tomi023 Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 Valaki esetleg, ismeri ezt az autót? :rolleyes: OMEGA mivan mivan? kicsilett a GSi? :blink: láttam már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 Valaki esetleg, ismeri ezt az autót? :rolleyes: OMEGA Szép darab így elsőre, és oldallégzsákos no meg digitklímás.Ez a tipikus nyugis utazóautó kategória, és max. 550e.ft-ért meg is érné...Meg kell nézni.A biztonság kedvéért Tomit vihetnéd ha gondolod... :blink: Amúgy voltam ma Valkainál.Eladta a kéket, asszem Debrecenbe vitték, és vett helyette egy 94'-es IV.gen. Honda Civic Sedant 1.6 16V 125LE-vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 mivan mivan? kicsilett a GSi? :rolleyes: láttam már. Mostanában ez a divat a Corsásoknál :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 Mostanában ez a divat a Corsásoknál :rolleyes: Ahhoz neki is Vectrával kellene szemezgetni... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Tegnap tankoltam az Agip kúton. EDC-s klubkártya kedvezménnyel 205 Ft a kukoricalé. Kaptam egy ajándék sport szeletet, és egy kávét is. A kutas nézte az autó hátulját, és megkérdezte, hogy az opelnál ennyire bevált az etanol? Mert mondta, hogy volt már egy omega, és egy fehér f astra is a napokban. Válaszoltam, hogy fog jönni fekete b corsa, meg egy c corsa gsi, és egy zöld vectra is elvileg. :rolleyes: :blink: :lol: Amúgy én is számolgattam amennyit én tankolok az éves tagsági ára visszajön az üzemanyagon, és akkor még nem beszéltem talik kedvezményes belépőjéről.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Most még csak felmértem az új helyet, majd akkor fognak lesni amikor 140-165 litert fogok tankolni. Vajon akkor mennyi sport szeletet kapok.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 mivan mivan? kicsilett a GSi? :blink: láttam már. Hááát... :lol: Már 1 ideje szemezgetek az omikkal... csak ugyebár előtte el kéne adni a gsi-t.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Most még csak felmértem az új helyet, majd akkor fognak lesni amikor 140-165 litert fogok tankolni. Vajon akkor mennyi sport szeletet kapok.... :D :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 FÜRI-nek SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK FÜRI-nek! Happy... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Bp Kecskemét ma reggel régi 5 mert a pálya beállt, igazi feeling volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Ahhoz neki is Vectrával kellene szemezgetni... :lol: Jól van, de neki a Corsából is az a nehezebb fajta van/volt :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 jött féktisztító. Kinek kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 és egy zöld vectra is elvileg. :blink: :lol: :D Jaja.Muszáj lesz a 7n tankolni, mert most még büntetlenül lehet keverni a lötyit, mert még jó az arány.Amúgy most, hogy bejöttek a hidegek, a Vekikocsi étvágya is megnőtt.Sztem karcolja erősen a 9L-t. Ma picit nyúztam az ABS+ASR kombót.Utóbbit kikapcsolni nem mertem..... ;) :D De előbbi viszont kihúzott a csávából, miután a színház mögötti kisutcán nemes egyszerűséggel feljött elém egy Micra, majd fékezett, hogy kiengedjen egy másik autót ami az út mellett parkolt.Én meg kerregő fékkel megálltam mellette.Kicsit mérgesen néztem át a hüljén bámuló hölgyre.. :rolleyes: Ha nincs ABS, most elég furán nézne ki a lökösöm, meg úgy az eleje.......meg a Micra segge is valszeg... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 A CS.kméti fórum bevezőtje.......amúgy már ideje volt. :rolleyes: Gyorsan most is tudsz menni , de meg is tudsz e álni!!??? Vadásszák a xenonos autokat kecskeméten !!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Fürinek füle érjen bokáig!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 ....hogy fog jönni egy c corsa gsi....... Holnap meg fogom én is ejteni a tankolást náluk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Nagyon szépen köszi a jókívánságokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Sziasztok Srácok!Füri neked boldog szülinapot!Nem tudom kivel találkozok még karácsony előtt kivel nem meg az se biztos hogy haza érek előtte!Így mindenkinek szeretnék Békés Boldog Karácsonyt Kívánni nektek és családotoknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 a régi idők emlékére: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 a régi idők emlékére: http://kepfeltoltes.hu/091217/IMG_0135_www...ltoltes.hu_.jpg Azért a tükröződésből látszik miért vigyorog úgy. Sültkrumpli rulez! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Ma én is voltam az Agip kúton lónyálért.A kutas kissé kétkedve fogadta a kérésem az E85-tel kapcsolatban, de rövid tapasztalatcsere után rájött, hogy tudom mit csinálok! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Ma én is voltam az Agip kúton lónyálért.A kutas kissé kétkedve fogadta a kérésem az E85-tel kapcsolatban, de rövid tapasztalatcsere után rájött, hogy tudom mit csinálok! :rolleyes: :blink: Felesben kérted? Ma este 17:45-kor találkoztam HRT-511-es rendszámú astrával Hetényben. Csak a rendszámot tudtam elolvasni, mert már sötét volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Felesben kérted? Volt benne 30L, én úgy számoltam, hogy 20L E85 gond nélkül bele tölthető. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Felesben kérted? Ma este 17:45-kor találkoztam HRT-511-es rendszámú astrával Hetényben. Csak a rendszámot tudtam elolvasni, mert már sötét volt. ott lakik a Sanyi aki megvette. Azóta is vigyáz rá. Csak egy önindítót kellett cserélni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts