Gepard Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Ezt beszéld meg Atomancival... :) :D Elvileg nemsokára találkozunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 J0hnny X14XE mocija: Szelepek: http://img0.tar.hu/udi/img/39058165.jpg Hátt, ezek nemkicsit kaptak bakker! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Hátt, ezek nemkicsit kaptak bakker! :D ÁÁ azok gyárilag ilyenek voltak. :D Ha ilyet akarsz azt kell mondani rendelésnél, hogy Johnny design szelepekkel kéred. :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 ÁÁ azok gyárilag ilyenek voltak. :D Ha ilyet akarsz azt kell mondani rendelésnél, hogy Johnny design szelepekkel kéred. :D :) :D A szelepszár szögállásából ítélve ilyesmi lehet a V6-ban ish.... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Kész a Corsa! Udi és Losi: KÖSZÖNÖM! Ugyanez vonatkozik Tomira és Bazsira is és Áfonya cartársra! Köszönöm srácok...tényleg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Kész a Corsa! Udi és Losi: KÖSZÖNÖM! Ugyanez vonatkozik Tomira és Bazsira is és Áfonya cartársra! Köszönöm srácok...tényleg! :D nm, bárki megtette volna! meg Te is mindig segítesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Csabi! http://cgi.ebay.at/Opel-CORSA-C-Steuergera...=item3a531efec2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Csabi! http://cgi.ebay.at/Opel-CORSA-C-Steuergera...=item3a531efec2 Köszi, de nem biztos, hogy ez pont jó az enyémbe... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Szóval, tegnap voltam kint Bazsinál, és meglett a hiba forrássa, hogy mi miatt szórakozik a km órám. Az ABS vezérlő egység haldoklik... Amit J0hnnyi linklet, lehet hogy jó lenne bele, de nem merem megrizikóztatni, mert a cikk száma nem ugyanaz ami nekem van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Szóval, tegnap voltam kint Bazsinál, és meglett a hiba forrássa, hogy mi miatt szórakozik a km órám. Az ABS vezérlő egység haldoklik... Amit J0hnnyi linklet, lehet hogy jó lenne bele, de nem merem megrizikóztatni, mert a cikk száma nem ugyanaz ami nekem van. EPC-ben nem nézted, hogy melyik jó a Tiedhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 EPC-ben nem nézted, hogy melyik jó a Tiedhez? EPC-ben nem, de leolvastam a cikkszámát: 0273 004 518 BOSCH tipus. Német oldalon találtam , de elég húzós az új ára: 349.- euro :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Kész a Corsa! Udi és Losi: KÖSZÖNÖM! Ugyanez vonatkozik Tomira és Bazsira is és Áfonya cartársra! Köszönöm srácok...tényleg! :) Ahogy egy kedves barátom mondaná, ez alap! :D Használd egészséggel, és egyelőre csak óvatiba.Lehet tudni, mennyibe került ez a kis affér? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 EPC-ben nem, de leolvastam a cikkszámát: 0273 004 518 BOSCH tipus. Német oldalon találtam , de elég húzós az új ára: 349.- euro :D Megnéztem EPC-ben és pont ilyet nem talál, de 0273004-gyel talál egy csomót, Corsa B-hez való: 0273004136, helyettesítője: 90541362. Mást nem talált, pedig elég új EPC-m van. :D Szép ára van. :) Ennyiért még el is adják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Ahogy egy kedves barátom mondaná, ez alap! :D Használd egészséggel, és egyelőre csak óvatiba.Lehet tudni, mennyibe került ez a kis affér? :D 70E alkatrész + 25 főtengely salangokkal + 50 a HF :) Kurv@ra fáj,de muszáj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Szerintem ez is megér egy misét.... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 70E alkatrész + 25 főtengely salangokkal + 50 a HF :D Kurv@ra fáj,de muszáj. Hát, sajnos ennyi.Most legalább tudod, hogy mi az ami tuti ki lett cserélve benne, és főleg ahogy ki lett cserélve benne+összerakva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Hát, sajnos ennyi.Most legalább tudod, hogy mi az ami tuti ki lett cserélve benne, és főleg ahogy ki lett cserélve benne+összerakva. :) Akit én lelki ismeretesnek gondoltam szerelőt kiderült az se az! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Megkérték a Zöldet..... :D Nem tom mitévő legyek..... :) Pláne mi legyen az utód..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Megkérték a Zöldet..... :D Ha hihető árat mondtak érte......Meg a főnököd is rábólint.....meg van helyette hihető Hááá....vagy ilyenek... Esetleg a kék még elég családinak tavaszig, és utána fillérekért tudsz majd klafa járgányt venni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Megkérték a Zöldet..... :D Nem tom mitévő legyek..... :) Pláne mi legyen az utód..... :D akinek megadtam a számod? szerintem add el! és vegyél valami automatát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 akinek megadtam a számod? szerintem add el! és vegyél valami automatát! Ha nyélbe ütjük az üzletet, nem feledem a jutalékod..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Ha nyélbe ütjük az üzletet, nem feledem a jutalékod..... :) majd megveszed az omegám :D én meg vehetek 3,2-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Ha nyélbe ütjük az üzletet, nem feledem a jutalékod..... :D Kap egy guminőt? :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 na azé ott még nem tartunk...tegnap két random csajjal töltöttem az éjszakát, bár azt mondják nagyon horkoltam :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Megnéztem EPC-ben és pont ilyet nem talál, de 0273004-gyel talál egy csomót, Corsa B-hez való: 0273004136, helyettesítője: 90541362. Mást nem talált, pedig elég új EPC-m van. :) Szép ára van. :D Ennyiért még el is adják? Kösz, hogy ránéztél... Úgy néz ki, hogy megoldódott a probléma... :D Találtam 1 donor GSi-t, amit sajnos összetörtek, és a benne lévő ABS vezérlő egység, pont ezzel a kódszámmal volt kiadva. Egyenlőre nincs hibakód, műxik az ABS is rendesen... THX a közreműködést, J0hnnynak, Losinak és a többieknek, akik segítettek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts