warwolf Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Mára kellett volna, de nem létfontosságú. De ha megmondod, hogy befér-e egy 90*60*30-as mosógép, az nekem pont elég. Bele.Csak le kell hajtani az üléseket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bizsu Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Bele.Csak le kell hajtani az üléseket. Hiányos volt a kérdésem. +3 személy.ezért kéne csak a csomagtartót használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Hiányos volt a kérdésem. +3 személy.ezért kéne csak a csomagtartót használni. Ha a kalaptartót leveszed, szvsz bele.Én is elég nagy dolgokat bele tudtam tenni anno.Kérdés, mennyire van becsomagolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bizsu Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Ha a kalaptartót leveszed, szvsz bele.Én is elég nagy dolgokat bele tudtam tenni anno.Kérdés, mennyire van becsomagolva. Köszönöm. Akkor bele, mert ez meztelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Hogy tudod... <_< Mind2 irányba szoktam járni aztán mivel átvettem tőletek a RINGYÓÓÓÓÓÓÓÓ-zást ezért megnézem a néniket. Amúgy számomra nem többek mint 1 guminő..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Amúgy számomra nem többek mint 1 guminő..... :rolleyes: Áááá azé nem teljesen.Neki is fizetsz,hogy legyen pity-puty,de neki tuti nem fáj a feje! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Mind2 irányba szoktam járni... :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Áááá azé nem teljesen.Neki is fizetsz,hogy legyen pity-puty,de neki tuti nem fáj a feje! :rolleyes: Miért a guminőnek igen?! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Miért a guminőnek igen?! :rolleyes: Tudtam,hogy ebbe fogsz belekötni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Elég élethű darab lehet ha már fejfájást is tud produkálni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Elég élethű darab lehet ha már fejfájást is tud produkálni <_< J0hnny még a guminőnek is tud fejfájást okozni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 J0hnny még a guminőnek is tud fejfájást okozni :rolleyes: Ezt se én mondtam <_< :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Elég élethű darab lehet ha már fejfájást is tud produkálni B) Csak bizonyos fícsörök valóságosak,de pl nincs szülinapja,valentin nap,se mikulás és nincs shopingolási hajlama sem! :rolleyes: Ezt se én mondtam <_< :D -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 De nem is fog a pöcködre bukni :rolleyes: (by Samantha Jones <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Ezt se én mondtam :rolleyes: <_< :D Nem baj, megelégszünk az utazási beszámolóiddal is :D B) -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 De nem is fog a pöcködre bukni :rolleyes: (by Samantha Jones :D ) Majd veszek neki "nyakmasszírozót"! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Nem baj, megelégszünk az utazási beszámolóiddal is B) -_- :rolleyes: Sültkruplee országba?Vagy hun? :D Este összedobjuk Tícnek egy sültkrumpleera? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Sültkruplee országba?Vagy hun? :D Este összedobjuk Tícnek egy sültkrumpleera? :rolleyes: 51-es út széle <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 De nem is fog a pöcködre bukni :rolleyes: (by Samantha Jones :D ) pöcökre, de édes! mingyá kirohad tőle a fogam... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Amúgy is ébredtem volna.2 perc múlva.Majd mesélj, mi a pálya.Össze is akadt, vagy csak elment v.melyik csapágy? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Hm.... :D Ez meg egy jóó rendszám! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Hm.... :D ... Én régen vitorlázórepültem Farkashegyen, de sajna pénz ÉS idő is kell hozzá, úgyhogy abbamaradt, pedig nagyon jó, emiatt gondolkoztam a siklóernyőn, mert az egy kicsit talán olcsóbb hosszútávon, illetve kevésbé kötött egy "üzemnap", vagyis a repülés lehetősége. Ami engem visszatart, hogy nincs benne botkormány :D ,meg szerintem elég fosatós, hogy nem merev a szárnya és egy termikből kicsúszásnál, ha az egyik oldalon fel, a másikon leáramlás van, és elég erős is, akkor esetleg összecsuklik :rolleyes: Elvileg oktatják, hogy hogyan lehet kezelni ezeket a helyzeteket, de akkor is. Láttam ilyen videókat, amikor direkt ezt gyakorolják... hát, nekem a hideg futkosott a hátamon <_< ... Ez meg egy jóó rendszám! -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Én régen vitorlázórepültem Farkashegyen, de sajna pénz ÉS idő is kell hozzá, úgyhogy abbamaradt, pedig nagyon jó, emiatt gondolkoztam a siklóernyőn, mert az egy kicsit talán olcsóbb hosszútávon, illetve kevésbé kötött egy "üzemnap", vagyis a repülés lehetősége. Ami engem visszatart, hogy nincs benne botkormány :D ,meg szerintem elég fosatós, hogy nem merev a szárnya és egy termikből kicsúszásnál, ha az egyik oldalon fel, a másikon leáramlás van, és elég erős is, akkor esetleg összecsuklik :rolleyes: Elvileg oktatják, hogy hogyan lehet kezelni ezeket a helyzeteket, de akkor is. Láttam ilyen videókat, amikor direkt ezt gyakorolják... hát, nekem a hideg futkosott a hátamon <_< Kocákazat nélkül nincs üzlet.Ha nagy gáz van, még mindig ott a mentőernyő! :D Ilyen összecsuklós dolog nem volt az RS4/4-nél, mert egyszer ha sikerült kijönnöd a termikből, akkor nagykirályság volt.Elvégre 74.4nm-n tudott "kapaszkodni"! Amúgy nekem a legnagyobb gáz az, hogy itt a környéken említésre méltó domborzati kitüremkedés a kerekegyházi dombok és kb. semmi több.Mondjuk gyakorlásnak jóó lehet! -_- B) A másik lehetőség Kunszálláson a csörlőzés, ami valljuk be, gyakorlatot kíván.Nemkeveset. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Amúgy is ébredtem volna.2 perc múlva.Majd mesélj, mi a pálya.Össze is akadt, vagy csak elment v.melyik csapágy? :rolleyes: Nem kócolt össze,főtengely csere,holnap reggel árnéző körút mi mennyi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Nem kócolt össze,főtengely csere,holnap reggel árnéző körút mi mennyi.... Akkor marad még XE? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts