Gepard Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Udi kösz a segítséget, de a délután folyamán összefutottunk Joe-val, és megnéztem a motorterét. A szelepfedélhez megy a kérdéses cső. Köszi Joe-nak is a közreműködést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Láttam a gépedet Hetényben, mikor mentem Füriékhez kerekre.Szilentek kicserélve, a célszerszám pedig bolondegyszerű.1.5 óra alatt megvolt kézfogással együtt, de csak az egyik oldalon lett cserézve.Ott, ahol nagyon kopogott.A másik oldal még elmegy egy darabig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Gepard! Szívesen máskor is.... :D Fx-be sikerült vennem vaterán egy Delco 105A-es generátort 7 eFt-ért. 70 A-es generátor klíma+villágításhoz már kevés és nem tölti az aksit. Egy jó tanács: Ha valaki klímát szeretne beépíteni generátort is vegye meg hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Az első kép.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Köszi Joe-nak is a közreműködést. Nagyon szívesen, máskor is :) Bár kicsit elfáradtam :D :D Paja: igazán szép ótó, gratula hozzá!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Az első kép.... :D http://kepfeltoltes.hu/091027/K_p0007.jpgkicsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/] ez az automata vagy a nem automata :D akko csak összejön itt a biznic :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 figyu Csabi: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=565354 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nem ma kaptam, de most olvastam az emiljeim közt. "November 14-én 19.00 órai kezdettel Stand Up Comedy lesz Szabadszálláson, > ahol is fellépnek a Showder klub művészei. > Jegyeket a 30/441-34-14-es vagy a 30/655-66-36-os telefonon lehet > igényelni korlátozott darabszámban. > Fellépők: Kovács András Péter és Dombóvári István > Ára: 2500 Ft/fő." Mondjuk ekkor lesz az évzáró is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 A lényeg bárhol lesz az évadzáró és jegy kell hozzá ne felejtsetek ki légyszi!Megyek haza és rendezem!Már csak bő 1 hét!Tomi remélem a rúgók meg vannak még! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 A lényeg bárhol lesz az évadzáró és jegy kell hozzá ne felejtsetek ki légyszi!Megyek haza és rendezem!Már csak bő 1 hét!Tomi remélem a rúgók meg vannak még! :D eddig csak Gepard vitte el a rugóit. megvan még! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Az első kép.... :D http://kepfeltoltes.hu/091027/K_p0007.jpgk...ltoltes.hu_.jpg Szhépp! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nem térek magamhoz.................................... Sajnos a legjobb barátom ült a kocsiban! :D :) :D 5nappal volt nálam idősebb,testvéremnek tekintettem... Nyugodj békén Beerka barátom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nem térek magamhoz.................................... Sajnos a legjobb barátom ült a kocsiban! :D :) :D 5nappal volt nálam idősebb,testvéremnek tekintettem... Nyugodj békén Beerka barátom... Szerencsétlen eset.Őszinte részvétem. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Részvétem! Az élet ilyen elég egy rossz döntés, pillanatnyi kihagyás és annyi....kamionnal szemben semmi esélye nem volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Ezt nem hiszem el. Múlt héten egyik nagyon kedves barátunk adta fel az életet, és végzett magával. Most meg olvasom mi lett Beerka-val. J0hny tudom mit érzel, a hölgy nagyon közel állt hozzánk, és nem kívánom senkinek ezt az érzést. Szisziék oda vannak Erdélyben családdal. Agyaltam hogy belerondítsak-e az utazgatásba, de úgy döntöttem joga van tudni. Neki is nagyon közeli barátja volt Beerka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Az első kép.... :D Használjátok egészséggel! :) Gratula! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nem térek magamhoz.................................... Sajnos a legjobb barátom ült a kocsiban! :D :) :D 5nappal volt nálam idősebb,testvéremnek tekintettem... Nyugodj békén Beerka barátom... Szarvas beugrott elé! Esélye se volt! RIP! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Ha minden igaz Dininek ma van a születése napja, Isten éltesse soká! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Megszűnik a Sláger rádió!!! Itt gyüjtik az aláírásokat. Kicsit rosszul esne, ha nem lehetne őket hallgatni tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Kicsit rosszul esne, ha nem lehetne őket hallgatni tovább. Lehet gyűjteni az aláírásokat, meg akár lehet éhségsztrájkot is kezdeni, jöhetnek a mártíromságra ítélt emberek is, itt ennél komolyabb lobby volt/van.S, nagyon komoly pénzek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Ááááá, politika, az meg nem ide való. Dénesünknek Boldog sokadikat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Ááááá, politika, az meg nem ide való. Jaja.Amúgy adnál tippet, hová vigyen a nyomtatót szörvájszba?Mert ha nem a táp, akkor......más gond van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Jaja.Amúgy adnál tippet, hová vigyen a nyomtatót szörvájszba?Mert ha nem a táp, akkor......más gond van. :D Ha hozzászólhatok, akkor én esetleg a Budai Computert javasolnám, de hátha mond valkai jobbat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Ha hozzászólhatok, akkor én esetleg a Budai Computert javasolnám, de hátha mond valkai jobbat. HP 7450....Abban is otthon vannak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Paja! Úgy bővebben mit lehet tudni a gépről?Évjárat,Motor?Miegymás csacskaság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts