Turci Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Na uesbé kábel meg van csak lövésem nincs hogy töltsem föl a képeket! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Tegnap egy motoros srác meghalt a halasi úton.A barátja csinált egy videót. :rolleyes: A CP-ből sztem mindenki emlékezni fog rá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Elnök úr pozicióba!Marketing meg segédmunkán! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Kóser pöri kontroll! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Gepárd megy a virág neked is!Tomi küldi e kép láttán! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Jól nyomjátok fiúk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Tegnap egy motoros srác meghalt a halasi úton.A barátja csinált egy videót. :rolleyes: A CP-ből sztem mindenki emlékezni fog rá.... Így már tudom ki volt ő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Ez ám a kritika.... <_< Az. Még jó, hogy kulcsos a tanksapka :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Minden képet rakjál fel Sogi,mert nyakbaszakítalak! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 http://gallery.site.hu/d/10740164-1/Kep002.jpg Elnök úr pozicióba!Marketing meg segédmunkán! :rolleyes: Vazz, ti folyton betonoztok? http://gallery.site.hu/d/10740187-1/Kep011.jpg Kóser pöri kontroll! :D Mondjuk ez már sok mindenre magyarázat... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 ... u.i.: keresek nagyon kikímélt C20NE-t! :D <_< :rolleyes: -_- B) :D Amúgy meg minek neked nagyon megkímélt. Azok nem mennek. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Minden képet rakjál fel Sogi,mert nyakbaszakítalak! :rolleyes: Jájj Dicsák buksi!Moreja ne fenyegessé mán!Ez is segítséggel lett felrakva! <_< Habár fedőnevem Pc GURU! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 De neked megoldom mert jó rokon vagy!Össze nem költözök veled!De remélem nem haragszol meg érte!De megoldom hogy minden kép fenn legyen! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 De neked megoldom mert jó rokon vagy!Össze nem költözök veled!De remélem nem haragszol meg érte!De megoldom hogy minden kép fenn legyen! <_< Csókolom a hangod! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Csókolom a hangod! <_< Ez meg érintett!Még jó hogy a hugod mondta nekem és nem te! :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Ez meg érintett!Még jó hogy a hugod mondta nekem és nem te! :rolleyes: B) <_< :D -_- Mandarin huszár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Csak óvatosan a pörivel , mert az már fizetség és onnantól adóköteles a munkavégzés...... A hétvégi szüretben minket megtaláltak a k@cs@g@k ,azzal hogy mindenki családtag nem is volt gond, de ha ebédet is kapunk az már gond..... :rolleyes: Szerintem nem....a jó juhusos kása több mint fizetség..... B) <_< :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Csak óvatosan a pörivel , mert az már fizetség és onnantól adóköteles a munkavégzés...... A hétvégi szüretben minket megtaláltak a k@cs@g@k ,azzal hogy mindenki családtag nem is volt gond, de ha ebédet is kapunk az már gond..... :rolleyes: Szerintem nem....a jó juhusos kása több mint fizetség..... :D <_< :D -_- Te az kóser kaja? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 A hétvégi szüretben minket megtaláltak a k@cs@g@k ,azzal hogy mindenki családtag nem is volt gond, de ha ebédet is kapunk az már gond..... <_< Elmennek az ilyenek a jóédes......oda. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Csak óvatosan a pörivel , mert az már fizetség és onnantól adóköteles a munkavégzés...... A hétvégi szüretben minket megtaláltak a k@cs@g@k ,azzal hogy mindenki családtag nem is volt gond, de ha ebédet is kapunk az már gond..... B) Szerintem nem....a jó juhusos kása több mint fizetség..... :lol: :D :D ;) Hát tényleg elmennek a lófaxba a k@cs@gök :rolleyes: <_< :D Nem lehet őket elhajtani, hogy magánterület és ti csak családi bulit rendeztetek? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Hát tényleg elmennek a lófaxba a k@cs@gök :rolleyes: <_< :D Nem lehet őket elhajtani, hogy magánterület és ti csak családi bulit rendeztetek? -_- Ezeket nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Ezeket nem. USA ennyivel fejlettebb. Főleg a déli államok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 USA ennyivel fejlettebb. Főleg a déli államok :rolleyes: http://www.costaricapages.com/panama/blog/...12/redneck1.jpg Gondolom kisebb nem volt..... <_< :D A Totalcaron olvastam egy cikket a Renault Clio 200 CUP változatát tesztelték.Kiragadtam belőle egy számomra vicces részletet: Vigyorogtam, visítottam, a kipufogó körül vibrált a levegő, a fékek rendületlenül dolgoztak, fáradásnak nyoma sincs. Négyszáz litert fogyasztott méterenként és boldogan szennyeztem a légkört, hogy rohadjak meg, ugye? A kisautó ebként 203LE-s... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 köszönöm a segítséget Johnny Gepárd Turci Joee! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts