J0hnny Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 köszönöm a segítséget Johnny Gepárd Turci Joee! nm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 nm -_- Azért nem lett izomlázad ugye? :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 köszönöm a segítséget Johnny Gepárd Turci Joee! nm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra B1 Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Ma esti nyugodt körutam a poker party után érdekesen végződött. Mondom megyek egy kört a körúton,vannak-e kint ismerősök,netán rendőrök. Sehol senki. Nyugodtan gurulok a malom háta mögött,nézem a kis sunákat akik a piroson szaladnak át előttem,errevalahonnan a semmiből egy dízel jetta és egy b veci majdnem belémrongyoltak hátulról... :rolleyes: <_< :D Lámpánál megálltunk,nézem a tükröt,röhögnek. Erre a dobó krt-i körforgó előtt mindketten úgy vágtam be elém,hogy csak lestem. Na elszakadt megint a cérna. Szépen sonfordáltam utánuk,aztán a cifrapalotánál én kerültem belülre és melléjük. Nem volt kegyelem. :D Szal egyszer kaptak a cifrapalotánál,2x az északi térfalnál,3x a malom háta mögötti lámpától! -_- Hiába az 1.9TDi Jetta,meg az 1.8 B veci,meg volt valami fekete 4-es golf is,de azt a tükörben nem láttam már tisztán! A morzsa az morzsa... B) Milyen kocsiival mentél te ami rávert a veckinek :D a jetta még o.k. :D :D az F astrával? vagy a corsával? corsa hihetöbb. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Milyen kocsiival mentél te ami rávert a veckinek :D a jetta még o.k. :rolleyes: <_< az F astrával? vagy a corsával? corsa hihetöbb. :D -_- Corsával,de az astrával meg körbekanyarodlak! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Azért nem lett izomlázad ugye? :rolleyes: <_< :D -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Én megoldottam a törött rugót.Voltam Kiskaszánál, kunyiztam egy B Veki gólyalábat, aztán elugrottam a Szigetiékhez a donorral+sajáttal, Ők pedig a kettőből csináltak egyet.Érdekes módon egy fillért nem kértek érte.Pedig korában egy síma kézfogás is min. 1000ft-ba került. Aztán beépítettem.Ugyan délelőtt vettem két kutyacsontot is, de már nem volt időm kicserélni, mert rám sötétedett sajnos. Majd legközelebb.Elment az idő a hőgombabuzerálással, amihez a végén már a lámpát is kiszedtem, hogy v.milyen szinten hozzá férjek. Végül egy svédfogóval sikerült olyannyira meghúznom, hogy jelen állás szerint szivárgás mentes a rendszer.Remélem nem kiabáltam el. Aztán minjá indulok melóba motorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra B1 Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Corsával,de az astrával meg körbekanyarodlak! :rolleyes: engem lehet 2.0 dtl.de 1.8 B vecit nem hiszem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Turci! Nem hívtál... vagy nem kell vinni Ferihez a gépsast? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 engem lehet 2.0 dtl.de 1.8 B vecit nem hiszem :D Hidd el.Elég jó a futóműve a gépének.... Amúgy azzal az X18XE-vel ne legyenek illuzióid.Astra F-be nagyon jól muzsikál, de a mi B Vekinkbe bizony kevéske a 115LE.Ez az X20XEV sem egy nagy szám.A X22SE már más tészta lenne, az X25XE;X26XE il. X30XE-vel egyetemben. Mondjuk egy jó kis C20XE egy CR-s váltóval.....hm..... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 engem lehet 2.0 dtl.de 1.8 B vecit nem hiszem :rolleyes: A kanyarsebesség nem a lóerőtől függ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 köszönöm a segítséget Johnny Gepárd Turci Joee! Írd a többihez, vagy mit kell ilyenkor írni.... <_< :rolleyes: Te is segítesz mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Hidd el.Elég jó a futóműve a gépének.... Amúgy azzal az X18XE-vel ne legyenek illuzióid.Astra F-be nagyon jól muzsikál, de a mi B Vekinkbe bizony kevéske a 115LE.Ez az X20XEV sem egy nagy szám.A X22SE már más tészta lenne, az X25XE;X26XE il. X30XE-vel egyetemben. Mondjuk egy jó kis C20XE egy CR-s váltóval.....hm..... :rolleyes: <_< Ööö... bocsi h belevau de X22SE csak Fronterában volt :D ettől függetlenül biztos bele lehet faragni egy B Vekibe -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Jól nyomjátok fiúk <_< A lendületbrigád bevetésen volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Jaffa lett a verda oldalán a klubbos felirat!Köszi a marketingnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Ööö... bocsi h belevau de X22SE csak Fronterában volt -_- ettől függetlenül biztos bele lehet faragni egy B Vekibe B) :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Ööö... bocsi h belevau de X22SE csak Fronterában volt <_< ettől függetlenül biztos bele lehet faragni egy B Vekibe :D Én láttam B Vekiben is, nem tűnt faragásnak.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 X22SE Bauform: R4 Steuerung: DOHC Anzahl der Ventile: 16 Bohrung (mm): 86,0 Hub (mm): 94,6 Volumen (cmł): 2198 Leistung (kW bei min-1): 100 / 5200 Drehmoment (Nm bei min-1): 202 / 2500 Verdichtung: 9,6 : 1 Motormanagement: Multec S Oktanzahlbedarf: 95 / 98 / 91, klopfgeregelt Steuerung: Zahnriemen Abgasanlage: AGR, geregelter Katalysator Besonderheiten: Ausgleichswellen Verwendung: Frontera B (MUA 5C-T) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 A két motor között nem sok különbség van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Tíci, nem ez a lényeg.Majd később te is szembesülsz vele, hogy Opeléknél bizony sokszor dolgoztak AD-HOC jelleggel. Ezzel mi már szembesültünk, mert párat szétszedtünk, és raktunk össze. A két motor között nem sok különbség van... Kb. a motorvezérlés és tsai.Meg mivel Z-s, drágább hozzá minden.Lásd, Morgó vekije! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Akkor delete.... <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Lényegében csak a sűrítési viszony más... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Akkor delete.... <_< :rolleyes: Mi sem vagyunk tévedhetetlenek, de pl. mikor Morgó vekijébe kerestünk porlasztót, kiderült, hogy az Y20DTH-ból nem volt 2 egyforma.Tehát pl. Zafirában lévő Y20DTH porlasztó nem jó a Vectrába.Ahány típus volt, annyi féle képpen szerelték. Érdekes módon az X20DTH alkatrészei szinte csereszabatosak.Pedig csak egy átkozott betű a 2 motorkód között a különbség.Semmi több ami a szerkezeti felépítést illeti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Mi sem vagyunk tévedhetetlenek, de pl. mikor Morgó vekijébe kerestünk porlasztót, kiderült, hogy az Y20DTH-ból nem volt 2 egyforma.Tehát pl. Zafirában lévő Y20DTH porlasztó nem jó a Vectrába.Ahány típus volt, annyi féle képpen szerelték. Érdekes módon az X20DTH alkatrészei szinte csereszabatosak.Pedig csak egy átkozott betű a 2 motorkód között a különbség.Semmi több ami a szerkezeti felépítést illeti. Környezeti besorolás...euro3 vs euro4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 hát ez beszabehu! <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts