tomi023 Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Köszönöm a válaszokat, lehet benevezek majd egy nem fejetőbe, mert a CAR300-ért senki nem karja beverni az ablakot, és továbbra sem szeretnék Kiskaszától Vectra B első oldalüveget venni.Egy v.mire való MP3-t tudó fejegység is 10e.ft-tól indul, szal ez költséghatékonyabb dolognak tűnik. Ebként honnan érdemes megvenni?Melyik üzletben? ne vegyé adok én. ott van az astra boxában hétfőn odaadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Hozzáértő cartársak!Mennyire jó v. nemjó ez a cucc? Ha szereted, hogy anyáznak a lámpánál melletted állók.... :huh: De amennyiben jó frekire hangolsz akár még ezt is ki lehet küszöbölni. Faterom lent van Révfülöpön, elvileg hétfőn jön majd haza. Ha addig nem lesz változás (péntekig) akkor beszélhetünk róla, hogy hazafelé beugorjon érte. Apu hamarabb hazajött, mint gondoltam, így egyelőre almás a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Ha szereted, hogy anyáznak a lámpánál melletted állók.... :lol: De amennyiben jó frekire hangolsz akár még ezt is ki lehet küszöbölni. Apu hamarabb hazajött, mint gondoltam, így egyelőre almás a dolog. Rendben. :huh: Noticed. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 ne vegyé adok én. ott van az astra boxában hétfőn odaadom. Ennyire jó? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Ennyire jó? :huh: ennyire nem használom semmire amúgy sd kártyáról szépen szól és nem zavart eddig senkit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 ennyire nem használom semmire amúgy sd kártyáról szépen szól és nem zavart eddig senkit. A hangsúly az eddig szón van! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 ennyire nem használom semmire amúgy sd kártyáról szépen szól és nem zavart eddig senkit. Értem.Oks.Thx.Megegyezünk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Hy! Srácok... ki csinálja az OPEL KLUB KECSKEMÉT iwiwes oldalt? :huh: jöhet pü-ben is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Hy! Srácok... ki csinálja az OPEL KLUB KECSKEMÉT iwiwes oldalt? :huh: jöhet pü-ben is :lol: A KOMA-ra gondolsz? Mert másik kecskemétit nem találok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 A KOMA-ra gondolsz? Mert másik kecskemétit nem találok. Jaja... arra Mert ugye a Klub szintűt azt Mi csináljuk... mármint Te vagy ott modi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 A MOTE, és a KOMA oldalán is modi vagyok. Most írok épp két új jelentkezőnek. A KOMA-ban te is modi vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Srácok nem tudom mit szóltok hozzá,de Iwiwen csinálom a Kecskeméti Opel Clubot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Hy! Srácok... ki csinálja az OPEL KLUB KECSKEMÉT iwiwes oldalt? :huh: jöhet pü-ben is :lol: Jelentem én nyomom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 A MOTE, és a KOMA oldalán is modi vagyok. Most írok épp két új jelentkezőnek. A KOMA-ban te is modi vagy. Az klub szintű reg. ott én nem csak modi vok, hanem tulajdonos is :lol: Srácok nem tudom mit szóltok hozzá,de Iwiwen csinálom a Kecskeméti Opel Clubot! De én erre gondoltam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Hát ne mán én nem találom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Hát ne mán én nem találom. akkor nézz szét az ismerőseim között, vagy majd Turci bejelöl :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Hát ne mán én nem találom. Opel Club Kecskemét [K.O.M.A] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Megvan. Javasolnék egy kis pontosítást. Első sorban a márka hű tulajdonosainak jelentkezését várjuk! A típus lényegtelen a Fő hogy Opel legyen! Ezt a klubot az autónk szeretete, és egy baráti társaság hozta össze! Egy kis családként működünk a mai rohanó világban, ahol nem közömbös számunkra egymás problémája! Ha úgy gondolod ne csak itt csatlakozz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Megvan. Javasolnék egy kis pontosítást. Első sorban a márka hű tulajdonosainak jelentkezését várjuk! A típus lényegtelen a Fő hogy Opel legyen! Ezt a klubot az autónk szeretete, és egy baráti társaság hozta össze! Egy kis családként működünk a mai rohanó világban, ahol nem közömbös számunkra egymás problémája! Ha úgy gondolod ne csak itt csatlakozz! Kicsit elírtam imitt amott!De csak az első sorba találtam hibát ezt javítottam!Remélem már jaffa! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Kicsit elírtam imitt amott!De csak az első sorba találtam hibát ezt javítottam!Remélem már jaffa! :lol: Nem inkább mandarin? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Nemgyenge minőség.... :lol: :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Nemgyenge minőség.... :lol: :D :huh: Van ennél jobb is. ;) Amúgy teljes képernyőn szélesvásznún annyira nem jó már a minőség. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Nos az történt, hogy két verzióval számoltunk. Az egyik az volt, hogy aki vált az kap 15% kedvezményt. A másik az, hogy nincs kedvezmény, hanem ezt az összeget (15%) a klub számlájára utalja a biztosító a kötések után. Az elsőt választottuk, de a biztosítónál valamit félreértettek, és a második verzió lépett életbe. Tehát így aki váltott az a klubot támogatta, ergo saját magát. Még jó,hogy nem ezzel a biztosítóval kötöttem... :lol: De mint anno mondtam, hogy nem tudsz Te nekem kedvezőbbet, mint amit az ismim tud. :lol: Ergo, így biztos hogy magamat támogattam, mert így olcsóbb lett... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Még jó,hogy nem ezzel a biztosítóval kötöttem... :huh: Nem Generalis vagy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Mindig rájövök,hogy az első gondolat a jóóóóó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts