Stefan Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Ti és Hajniék alapból megvagytok híva! <_< A zártosztály? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 mikor legyen a látványdisznóvágás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 December elején kellene, de addig még el kell készülni a garázsomnak. Ja, és mindenképpen kell olyan nőszemély aki mosogat, mert Timi nem szereti egyedül csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 ... Ja, és mindenképpen kell olyan nőszemély aki mosogat, mert Timi nem szereti egyedül csinálni. Ez jó indok (egy másik nőre otthon) :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 akkor itt a helyed! de előtte nap itt kell aludni meg utána is ajánlatos :rolleyes: de akkor beüzemelem itthon a vendégszobát Ti és Hajniék alapból megvagytok híva! :D Nagyon jól hangzik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Na az tényleg nem árt mert van eszem iszom dínom dánom dögivel! :rolleyes: Na te csak óvatosan <_< :D -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Na te csak óvatosan :D -_- B) :D :D Főleg ha már reggel beb@sz a pálesz, aztán odafexik a disznó mellé mikor pörkölik! ;) :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Na te csak óvatosan <_< :D -_- B) :D Köszi hogy emlékeztetsz ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Köszi hogy emlékeztetsz ! :rolleyes: Advil lesz nálam és majd gyerekpezsgővel indítasz -_- B) :D Utánna engedélyezett pár konyakosmeggy <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Advil lesz nálam és majd gyerekpezsgővel indítasz :D -_- B) Utánna engedélyezett pár konyakosmeggy :rolleyes: <_< Köszi apu nagyon rendi vagy!Erre mondják asszem hogy no comment! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Főleg ha már reggel beb@sz a pálesz, aztán odafexik a disznó mellé mikor pörkölik! -_- :rolleyes: <_< Majd tolunk a fejére egy sapkát,talán nem keverjük akkor össze a desznyóval! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 mikor legyen a látványdisznóvágás :rolleyes: Én korán szeretném,mert a friss habos vért melegen szeretem feles pohárból húzóra! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Majd tolunk a fejére egy sapkát,talán nem keverjük akkor össze a desznyóval! :rolleyes: Na most már elég niggák! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 én azért voltam bulizni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 én azért voltam bulizni <_< Végül is a meleg bál is buli! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Ti és Hajniék alapból megvagytok híva! -_- Te figyu mán'! Nálad lesz a disznóvágás? Mert ha nálam, akkor ne hivogass már meg mindenféle embereket! B) :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Végül is a meleg bál is buli! :rolleyes: b+ vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Lövés is volt? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Te figyu mán'! Nálad lesz a disznóvágás? Mert ha nálam, akkor ne hivogass már meg mindenféle embereket! B) :rolleyes: <_< :D Ki mondta hogy nálad lesz? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 én azért voltam bulizni :rolleyes: És 03:22kor már otthonról írsz ? Mi volt ez ? Korán végződő kölyökdiszkó ? <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Mi volt ez ? Korán végződő kölyökdiszkó ? -_- B) :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 b+ vele 5000? :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Lövés is volt? :rolleyes: És 03:22kor már otthonról írsz ? Mi volt ez ? Korán végződő kölyökdiszkó ? :D :D 5000? <_< :D -_- Na ezért nem olvas vissza B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Na ezért nem olvas vissza :rolleyes: 1, nem 2, nem 3, ennél jóval többe kerül, ugyanis a könyvelőm Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 1, nem 2, nem 3, ennél jóval többe kerül, ugyanis a könyvelőm Ájjj ájjj ájjj,nem elég hogy gatyádba turkáld majd egyik kézzel,a másik mindig a pénztárcádban lesz! :rolleyes: Jól meggondoltad te ezt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts