Kacsero Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Nem Generalis vagy? :huh: Már nem. Sokkal kedvezőbbet kötöttem, így a negyed évesem, 3400FT :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Én megkötöttem a klubosat. 11067 Ft/év. Tudom, az én anyámat. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Mindig rájövök,hogy az első gondolat a jóóóóó! ;) Hogy még is csak dugni kéne'? :huh: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Hogy még is csak dugni kéne'? :huh: :lol: :lol: :D Dehogy!Szarni a fejére és jobbat nézni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Új infó!!! Ma voltam a Budai kapunál az Agip kúton. Van náluk etanol, 210Ft/liter, a törekvés kútnál 217. Az 5000-es klubkártyával (EDC kedvezmény-kártya) rendelkezők még ebből az árból is kapnak 5 forint kedvezményt. Aki csak sima benzint, gázolajat tankol az is kap 5 forint literenkénti kedvezményt, most már az összes kecskeméti Agip kúton. A shopban pedig 10%-ot. Etanol az 5-ös kútfejen van a Blue Diesel helyén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Ma meg volt az első szárnypróbálgatás siklóernyőileg.Mint egy igazi repüléssel kacérkodó (jó)madár! :D Mivel kitűnő volt az idő, alig volt igazi légmozgás, a nap is sütött és délnyugati áramlás volt, gyönyörű szépen feljött az ernyő, nem kellett vele bírkózni.Elsőre a belefutós startot gyakoroltatta velem az oktató, és hogy mit hova kell és hogyan csatolni ahhoz, hogy ne érjen túl nagy meglepi amikor elstartolok. Szentkirály után, a tiszakécskei út mellett volt a kijelölt starthely.Ott róttam a métereket ernyővel a fejem felett, és mivel eléggé hanyagoltam a sportot vagy bármi féle testmozgást, egy-egy csörte után majd kiköptem a tüdőm! :huh: Szóval vagy többet kellene mozogni, vagy abbahagyni a bagózást! :lol: Elég jól ment a dolog, a 3. belefutásra már nem volt szükségem különösebb instrukciókra, Robi még is futott mellettem ha v.mi lenne.De nem volt.Egy pillanatra némi segítséggel ill. talaj egyenetlenségnek (gödör ;) ) köszönhetően sikerült elemelkednem.Igaz rövid ideig tartott a feeling, de a szám a fülemig ért.Elmondhatatlan volt.Pont mint 17 évvel ezelőtt, igaz akkor 200km/h-ról lassultam 4m/s-ra 3 sec. alatt.De utána a fene nagy szélzajt felváltotta a csend, és tényleg fent voltam a világ tetején és arra a pár percre amíg leértem, murvára nem érdekelt semmi, a földön lévő probléma. Na ebből szeretnék v.mit vissza kapni amit kihagytam. Ha v.ki érez magában vállalkozó kedvet ilyesmi mar@h@ság kipróbálására jelezze.A tanfolyam díja 60e.ft, amit 2-3 részletben is be lehet fizetni.Ebben van tankönyv, elméleti ill. gyakorlati rész ill. kisdombozás is, ahol a tényleges elstartolást ill. ernyőirányítást lehet gyakorolni.A végén pedig Kunszálláson 5 csőrlés ami után a delikvens érvényes szak.szó.-t kap.Ha ügyes volt persze.Ha nem, addig gyakoroltatja amíg jó nem lesz.Sértődés ide v. oda.Tudni kell, hogy Robinál az A-s vizsgában benne van egy vészhelyzetmegoldó vizsga is, ami elvileg csak a B-s vizsgában szerepel.Szigorúság rlz. Igen, eszement vagyok.De ez ettől szép.A Stefan is repülős emberke, nem beszélve arról, hogy Corsás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Hajrá!!! Úgy látom kellett ez neked, egészen megtáltosodtál, ez látszik az írásodon is. Sok sikert hozzá!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Hajrá!!! Úgy látom kellett ez neked, egészen megtáltosodtál, ez látszik az írásodon is. Sok sikert hozzá!!! Köszi! :lol: Robi megjegyezte, hogy Kalocsán a csörlős emberke ilyen tuti kupolakezelés láttán símán felcsörlőzne 200m-ig gyakorlás képpen. :D De mondtam neki, hogy először gyakoroljunk mindent unalomig, és utána lépjünk tovább.Ennél a sportnál is igaz, hogy a siettség sérüléssel járhat.Szóval rutin mindenek előtt. :huh: Nem vagyok lekésve semmiről, időm van gyakorolni.Első a biztonság. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Köszi! :lol: Robi megjegyezte, hogy Kalocsán a csörlős emberke ilyen tuti kupolakezelés láttán símán felcsörlőzne 200m-ig gyakorlás képpen. :D De mondtam neki, hogy először gyakoroljunk mindent unalomig, és utána lépjünk tovább.Ennél a sportnál is igaz, hogy a siettség sérüléssel járhat.Szóval rutin mindenek előtt. :huh: Nem vagyok lekésve semmiről, időm van gyakorolni.Első a biztonság. :lol: Grat!Csak így tovább! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Grat!Csak így tovább! :lol: Thx. :huh: Egy kis plussz infó a dologról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Köszi! :lol: Robi megjegyezte, hogy Kalocsán a csörlős emberke ilyen tuti kupolakezelés láttán símán felcsörlőzne 200m-ig gyakorlás képpen. :D De mondtam neki, hogy először gyakoroljunk mindent unalomig, és utána lépjünk tovább.Ennél a sportnál is igaz, hogy a siettség sérüléssel járhat.Szóval rutin mindenek előtt. :huh: Nem vagyok lekésve semmiről, időm van gyakorolni.Első a biztonság. :lol: Ha összejön lehet veled tartok papa! Kell valami ami leköt majd otthon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Ha összejön lehet veled tartok papa! Kell valami ami leköt majd otthon! kaloda :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 kaloda :huh: Elég volt a Dr Csernus szerep! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Elég volt a Dr Csernus szerep! :huh: demilyenjóóvóót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 demilyenjóóvóót :lol: Empire stuff! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Empire stuff! :huh: ...tudod mit tudok... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Kell valami ami leköt majd otthon! Suna??? :huh: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 teszteltem az agip kutat a jókain. 210 - 5 Ft EDC azaz 205 ;) és kaptam ajándék csokit! :huh: sokkal jobban indul a nap :lol: most 240 Ft maradt a klub tagság miatt a zsebben. már csak 19x kell tankolnom és ingyen van a tagság na de én nem 20 tankolást tervezek egy évben :lol: a kutas gyerek meg elkérte a Hunflex elérhetőségét. Mondtam neki, hogy mentek Ti is :D GsiCsabi, Gepard, Johnny, Losi, kinek is van még ilyen? van ajándék csoki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Ha összejön lehet veled tartok papa! Kell valami ami leköt majd otthon! Ha gondolod ajánlhatok neked egy kisállat kereskedést Póráz ügyben!Az is leköt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Ha összejön lehet veled tartok papa! Kell valami ami leköt majd otthon! Gyere nyugodtan, a sráccal jól kijöttök majd, mert a Totalkar zenekar gitárosa! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Gyere nyugodtan, a sráccal jól kijöttök majd, mert a Totalkar zenekar gitárosa! :lol: nekik régen gyártottunk pólókat Totalkár management felírattal :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 ... Hát már csak féligmeddig vagyok Corsás, de az elvetemültség, meg a kábelkötegelő szett azért még megvan :lol: Már elég régen repültem és az is merevszárnyú volt, nekem a siklóernyő kicsit merészebbnek tűnik kívülről, de kicsit néha még mindig hiányzik és az ernyő sokkal nagyobb szabadságérzést, repülés élményt adhat, arról nem is beszélve, hogy sokkal elérhetőbb lehetőség lenne, mint a vitorla... :huh: Valamikor mindenképp elmegyek megnézni téged élőben is, hogy ugrálsz a dombról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Hát már csak féligmeddig vagyok Corsás, de az elvetemültség, meg a kábelkötegelő szett azért még megvan :huh: ... tegnap Dzsoni meg Vili(akinek kadettja van) beszélgettek... D: kell kötegelő? V: kösz nem, van nekem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 de kicsit néha még mindig hiányzik és az ernyő sokkal nagyobb szabadságérzést, repülés élményt adhat, arról nem is beszélve, hogy sokkal elérhetőbb lehetőség lenne, mint a vitorla... :huh: Valamikor mindenképp elmegyek megnézni téged élőben is, hogy ugrálsz a dombról :lol: Ez motivál engem is.De főleg inkább az, hogy jó lenne kicsit kitörni ebből a mindennapi droidolásból.Elnézem ezt a sok hangyát is itt a cégnél, és eléggé elkeserítő látványt nyújtanak.Én nem akarok ennyire szürkén élni. Ezért kell v.mi hóbort.A lehetőség neked is adott, itt Kméten nem egy drágaságos, elnézve az országos, leginkább a fővárosi árakat.(115e.ft) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Ez motivál engem is.De főleg inkább az, hogy jó lenne kicsit kitörni ebből a mindennapi droidolásból.Elnézem ezt a sok hangyát is itt a cégnél, és eléggé elkeserítő látványt nyújtanak.Én nem akarok ennyire szürkén élni. Pacsi!!!Pontosan így vagyok vele én is! Nem akarok a birkacsordával vonulni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts