Stefan Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 A vetésnek.... :lol: Mert folyton csak a magszóráson jár az eszetek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Mert folyton csak a magszóráson jár az eszetek! :lol: há nem járhatnak mindig a malomba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Mert folyton csak a magszóráson jár az eszetek! :lol: Most hogy mondod, tényleg nemsokára itt a tavasz! :P Bár kinézve az ablakon, ez eléggé távolinak tűnik.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Most hogy mondod, tényleg nemsokára itt a tavasz! :P Bár kinézve az ablakon, ez eléggé távolinak tűnik.... :lol: Nem érdekes. Hóban is lehet dugni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Nem érdekes. Hóban is lehet dugni :rolleyes: Hébe hóba...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Hébe hóba...... Tengve/lengve... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 LOsi! Nagyon köszönöm a mai segítséged... :D Holnap kiderül,hogy mit sikerült alkotni... Ha nem változott, akkor Neked esetleg, jó lenne a szombat délután?? kb 3-tól? De majd holnap beszélünk erről? Lécci pü-ben küld már el nekem az email címedet, mert ami nekem megvan, onnan sorozatba visszajön a levél, hogy kézbesíthetetlen... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Hébe hóba...... Neked már csak így? :rolleyes: Sz@r ügy... :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Neked már csak így? :rolleyes: Sz@r ügy... :D :D :P Inkább csak hébe, mert a hóba a múltkor is megfáztam.... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 J0hnny, ma este 21:30-kor a Discovery-n Halálos fogás. :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Inkább csak hébe, mert a hóba a múltkor is megfáztam.... :rolleyes: :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Joe, dokit kérdezted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Joe, dokit kérdezted? Bakki természetesen elfelejtettem, mint mindent. Holnap igyekszem szerezni valami emberi dátumot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Nagyon kellett már egy kis hó! Mint gatyába a sz&r,annyira hiányzott! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Üdv mindenkinek, lassan visszarázódok az eredeti kerékvágásba, a hétvégén költözés, és februártól benevezek egy klub kártyára ismét. Mint gatyába a sz&r,annyira hiányzott! :rolleyes: Nem gatyába hanem zsebbe teee :D Gepárd: reggel megyek a cuccért, ha sikerül fuvart találnod szólj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 LOsi! Nagyon köszönöm a mai segítséged... :lol: NM.Szvsz. nem lesz jó, de egynek jó volt.Olykor illik azt a részt kiganyézni.A kövi az AGR lesz ill. cserézzük a tranyót.Ha az sem jön be, muszáj lesz Bazsival beszélni! :D :P Mint gatyába a sz&r,annyira hiányzott! :rolleyes: :Bólogatós smile: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Üdv mindenkinek, lassan visszarázódok az eredeti kerékvágásba, a hétvégén költözés, és februártól benevezek egy klub kártyára ismét. Nem gatyába hanem zsebbe teee :rolleyes: Gepárd: reggel megyek a cuccért, ha sikerül fuvart találnod szólj! Kadi jön 17-re fogorvoshoz! Szolnokról Kecskemétre a száma nálam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 NM.Szvsz. nem lesz jó, de egynek jó volt.Olykor illik azt a részt kiganyézni.A kövi az AGR lesz ill. cserézzük a tranyót.Ha az sem jön be, muszáj lesz Bazsival beszélni! :rolleyes: :D Rendben. kösz a email címet, ment is mail... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Timinek van egy kollégája, aki Corsa B-t hajt, aztán pár tuning 5letet kért tőlem.Javasoltam neki a C14SE átalakítást, lévén X14SZ a jelenlegi motorkódja, meg próbálom rávenni, hogy ugorjon be egy klubtalira, aztán majd ott jóól megszakértjük a témát! :rolleyes: Az úriember nagyon lelkes! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Timinek van egy kollégája, aki Corsa B-t hajt, aztán pár tuning 5letet kért tőlem.Javasoltam neki a C14SE átalakítást, lévén X14SZ a jelenlegi motorkódja, meg próbálom rávenni, hogy ugorjon be egy klubtalira, aztán majd ott jóól megszakértjük a témát! :rolleyes: Az úriember nagyon lelkes! :D Hehe, de akkor Demó közelébe ne engedjük szerintem :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Hehe, de akkor Demó közelébe ne engedjük szerintem :rolleyes: :D :P A kétliteres verzióról már lebeszéltem.Ha nem akar sokat szívni.Ezt az SE átalakítást meg Ő is inkább favorizálja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 A kétliteres verzióról már lebeszéltem.Ha nem akar sokat szívni.Ezt az SE átalakítást meg Ő is inkább favorizálja. :D Azért az az NE-zés már eléggé bejáratott dolog, ráadásul B-nél kevésbé macerás megoldani a hajtás kérdést is, szóval akkora szívás azért nem lenne szerintem... A lényeg: az én közelembe is óvatosan engedjétek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Azért az az NE-zés már eléggé bejáratott dolog, ráadásul B-nél kevésbé macerás megoldani a hajtás kérdést is, szóval akkora szívás azért nem lenne szerintem... A lényeg: az én közelembe is óvatosan engedjétek :rolleyes: Milyen egyszerű is lenne egy NEsített verzióval műszakiztatni a jelen hatályos jogszabályokkal..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Milyen egyszerű is lenne egy NEsített verzióval műszakiztatni a jelen hatályos jogszabályokkal..... Jó, hát a műszaki az már egy más kérdés... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts