Udi Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Folyamatban van....a sajátomat is átépítem az lesz az első prototípus utána jöhet a tiéd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Folyamatban van....a sajátomat is átépítem az lesz az első prototípus utána jöhet a tiéd. :lol: Igenis mester! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maja Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Köszi srácok... :lol: Azért van már 1-2 év plusz a 18-on felül.... :lol: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Köszi srácok... :lol: Azért van már 1-2 év plusz a 18-on felül.... :lol: :( :D :D Jah.....1-2.Nem több! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Jah.....1-2.Nem több! :lol: Jaja, nem is sokkal több :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Csabi! Azt írtam mennyi a patron, mert most hirtelen nem találom a papírt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Losi! Voltam ma kiséknél,van náluk ELF olaj jóáron! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Csabi! Azt írtam mennyi a patron, mert most hirtelen nem találom a papírt? :lol: Nem írtad.... de még múlthéten telóba mondtad, hogy mennyi... :( szvl, tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Losi! Voltam ma kiséknél,van náluk ELF olaj jóáron! :lol: Sztem akkor a kövi 7n olajat cserélek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Nem írtad.... de még múlthéten telóba mondtad, hogy mennyi... :lol: szvl, tudom :lol: Akkor OK! Vond le amivel én lógok a tőled vett cumóért! THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Sztem akkor a kövi 7n olajat cserélek. :lol: Azt már nekem is kellene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Azt már nekem is kellene :lol: Bakter neked meg mosmá' oda adom a stift horgot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Akkor OK! Vond le amivel én lógok a tőled vett cumóért! THX! :lol: Jó,hogy mondod, én meg azt felejtettem el... :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Srácok ! A Simonyi u.-i bizományi megszűnt, vagy elköltözött ? Nincs infója valakinek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Srácok ! A Simonyi u.-i bizományi megszűnt, vagy elköltözött ? Nincs infója valakinek ? bezárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Esetleg más alternatíva.....mindegyik bizi csak nem szűnt meg....mondjuk nem sok létezett..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Srácok ! A Simonyi u.-i bizományi megszűnt, vagy elköltözött ? Nincs infója valakinek ? Elköltözött! Nagykőrösi utcán nyitott az Ottó másik boltot, ahol a bolt egyik felében angol használt ruha a másik felében pedig bizományi van. KB a Bici Shoppal szemben van. Kicsit nagyobb is a választék, mivel nagyobb az üzlet helység. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Elköltözött! akkor van remény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 akkor van remény :lol: Mit akarsz venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Érdekesség..... A videó végén szereplő Base Jump-os arcoktól elhatárolódom.Azok ugyanis totál agyhalottak. Valamint megjegyezném, hogy a szabadeséses részeknél látható dolgok baromi sok gyakorlás árán tanulhatóak meg.A siklóernyősök ugrása innen-onnan pedig most kezd divatba jönni, D-Bag a művelet neve. :lol: :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Érdekesség..... A videó végén szereplő Base Jump-os arcoktól elhatárolódom.Azok ugyanis totál agyhalottak. Valamint megjegyezném, hogy a szabadeséses részeknél látható dolgok baromi sok gyakorlás árán tanulhatóak meg.A siklóernyősök ugrása innen-onnan pedig most kezd divatba jönni, D-Bag a művelet neve. :lol: :lol: :( :D Elég szépen tolják, van némi tudás. Az a tükör-dugóhúzó (vagy siklósoknál, hogy hívják...) nagyon komoly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Elég szépen tolják, van némi tudás. Az a tükör-dugóhúzó (vagy siklósoknál, hogy hívják...) nagyon komoly. Szinkron merülő spirál.Olykor össze szoktak akadni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Szinkron merülő spirál.Olykor össze szoktak akadni.... :lol: Gondolom, hogy eléggé észnél kell lenni. Repülőgépnél sem egyszerű, de ott főleg csak a másik gépet kell figyelni, azért siklóernyőnél szerintem a merülő spirál már önmagában is egy nagy odafigyelést igénylő mutatvány lehet :lol: Nekem még mindig a merevszárnyúak a megnyugtatóbbak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 azért siklóernyőnél szerintem a merülő spirál már önmagában is egy nagy odafigyelést igénylő mutatvány lehet Leginkább az ACRO repülésben használják, de ezen kívül hirtelen jelentős magasságvesztésre is kiválóan alkalmas (zivatarfelhő szívásából kikerülni) , persze illik nem átejteni a kupolát, vagyis fontos a saját cájg ismerete.Mert előfordulhat, hogy nem jön a ki a spirálból.Aztán jöhet torna+utána mentőEJE nyitása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 - Doktor úr, szemüvegre lenne szükségem... - Azt látom, mert ez egy hentes üzlet... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts