tomi023 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Hátha valakit érdekel: Blitz78 aka Lazy pirates - I'm Love the weekend.zip Blitz78 aka Lazy pirates - I'm love the weekend2.zip Stílus mint BW-n ! :) most már tudok véleményt mondani, meghallgattam mindkettőt. kuvajooovazze nehagydabba'le :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Másik! az évzáróra ugye a kecskemétiek csak azért nincsenek feliratkozva mert egyértelmű, hogy jönnek! Lehet még nem mondtuk, de beiratkoztunk asszonykával esti suliba. Jövőhét keddig kell leadni az első beszámolókat. Szóval erősen befolyásolja a hétvégi programunkat, hogy hogyan haladunk majd. Másik, meg hogy asszonyéknál már jön a karácsony, és meg vannak hülyülve a főnökök. Hétvégi munkát rebesgetnek, meg ilyesmi. A lényeg, hogy ígérni semmit nem tudunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Lehet még nem mondtuk, de beiratkoztunk asszonykával esti suliba. Németh László? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Németh László? Móra Ferenc Gimnázium Felnőttoktatási Tagozat Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Móra Ferenc Gimnázium a szalagavatón egymással fogtok táncolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 a szalagavatón egymással fogtok táncolni :) Nem hiszem, hogy esti suliban van ilyen, bár nem vagyok még járatos benne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Nem hiszem, hogy esti suliban van ilyen, bár nem vagyok még járatos benne :) este mehetek a cuccért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 este mehetek a cuccért? Akár már most is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Móra Ferenc Gimnázium Felnőttoktatási Tagozat Értem. A szalagavató tényleg jóó buli! :) Már amennyire emléxem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Értem. A szalagavató tényleg jóó buli! :) Már amennyire emléxem... :D Csak azt ne mond, hogy be voltát piálva. Azt nehéz rólad elképzelni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Csak azt ne mond, hogy be voltát piálva. Azt nehéz rólad elképzelni :D Hátt bizony nem voltam én mindig józanéletű egyed..... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Értem. A szalagavató tényleg jóó buli! :) Már amennyire emléxem... :D kit dugtál meg rajta? :) senki nem vette észre hogy megdicsértem Xray-t a zenéi miatt? na akko megen: kuvajó ne'hagyd'abba Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 kit dugtál meg rajta? :) Olyan részeg voltam, hogy nem emléxem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Olyan részeg voltam, hogy nem emléxem! :) mint én tegnap...úgy vitt haza a taxi vazze még jó hogy a címet tudtam :) BpRLZ volt egy kis bebaszcsizás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 mint én tegnap...úgy vitt haza a taxi vazze még jó hogy a címet tudtam :D BpRLZ volt egy kis bebaszcsizás :lol: Néha kell egy kis agymosás. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 mint én tegnap...úgy vitt haza a taxi vazze még jó hogy a címet tudtam :) BpRLZ volt egy kis bebaszcsizás :D Köcsög pesti! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Másik! az évzáróra ugye a kecskemétiek csak azért nincsenek feliratkozva mert egyértelmű, hogy jönnek! Klubtag se vagyok,haggyámáá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Klubtag se vagyok,haggyámáá! :) nem klubtag függő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 nem klubtag függő Ezt lehet ki hagyom én is!Ne haragudjatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Kis help kellene.Anyuméknak keresek motoros láncfűrészt 25e.ft-os felső limittel.Lehetőleg új kellene.Mit és hol érdemes megvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Szombaton sajnos dolgozom ezért nem tudok biztosat mondani évzáróval kapcsolatban, talán a vacsorára odaérek de az sem biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Kis help kellene.Anyuméknak keresek motoros láncfűrészt 25e.ft-os felső limittel.Lehetőleg új kellene.Mit és hol érdemes megvenni? 30000 Auchan ott vette Joe is az MTD. Lekörözte Tomi Húskvárnáját'. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 30000 Auchan ott vette Joe is az MTD. Lekörözte Tomi Húskvárnáját'. :) khm khm ez most nem így lenne :) de ja elég meggyőző volt az mtd Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 30000 Auchan ott vette Joe is az MTD. Lekörözte Tomi Húskvárnáját'. :) Thx!Közben megoldották, mert feljöttek Kmétre, oszt' vettek egyet a bómakszba'. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Turci: Lassabban Teeee! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts