Kacsero Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 A helyzet az, hogy elvileg mától kitör a hóesés.... :lol: Az még annyira nem is aggaszt, inkább a péntekre jósolt -17 fok.... :rolleyes: :blink: ELŐREJELZÉS!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Az még annyira nem is aggaszt, inkább a péntekre jósolt -17 fok.... :rolleyes: :blink: ELŐREJELZÉS!!! Hátt, hiszem ha fagy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Az még annyira nem is aggaszt, inkább a péntekre jósolt -17 fok.... :rolleyes: :blink: ELŐREJELZÉS!!! És nincs téligumim!YEEEEESSSSS! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Az még annyira nem is aggaszt, inkább a péntekre jósolt -17 fok.... :rolleyes: :blink: Nahát, decemberben hideg? Sose volt ilyen.... ;) :lol: :D A közutasok ugyan nézik-e a jelentést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Utálok itt lenni... :rolleyes: Dec 27-28-án kétnapos agyvesztésre készülök,Peti barátomnál alszom és Gödörbe megyünk. Tegnap be is rugtam bánatomban piszkosul,14wiskhykólát toltunk le és az ucsók duplák voltak. tegnap lehet Őt láttam A38-on este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 A tagság meg megérheti, én 205-ért kapom az etanolt és a gázolajból is jön a -5 Ft :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 És nincs téligumim!YEEEEESSSSS! :rolleyes: Nekem vidékinek itt van a garázsban, csak fel kell szerelni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 És nincs téligumim!YEEEEESSSSS! :rolleyes: Nekem vann!Éppen 5 éves, szal nincsenek illúzióim! :blink: :lol: Mondjuk ami alatta volt 4db f@osrakás, azoknál fényévekkel jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 És nincs téligumim!YEEEEESSSSS! :rolleyes: vá, én meg azt hazudtam h megkérdezem fatert eladja-éééé a 13as misimókus gumikat :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 vá, én meg azt hazudtam h megkérdezem fatert eladja-éééé a 13as misimókus gumikat :blink: Azóta is kérdezed... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Nekem vann!Éppen 5 éves, szal nincsenek illúzióim! :rolleyes: :blink: Mondjuk ami alatta volt 4db f@osrakás, azoknál fényévekkel jobb. Az se sokkal jobb,mint egy vacsiúj nyári! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Nekem vidékinek itt van a garázsban, csak fel kell szerelni.... Szarok bele ha cikizel,de nekem hiányzik a Bp! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 tegnap lehet Őt láttam A38-on este? Mit kerestél te Parov Stelar-on??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Azóta is kérdezed... :rolleyes: azóta 3szót váltottam faterral, de ha rámszólsz este szólok neki, ha hazajön :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 azóta 3szót váltottam faterral, de ha rámszólsz este szólok neki, ha hazajön :rolleyes: Kérdezz rá,azért még nem öltek embert! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Kérdezz rá,azért még nem öltek embert! ;) lehet tudnék olyan kérdést feltenni(bár nem faternak), hogy ölés lenne a vége :rolleyes: :blink: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 lehet tudnék olyan kérdést feltenni(bár nem faternak), hogy ölés lenne a vége :rolleyes: :blink: :lol: :D Na az nekem is menne! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Na az nekem is menne! :rolleyes: persze, de a nyakkendődet már nem tudnád bekötni :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 persze, de a nyakkendődet már nem tudnád bekötni :blink: :lol: Csokornyakendő rlz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Szarok bele ha cikizel,de nekem hiányzik a Bp! :blink: Nem cikizlek, csak próbáltam rá célozni, hogy a téligumi nekem fontosabb, mint a diszkó. Én itt könnyebben megoldom a gumit, te meg ott a bulit. :rolleyes: :lol: Kinek mi a fontos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Téli gumi helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Az se sokkal jobb,mint egy vacsiúj nyári! :blink: Gyanítom, melegebb időben ezeknek is szép hangja lenne.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 Megérte biztos sietni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 Valaki esetleg, ismeri ezt az autót? :rolleyes: OMEGA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts