spzoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Pacsi!!!Pontosan így vagyok vele én is! Nem akarok a birkacsordával vonulni!!! se droid, se bírka? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Mivel ma éppen aktuális ezért: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Hopssz... fórumlakó lettem.... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Nékem is lejárt a tagságom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Nékem is lejárt a tagságom... Hát, nekem még szeptemberben... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Akkor lehet hosszabbítani. Akár nálam is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Akkor lehet hosszabbítani. Akár nálam is. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 :lol: :lol: :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 :lol: :lol: Namizusrác?Újra kméti lettél? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Namizusrác?Újra kméti lettél? :huh: :lol: Utálok itt lenni... :lol: Dec 27-28-án kétnapos agyvesztésre készülök,Peti barátomnál alszom és Gödörbe megyünk. Tegnap be is rugtam bánatomban piszkosul,14wiskhykólát toltunk le és az ucsók duplák voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Utálok itt lenni... :huh: Akkor felmerül a költői kérdés, hogy mijabánatosráknak jöttél vissza ide.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Akkor felmerül a költői kérdés, hogy mijabánatosráknak jöttél vissza ide.... :huh: Csakis a munka miatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Csakis a munka miatt. :huh: szerelj vectrat :lol: :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Csakis a munka miatt. :huh: Költözz ki albiba Jakabra.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 szerelj vectrat :huh: :lol: :lol: :D Van nekem elég opel szarom,anélkül is! Költözz ki albiba Jakabra.... ;) :angry: Majd lesz valahogy,de a kib.szott vidék nem izgat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Majd lesz valahogy,de a kib.szott vidék nem izgat! NagyVárosi! :huh: Nekem vidék marad a love forever! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Majd lesz valahogy,de a kib.szott vidék nem izgat! Kibasz.ott vidék....eh....puergyerök..hee! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cRdxXPV9GNQ.....remélem hamar felkerül a clubgenre.. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Namizusrác?Újra kméti lettél? :huh: ;) :lol: :lol: mivan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 NagyVárosi! :huh: Nekem vidék marad a love forever! :lol: Nekem meg ha kedvem van leugrok megnézni egy jó koncertet,iszok két sört és nem a tv előtt bámulom a maunika sót! :lol: De itt?Itt semmi nincs...3 szakadt diszkón kívül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Nekem meg ha kedvem van leugrok megnézni egy jó koncertet,iszok két sört és nem a tv előtt bámulom a maunika sót! :huh: De itt?Itt semmi nincs...3 szakadt diszkón kívül... meló után felugrasz pestre bulájolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 meló után felugrasz pestre bulájolni :lol: .....elvégre csak 80km..... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 .....elvégre csak 80km..... :huh: :lol: fél óra ide, fél vissza... hol a probléma? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 fél óra ide, fél vissza... hol a probléma? :huh: Há' errő' beszélek! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 A helyzet az, hogy elvileg mától kitör a hóesés.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts