaggatni ha lépem neki. Akkor ezek szerint megoldódott a probléma? Esetleg nix másik Ferinél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Megjöttek a kártyák! Losi Csabi Johnny gyertek érte! Lehet a 7en nem jutok be, amíg bent Vagy (éjszakás 7 rlz) :lol: De akkor majd lécci a pénteki meetre hozd el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Sziasztok! Régen jártam erre felétek. Alább lesz egy link egy másik fórumra, ami szintén tartalmazni fog egy linket. Kérlek benneteket, hogy olvassátok el őket és ha úgy gondoljátok, hogy tudtok valamiben segíteni, akkor szóljatok. Köszönöm a figyelmeteket! http://logout.hu/tema/kecskemet_es_kornyek...9305-49305.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Akkor ezek szerint megoldódott a probléma? Esetleg nix másik Ferinél? :lol: Az a gáz, hogy ez nem mérethelyes.Egyelőre csak próbán van nálam.De jó eséllyel megoldódni látszik a gondom.Szvsz van ott még ahonnan ez jött! :lol: De ki fogom szűrni melyik kell, és a régi megy vissza a helyére, mert egyelőre az összes cserélve lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Az a gáz, hogy ez nem mérethelyes.Egyelőre csak próbán van nálam.De jó eséllyel megoldódni látszik a gondom.Szvsz van ott még ahonnan ez jött! :lol: De ki fogom szűrni melyik kell, és a régi megy vissza a helyére, mert egyelőre az összes cserélve lett. Csergőben rákéne kérdezni mennyi a spanyol utángyári.Én is azt vettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts