J0hnny Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Hozd és vidd! :rolleyes: cash&carry? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 <_< Na ez a legjobb az egészben,hogy nem is érted...hihetetlen! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Telki felé szebb a "kilátás".... <_< :D J0hnny! Kellene majd egy kis help crash ügyileg azaz Feri haverom autóját összetörte egy terepjáró 3x állt fejre amíg leért az árokba. A terepjárón "vadrács" volt azon még egy karcolás sincs...neki meg minden K.O. tető, hátulja, eleje. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Na ez a legjobb az egészben,hogy nem is érted...hihetetlen! :rolleyes: me nem akarja megérteni aza a baj! mert még kicsi hozzá <_< amúgy a cash&carry nem is olyan rossz, csak az első vásárlásnál van pici para de gyorsan elmúlik :D aztán má az otthoni teszkóba be sem mész -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 ki/mi van ócsán? a lovacskámon kívül?:rolleyes: :D kurv4 sok minden <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Na ez a legjobb az egészben,hogy nem is érted...hihetetlen! :rolleyes: Azt hittem ezt már 1x megbeszéltük, de úgy látszik mégse. Ezért nézek értetlenül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Azt hittem ezt már 1x megbeszéltük, de úgy látszik mégse. Ezért nézek értetlenül... ti éltek házaséletet rendesen? máhogy itt vitatkoztok :rolleyes: mondjuk jó nézni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 :rolleyes: Az oké hogy jó nézni de szerintem rossz filmet nézel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 :D Az oké hogy jó nézni de szerintem rossz filmet nézel -_- Biztos megfogta a történet! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 :rolleyes: Az oké hogy jó nézni de szerintem rossz filmet nézel <_< nem nézek én rossz filmet, csak mozivásznon meg kéne kínálni mást is a sült krumpliból! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Biztos megfogta a történet! :rolleyes: <_< most nézem az aláírásod :D megy bele az MV6? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Kilincsrugó rendelés: Turci: 2db + ha van csomagtartóhoz abból is 2db Joee: 1db Gepard 1db J0hnny: 2db megrendeltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 megrendeltem Köszönjük a nép nevében! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 me nem akarja megérteni aza a baj! mert még kicsi hozzá :rolleyes: amúgy a cash&carry nem is olyan rossz, csak az első vásárlásnál van pici para de gyorsan elmúlik <_< aztán má az otthoni teszkóba be sem mész :D -_- B) Kicsi hozzáá...inkább nem mondok semmit,mert megint a mocskos pofám miatt lesz ugatás! :D Vásárlásról kérjek számlát Tomi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 A pihent csóka :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Kicsi hozzáá...inkább nem mondok semmit,mert megint a mocskos pofám miatt lesz ugatás! <_< Vásárlásról kérjek számlát Tomi? :rolleyes: Kérhetsz csak nem biztos hogy kapsz!Ez csupán csere biznisz így nem értem minek a számla amúgy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 gondoltam kérek, de nem tudta leírni a cég nevét és nem volt nálam bélyegző :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Turcinak köszönöm a tegnapi segítséget. Sokat haladtunk így a melóval. Más. Felvetődött a disznótor mint lehetőség. Utána érdeklődtem, és nagyjából 350-400 Ft közt van a kilónkénti ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Turcinak köszönöm a tegnapi segítséget. Sokat haladtunk így a melóval. Más. Felvetődött a disznótor mint lehetőség. Utána érdeklődtem, és nagyjából 350-400 Ft közt van a kilónkénti ár. 300-350 még jaffa! :rolleyes: Mondtam Joeenak és szétnéz ő is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 300-350 még jaffa! :D Mondtam Joeenak és szétnéz ő is! Én még soha nem vótam ilyen eseményen :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Én még soha nem vótam ilyen eseményen :rolleyes: <_< Ez csak vidéken szokás!Pk ritkán jár ilyen jellegű rendezvényen mivel pesten panelba nagyon nehéz megoldani!De ha sor kerül rá le gyühetsz azt meglátod hogy élnek a magyarok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Én még soha nem vótam ilyen eseményen :rolleyes: <_< akkor itt a helyed! de előtte nap itt kell aludni meg utána is ajánlatos :D de akkor beüzemelem itthon a vendégszobát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 akkor itt a helyed! de előtte nap itt kell aludni meg utána is ajánlatos :rolleyes: Na az tényleg nem árt mert van eszem iszom dínom dánom dögivel! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Tomi lehet hátrányba leszel mert döglött lesz a disznó! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Én még soha nem vótam ilyen eseményen :rolleyes: <_< Ti és Hajniék alapból megvagytok híva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts