zozor Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 J0hnnynak mi? Dunaújváros jól informált barátom!!! Inkább hozza el a céghez nekem, vagy Losinak, esetleg valamelyik sofőrrel küldje el. Netalán a posta. Én is arra gondoltam, de ha 1- max 2 héten belül nem jutok el Felétek, marad a posta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Ahogy múltkor átszaladt a Jókain a virágcsokorral és a szív alakú tortával, sztem inkább a fiúkat kell félteni tőle! :rolleyes: <_< :D -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Ahogy múltkor átszaladt a Jókain a virágcsokorral és a szív alakú tortával, sztem inkább a fiúkat kell félteni tőle! :rolleyes: <_< :D Te már csak tudod! -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 :rolleyes: <_< :D te ne röhögj...sültkrumpli mi? -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 itt egy paprika szedő lány a Bazsi földjén :rolleyes: öröm a szedés <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Azért a fóliasátor állítás se semmi..... :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Azért a fóliasátor állítás se semmi..... :rolleyes: <_< :D Reggel könnyebb a sátor állítás mi? -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 itt egy paprika szedő lány a Bazsi földjén :D öröm a szedés -_- Kellemetes jelenség.......Akarsz beszélni róla? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Kellemetes jelenség.......Akarsz beszélni róla? :rolleyes: <_< folyamatban...még nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Szevasztok! Van 1 nagy problémám 2ö éve eladtam az omegámat és nem akarják átíratni! Kaptam 1 250ezres csekket büntetés és ha valakinek van ismeröse Gödölő környékén irjon ! Az omi rendszáma KVB-150 kék színű! Elöre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Kilincsrugó rendelés: Turci: 2db + ha van csomagtartóhoz abból is 2db Joee: 1db Gepard 1db J0hnny: 1 vagy 2 megnézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Szevasztok! Van 1 nagy problémám 2ö éve eladtam az omegámat és nem akarják átíratni! Kaptam 1 250ezres csekket büntetés és ha valakinek van ismeröse Gödölő környékén irjon ! Az omi rendszáma KVB-150 kék színű! Elöre is köszi! Megvan az adásvételid? Ha igen akkor fénymásold le, és küldd vissza a csekkel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Kilincsrugó rendelés: Turci: 2db + ha van csomagtartóhoz abból is 2db Joee: 1db Gepard 1db J0hnny: 2db Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Szevasztok! Van 1 nagy problémám 2ö éve eladtam az omegámat és nem akarják átíratni! Kaptam 1 250ezres csekket büntetés és ha valakinek van ismeröse Gödölő környékén irjon ! Az omi rendszáma KVB-150 kék színű! Elöre is köszi! Amit gepárd írt helytálló.De ezt az okmányirodában is elintézheted itt kméten.Csak kerítsd elő az adásvételit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Ahogy múltkor átszaladt a Jókain a virágcsokorral és a szív alakú tortával, sztem inkább a fiúkat kell félteni tőle! :rolleyes: <_< :D -_- B) :D te ne röhögj...sültkrumpli mi? :D ;) :lol: Menjé haza... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 itt egy paprika szedő lány a Bazsi földjén <_< öröm a szedés :D Te már öreg vagy hozzá! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 te ne röhögj...sültkrumpli mi? :rolleyes: <_< :D há má hogyne röhögnék má -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 há má hogyne röhögnék má <_< Most még... :rolleyes: -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Megmutassam a srácoknak is milyen voltál magányodban?! <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Megmutassam a srácoknak is milyen voltál magányodban?! :D <_< Hát persze, várjuk... :rolleyes: -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Íme... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 há má hogyne röhögnék má <_< Majd ha engedem esetleg! :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Íme... :rolleyes: <_< http://kepfeltoltes.hu/090928/K_p052_www.k...ltoltes.hu_.jpg Megbosszútá' Nyanya? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Megkésve bár, de: Sok boldogságot a Csöppséghez Paja!! Gratula nektek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Megvan az adásvételid? Ha igen akkor fénymásold le, és küldd vissza a csekkel együtt. Ezt mondták már az okmányirodába de sajna nincs + az adás-vételi! :rolleyes: És ma +int kaptam csekkeket azért gondolta ha valaki látja akkor +írná,hogy van,mert nem irta át. azt se tudom,hogy kinél van,mert nem emlékszem a nevére sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts