Turci Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 - Doktor úr, szemüvegre lenne szükségem... - Azt látom, mert ez egy hentes üzlet... :lol: :lol: Hát ez se jobb mint a másik volt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Hát ez se jobb mint a másik volt! :lol: www.nyasgem.hu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 www.nyasgem.hu :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 tegnap Dini Petra meg én átmentünk Ceglédre bulizni. MegaDance-be. A helynek volt egyfajta varázsa, de a buli qvaszr volt. A végére megtaláltam a másik termet :lol: Soha többet...Petrán még az egy kis üveg vodka elfogyasztása sem segített :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 tegnap Dini Petra meg én átmentünk Ceglédre bulizni Elnézést, hogy nem tudtam bemenni, de nem vok v.mi túl jól. :lol: Tombol a nyühödelem.A bejárati ajtóra ki van írva, hogy gyengélkedő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 tegnap Dini Petra meg én átmentünk Ceglédre bulizni. MegaDance-be. A helynek volt egyfajta varázsa, de a buli qvaszr volt. A végére megtaláltam a másik termet :( Soha többet...Petrán még az egy kis üveg vodka elfogyasztása sem segített :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 :lol: Tomi nem a hellyel hanem a fejjel van gond! :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Vazzeeee. most látom, hogy MODERÁTOR lettél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Vazzeeee. most látom, hogy MODERÁTOR lettél? :lol: Lokális voltam az F astra alatt,de muszáj volt fentebb lépni,mert nem tudtam hozzászólásokat áthelyezni és elég sok balga téved oda és a fórum más részeire is,amit sok modi nem is olvas. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Lokális voltam az F astra alatt,de muszáj volt fentebb lépni,mert nem tudtam hozzászólásokat áthelyezni és elég sok balga téved oda és a fórum más részeire is,amit sok modi nem is olvas. :lol: A nyaller! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 A nyaller! :lol: Pofád befogod,mert kimoderálak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Elnök úr illetve buktatott elnök úr csak jelzem megyek festeni!Ha valami pozicióval meg dobnátok engem is!Mondjuk titkárnő castingoltató! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Pofád befogod,mert kimoderálak! :lol: Mi van? Hatalmat kaptál? :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Mi van? Hatalmat kaptál? :lol: :lol: :( Nem az a lényeg!Hanem hogy hogyan?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Mi van? Hatalmat kaptál? :lol: :lol: :( Nagy hatalom...az ilyen offmestereket kell figyelni,mint te vagy zsákos barátunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Azt nem én írtam! :lol: Így akár a szomszéd kutyája is kaphatta volna!Az legalább tényleg figyel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Lokális voltam az F astra alatt,de muszáj volt fentebb lépni,mert nem tudtam hozzászólásokat áthelyezni és elég sok balga téved oda és a fórum más részeire is,amit sok modi nem is olvas. :( Ez ám a gyors karrier! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Ez ám a gyors karrier! :lol: :lol: És még be sem lett avatva... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 És még be sem lett avatva... :lol: Hogy műxik a Splash? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Hogy műxik a Splash? Jön, megy, fékezik, teszi a dolgát. :lol: A-B pontok közt ideális. Hosszú utakra picit kényelmetlen. A szeszt szereti, csak ne lenne hideg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Jön, megy, fékezik, teszi a dolgát. :lol: A-B pontok közt ideális. Hosszú utakra picit kényelmetlen. A szeszt szereti, csak ne lenne hideg. A fűtést ki spórolták belőle? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Jön, megy, fékezik, teszi a dolgát. :lol: A-B pontok közt ideális. Hosszú utakra picit kényelmetlen. A szeszt szereti, csak ne lenne hideg. Hát igen.Valamit valamiért.De legalább nem kell állandóan attól parázni, hogy v.hol megáll, és setovább aztán jön v.mi kötséges javítás.A sokadik a sorban.No meg nem eszi le a gatyád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 A fűtést ki spórolták belőle? :lol: :( Mint üzemanyagra gondoltam, mert az autó vagy benzinnel megy, vagy E85-el. (bár itt gondok akadhatnak az autó fopgalmával is, mármint a szplaccsra nézve :lol: ) Hát igen.Valamit valamiért.De legalább nem kell állandóan attól parázni, hogy v.hol megáll, és setovább aztán jön v.mi kötséges javítás.A sokadik a sorban.No meg nem eszi le a gatyád. Városban, így télen, bioanyaggal, meg nélküle is annyira nem barátságos a fogyi. Vagy az én talpam vastag, de benyal 8-at. Szervízről annyit, éves szervíz 20e. olaj+szűrők cseréje, és benzinszűrőt nem is cseréltek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 :D Mint üzemanyagra gondoltam, mert az autó vagy benzinnel megy, vagy E85-el. (bár itt gondok akadhatnak az autó fopgalmával is, mármint a szplaccsra nézve :lol: ) Városban, így télen, bioanyaggal, meg nélküle is annyira nem barátságos a fogyi. Vagy az én talpam vastag, de benyal 8-at. Szervízről annyit, éves szervíz 20e. olaj+szűrők cseréje, és benzinszűrőt nem is cseréltek. Hát igen, az autó benzinnel megy és van benne legalább 1db turbó! :( Amúgy pl. nekem nincs az égvilágon semmi gondom a Splah-el és egyik Suzukival sem, ha megtehetném hogy vegyek v.mi fiatalabb verzát, kérdés nélkül megtenném.A régi Swiftet már én is idejemúltnak értékelem, bár falura ill. kisebb városban ill. ha az ember nem utazik sokat, ideális választás lehet.Én mindenesetre max. 2. autónak vennék újra ha vennék.De pl. az SX4 Sedan ill. Kizashi pl. nagyon tecc mert autóformájú autók , bár utóbbinak csak márciusban lesz a hazai bemutatója. A szervíz dolog meg......ebből min. 10e.ft a munkadíj, az tuti. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Hát igen, az autó benzinnel megy a kézi váltó pedig az autógyártás szégyene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts