Kacsero Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Most beszéltem Axxonnal. A Caddy ma reggel (kedd) simán beindult pöccre.... :rolleyes: :blink: :lol: :D én megmondtam.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Na kész a verda!Az önindító ház és a kefék is elég gatya állapotban voltak!Aksi sarut is cseréltek most már sokkal jobb!Viszont azt is mondta hogy ez ennél a német turbós motornál ez típus hiba!Ez a gond állítólag 1éves korukban is meg voltak már!A lényeg hogy kész lett :rolleyes: ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Na kész a verda! Király. Tomival találkoztam a tesóban. Zoknit vett, de nem zöldet. Bazsinál voltam paprikáért, egyik kollega rendelt pár kilót. Axxon hozott kávét, a fotós haverjával (Attila, szelid), és nem keddivel hanem egy Combo-val voltak.. Szóval mini talik voltak ma is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Üdv: Endre Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Kméten jelenleg 3 fok van +ban.Minden csöpög, olvad a latyak.Pécset ill. pl. Kaposváron +7 fok. Ezt nevezem én igazi télnek.Ha így halad, szilveszterre mehetünk Bazsiékhoz barackot szedni.... :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Sárváron +10 fok volt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Sárváron +10 fok volt... :lol: Igazi december! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Igazi december! :rolleyes: :blink:Te már semminek nem tudsz örülni?! :D :lol: :D ;) Legalább a garázs tetejére fel tudtam rakni az átlátszó elemeket. Most már jöhet a hó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Király. Tomival találkoztam a tesóban. Zoknit vett, de nem zöldet. kifelé menet láttam jó messzire parkoltál mindenkitől. befelé menet meg a eégi astrámat láttam :rolleyes: jó gazdája van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Ma 11 körüll, meg jött a Bethlen krt-on velem szembe a céges astrád, villantottam, de semmi rekció nem volt... utána láttam, hogy a "mikulás" ült benne... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Ma 11 körüll, meg jött a Bethlen krt-on velem szembe a céges astrád, villantottam, de semmi rekció nem volt... utána láttam, hogy a "mikulás" ült benne... :D :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 kifelé menet láttam jó messzire parkoltál mindenkitől. Lehetőleg messzire állok, oda ahol nincs autó, elegem lett abból, hogy mindig meghúzzák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Méég ennyi idegeskedő embert mint ma, bakker mostanában nem láttam Kmét utcáin.Jön a karácsony, ezek meg......hihetetlen volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Méég ennyi idegeskedő embert mint ma, bakker mostanában nem láttam Kmét utcáin.Jön a karácsony, ezek meg......hihetetlen volt. :rolleyes: Pesten tök nyugi volt,jó volt megint fent vezetni,beengedtek,mentünk rendessen,nem tötymörögtek stb. Azért körforgóban jó volt az astra bajszát megint megcibálni,a passatos csávó szerintem csak lesett mögöttem,hogy most ezt hogy is? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál Ugyanúgy igaz legyen holnap s holnapután, Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet, Békés karácsonyt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Boldog békés karácsonyt mindenkinek! Meg egy ilyet.... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Istenem...mennyi nyáááll! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Istenem...mennyi nyáááll! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 http://karacsony.centrumnet.hu/main.php?p=...p;size=original Kellemes Karácsonyt kívánok innen a keleti partról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 http://karacsony.centrumnet.hu/main.php?p=...p;size=original Kellemes Karácsonyt kívánok innen a keleti partról! Köszönet!!! Ezek közt már egész sok szöszi van.....nyálcsorgás...... :D :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Ajánlom figyelmetekbe a nemzetközi híreket :rolleyes: : http://hirek.eso.tv/?code=9a5cf245cd744bac73a1c8d1f9092212 Kellemes Karácsonyt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Ajánlom figyelmetekbe a nemzetközi híreket :rolleyes: : http://hirek.eso.tv/?code=9a5cf245cd744bac73a1c8d1f9092212 Kellemes Karácsonyt mindenkinek! :blink: :lol: ez nagyon jóóóóóóóóóó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 ÜDV! MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK! A KÉPEKET NÉZVE GONDOLOM MINDENKI MEGKAPTA AMIRE VÁGYOTT! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts