Maja Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Kéz és lábtörést! :) De ha kivárnál a vásárlással februárig, mikor be van állva a piac, sokkal jobb kondíciókkal tudnál venni magatoknak másik gépet.Persze ez csak az én véleményem.Addig meg a kék(sötétlila?) vinné a "balhét"! :D Úgy alakult, hogy nem vártunk sokáig.....romoljon másnál a lé.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Úgy alakult, hogy nem vártunk sokáig.....romoljon másnál a lé.... :) Akkor ez gyors volt! :D Hogy van a kisbéka?S, hogy bírod a gyűrődést? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maja Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Köszi ,még lelkesek vagyunk.Többnyire este 10 amikor a sírásnak vége,utána 3 óránként ébresztő.Apa szavaival élve rafkos a bébi,a sírás addig tart amíg fel nem vesszük. A pénzt apukámnál elkártyáztuk,sajnos vesztettünk.. :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Köszi ,még lelkesek vagyunk.Többnyire este 10 amikor a sírásnak vége,utána 3 óránként ébresztő.Apa szavaival élve rafkos a bébi,a sírás addig tart amíg fel nem vesszük. Akkor igazi kis gangster a csajszi! :) Apud jól járt a vejkóval! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 BOLDOG SZÜLINAPOT: TOMI & LOSI! Megkésve....de csatlakozom! Happy.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Két kisfiú beszélget. A 6 éves így szól a 4 éves öccséhez: - Te, szerintem itt az ideje, hogy elkezdjünk káromkodni. Most lemegyünk a konyhába anyuhoz és mondunk valami jó zaftosat. Például én kitalálok valamit, ami "büdös franccal" kezdődik, te meg mondasz valamit, amibe lesz egy "bazmeg". A kicsi beleegyezik és elindulnak lefelé a lépcsőn. Anyuka éppen reggelit készít.. A 6 éves lép be először és így szól: - A büdös francba, én müzlit kérek. Az anya jól eltángálja a bátyót és a lépcsőn felfelé menet még a fenekére húz egy párat, majd rázárja a szobaajtót. Anyuka lejön a lépcsőn és megkérdi a 4 évest: - Na és te kisfiam, mit kérsz reggelire? - Hát, bazmeg, müzlit biztos nem. :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Asszem meghírdetem a corsát.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Asszem meghírdetem a corsát.... :) Neked is elment az eszed vagy ilyen sok felesleges pénzed van? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Neked is elment az eszed vagy ilyen sok felesleges pénzed van? :) :D Nem ment el... de ha annyiért elviszik amennyiért felrakom, akkor had vigyék... :D Pont azért gondoltam, hogy megválok tőle, mert nix sok pénzem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nos...a Hirdetés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 :) :D Csabi! És mi lesz helyette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Csabi! És mi lesz helyette? Először is legyen érdeklődő... menjen el,annyiért amit gondoltam érte... és majd akkor agyalok rajta, hogy mi is lesz... :) De szeretnék 1 vectrát... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Sok sikert Csabi ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nos...a Hirdetés... :D Egy próbát megér.Aztán vagy/vagy! :) Sok sikert Csabi ! :D Akarsz beszélni róla? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nézd az avatarom.... :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Először is legyen érdeklődő... menjen el,annyiért amit gondoltam érte... és majd akkor agyalok rajta, hogy mi is lesz... :D De szeretnék 1 vectrát... :) Ha elmegy, akkor gyors vagy új lesz helyette? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Ha elmegy, akkor gyors vagy új lesz helyette? :D Új semmi féle képp nem kell... A gyorsaság sem annyira érdekel már, de azért ha kell, menjen... 1.6, 1.8, max 2.0 ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Eléggé lent vannak az árak, pl. Corsa C 1.2 16V 2003-as, végig vezetett szervizkönyvvel, gyári fényezéssel, sérülésmentes, klímás, szervókormányos, 5 ajtós, e.ablak, e.tükör, ABS, gyári alufelni, téli gumi garnitúra, garantált 14200 km-rel, 1.2m Ft. Vectra C 1.6-os, klímás és a szokásos extrák 1,3m Ft (csak sajna minden elemnél eltérő festékréteg). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Eléggé lent vannak az árak, pl. Corsa C 1.2 16V 2003-as, végig vezetett szervizkönyvvel, gyári fényezéssel, sérülésmentes, klímás, szervókormányos, 5 ajtós, e.ablak, e.tükör, ABS, gyári alufelni, téli gumi garnitúra, garantált 14200 km-rel, 1.2m Ft. Vectra C 1.6-os, klímás és a szokásos extrák 1,3m Ft (csak sajna minden elemnél eltérő festékréteg). Corsa C GSi nem sok van fent... de nem minden áron akarok megválni tőle... csak hátha... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 http://kepfeltoltes.hu/091025/SN853190.JPG...ltoltes.hu_.jpg Század Vigyázz!! :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Hangnyomás versenyre szerintem jöhetne.... :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Hangnyomás versenyre szerintem jöhetne.... :) :D :D Erre vinnék egy versenytársat!A kisebbiknek igazi dobhártya szaggató hangja van ha nekilát üvölteni! :D szabályosan fáj tőle az ember füle.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Század Vigyázz! :D :) :D Azért remélem nem hidegen nyomatja tiltáson! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts