tomi023 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 :lol: :lol: :P az semmi.... de mikor a rákötött UAZ-t is viszi magával az a valami.... :lol: :lol: :lol: Tomi023! Ma meló után átviszem neked, majd csörgök amikor már ott vaqyok. én ma pesten vagyok, de 16:30-ig vannak az irodában Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Sajna 16:30-ig dolgozom akkor a mai nap is felejtős emiatt, holnap meg Pesten leszek ha eljösz érte nekem úgy is jó. Címet majd elküldöm sms-ben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Hátt cartársak, a mai repülésből bakfütty sem lett, mert a szél mikor meglátta, hogy Szentkirály felé veszem az irányt, úgy megszűnt létezni, hogy semtovább.Ezért nulla értelme lett volna Tétel hegyi uticél. Ennek következtében megint Szentkirályon edzőtáboroztam, futottam pár csörtét, készült pár fotó ill. videó.Szóval igazoltan azt csinálom amiről regélek itten nektek! :lol: Meg ez is! Beülő teszt: Szakértünk és széthajtunk! :lol: Már veszettül értünk is hozzá! :lol: (Melyik az eleje?? :lol: ) Majd bele rohanunk a nagy szentkirályi pusztába! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 299 792 458 m/s :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 299 792 458 m/s :lol: :lol: Ez délután kb. 0.23 km/h-s szelet takart! :lol: Volt úgy, hogy elkezdtem futni, kb. 45 fokos szögben feljött az ernyő, a belem lógott, a tüdőm majd kiköptem, a bakancsom talpa már izzott, az ernyő meg nemes egyszerűséggel leesett! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Ez délután kb. 0.23 km/h-s szelet takart! :lol: Volt úgy, hogy elkezdtem futni, kb. 45 fokos szögben feljött az ernyő, a belem lógott, a tüdőm majd kiköptem, a bakancsom talpa már izzott, az ernyő meg nemes egyszerűséggel leesett! :P Egy éhes oroszlán hiányzik a hátad mögül,és fel is szálnál egyből! :lol: Szél nélkül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Meg ez is! :lol: :P Ezen de jót röhögtem... "-fénysebességgel" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 :lol: :P Ezen de jót röhögtem... "-fénysebességgel" :lol: Robinak volt jó pár beszólása!Mondjuk kapkodtam a lábam rendesen, de olykor emelt picit a cájg, és olyankor csak lábújhegyen futottam! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Robinak volt jó pár beszólása!Mondjuk kapkodtam a lábam rendesen, de olykor emelt picit a cájg, és olyankor csak lábújhegyen futottam! :lol: :lol: Fel akartál szállni, hogy rohangáltál ide-oda vagy ez a reggeli sport volt? :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Fel akartál szállni, hogy rohangáltál ide-oda vagy ez a reggeli sport volt? :lol: :lol: :P Én mindig ezt csinálom.... :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Losi! El kell dobni a cigit végleg és akkor még gyorsabb leszel....egyébként gratula szépen megtartodtad az ernyőt. :lol: Beülő teszt tetszik....csak azt a ventilátort nem a hátadra kellett volna kötni?..... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 ...csak azt a ventilátort nem a hátadra kellett volna kötni?..... :lol: :P :lol: A homlokára, hogy ne izzadjon annyira a sok futkározástól :lol: Amúgy most én is gyúrok. Amióta BKV sztrájk van, azóta napi 8-9Km-eket gyalogolok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Losi! El kell dobni a cigit végleg és akkor még gyorsabb leszel....egyébként gratula szépen megtartodtad az ernyőt. :D Beülő teszt tetszik....csak azt a ventilátort nem a hátadra kellett volna kötni?..... :lol: :P :lol: Remélem azért nem kell a halálba rohannom, elvileg elemelt volna az ernyő.Találtam egy kisebb dombot, mondom hát ha ott lesz némi emelés, de nulla szélbe nem volt.Amúgy király lett volna.Meg volt egy nagy gödör is, meg is céloztam, de aztán a szélirány miatt mellette rohantam el. V.hogy eszembe jutott Speedy Gonzales is.... :lol: :lol: :P A venti csak színpadi kellék! ;) VOlt ott 2 komolyabb ish! :lol: (Trike+PPG) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Amúgy most én is gyúrok. Amióta BKV sztrájk van, azóta napi 8-9Km-eket gyalogolok :lol: Miben sántikálsz? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Remélem azért nem kell a halálba rohannom, elvileg elemelt volna az ernyő. most azt akarod mondani, hogy hetek óta próbálkozol és még nem szálltál föl? :lol: :lol: :P inkább biciklizz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 most azt akarod mondani, hogy hetek óta próbálkozol és még nem szálltál föl? :lol: :P :lol: inkább biciklizz. Ez a 2. alkalom volt, ilyenkor még a normál madár sem tud repülni bakkerr! :lol: :lol: Csak most volt annyi pikantéria a dologban, hogy nulla volt a szél. Amúgy te mikor próbálod ki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Amúgy te mikor próbálod ki? :lol: én tudok repülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Árulóóóóóóóóóóó! :lol: Üdv a klubban!!! :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 én tudok repülni. A kövi talin meg is mutathatod! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 A kövi talin meg is mutathatod! :P :lol: én ernyő nélkül csinálom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Üdv a klubban!!! :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 :P Üdv. :lol: Megint "kib@ctak" veled Jani? :lol: Vagy mégsem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 :lol: Mi ez a pálfordulás, cimbora? :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Mi ez a pálfordulás, cimbora? :lol: :lol: :P Számít nála is az olcsóbb zőccséglé'. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 én ernyő nélkül csinálom :lol: Madárember?? :lol: :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts