warwolf Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Mi is jól éreztük magunkat, most kezdünk feléledni. A dj, hmmm, hát, izé, a fiatal lányoknak mindent berakott..... :rolleyes: :blink: Annyira nem volt gáz a zene, de Xray muzsikája hiányzott azért (főleg az Aranyesős szakasz környékén). :lol: :D Losiéknak köszi a hajnali hazafuvart. hát igen, látnivaló volt rendesen! ;) Az a hastáncos lány......hm..... :D Jövőre CD-vel mejünk majd a buliba! ;) A fuvarért nincs mit.Költséghatékonyabb volt így! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Sajnos nem sok kép készült tegnap, íme néhány gyöngyszem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Sajnálom, hogy Zsolti nem nagyon adta át magát a buli hangulatának, de majd legközelebb .... Wolfi ha lehetne elkérném az összes képet. Jöhet mailben is vagy msn-en, előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Jó képek! :rolleyes: Főleg az elnök úr nagyon szexi,Kékosztrigában is megállná a helyét! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Sajnálom, hogy Zsolti nem nagyon adta át magát a buli hangulatának, de majd legközelebb .... Wolfi ha lehetne elkérném az összes képet. Jöhet mailben is vagy msn-en, előre is köszi. Sajnos elég kevés készült, de ami van azt átdobom majd. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Jó képek! :blink: Főleg az elnök úr nagyon szexi,Kékosztrigában is megállná a helyét! :lol: Azaz, ott a pont! :D ;) :D Ilyesmi ugrott be nekem is elsőre... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Jó képek! :rolleyes: Főleg az elnök úr nagyon szexi,Kékosztrigában is megállná a helyét! :blink: Voltak nála komolyabb fejek ish! :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Íme Wolfiék képei: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Na ha már így magamhoz tértem és a sebeim nyalogatásával is végeztem! :rolleyes: Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Jó képek! :rolleyes: Főleg az elnök úr nagyon szexi,Kékosztrigában is megállná a helyét! :blink: Aki ott volt az láthatott még ilyen fejeket a mi társaságunkból is. :D :lol: Joe, hogy kell letölteni? A free userig eljutottam, de utána? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Srácok mint tudjátok Iwiwen is fenn van a klub!Nos mivel az autóinkról nincs fenn kép csak az ismerősökéről (Calibra Klub,Astra Klub stb.)szeretném meg kérni a kecskeméti cartársakat hogy küldjetek nekem képet az autóitokról emailben az alábbi címre turci|kukac|pr|pont|hu!Hogy ne legyen kép nélkül az oldal!Segítségeteket előre is köszönöm! Ne írjátok ki az emailcímeteket teljes egészében! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Srácok mint tudjátok Iwiwen is fenn van a klub!Nos mivel az autóinkról nincs fenn kép csak az ismerősökéről (Calibra Klub,Astra Klub stb.)szeretném meg kérni a kecskeméti cartársakat hogy küldjetek nekem képet az autóitokról emailben az alábbi címre turci|kukac|pr|pont|hu!Hogy ne legyen kép nélkül az oldal!Segítségeteket előre is köszönöm! Elküldve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Ez az acc kihez tartozik? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Ez az acc kihez tartozik? :blink: jelen :rolleyes: mié? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Akinek az ösmerőse jóókocsit keres, annak tudnám ajánlani doktorszomszédom 1.9D Golf III Variantját, garantált 240e.km-rel első tulajtól, sérülésmentesen.Beújított egy 4 éves Avensist, így a Golf fölössé vált.Asszem 550-600e.ft körüli összegért válna meg tőle.Az extralista rövid, kp.zár, riasztó, szervókormány....talán metálfény?...és ennyi. :rolleyes: Eszik vagy 5L-t 100on. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Turci! Az előző hsz-edben lécci javítsd ki az email címedben a ->kukac jelet= kukac_pr_pont -ra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 jelen :rolleyes: mié? Kicsit updatelni kéne nem? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Kicsit updatelni kéne nem? :blink: Hát, ez csak klub oldal, nem olyan amilyet Turci csinál... :rolleyes: de már azon is agyaltam, hogy törlöm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 japperek szakad a hó, egy csúszkaparti??? itthon vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 ..... egy csúszkaparti??? most??? :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Turci! Az előző hsz-edben lécci javítsd ki az email címedben a ->kukac jelet= kukac_pr_pont -ra :rolleyes: Én javítottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Én javítottam. Úgy is jó... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Én javítottam. Köszi elnök úr!Többé ez sem fordul elő :rolleyes: ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts