Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Na mi van rakétás! :( Mikor lesz GSI tali a holdon?? :D :D :D Egyébként részemről almás, mert melózom. :D Gepárd meg éppen Szigetvárról tart hazafelé, szal sztem ő sem fog "elugrani". :-( :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Szijasztok! Mi elótózunk Egerbe, remélem az időjárás kegyes lesz hozzánk! VAsárnap jövünk, addig tartsatok ki valahogy!! :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Szijasztok! Mi elótózunk Egerbe, remélem az időjárás kegyes lesz hozzánk! VAsárnap jövünk, addig tartsatok ki valahogy!! :D :( Egri Bikavérre mentek?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Na mizu Kecsói Pudingok... :-) Benéztek hozzánk ma este a Lurdíhoz??? :-) Tesó, sajna ez a csütörtök nekünk Kecskemétieknek szerintem nagyon nem jóóó. Inkább egy péntek, de leginkább egy szombat délután lenne a tuti! Szerintem. Valamelyik szombaton, mondjuk 17-kor pl. Ti amúgy ilyenkor csütörtökön hány körül taliztok? (és ez meddig tart?) Hányan szoktatok lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Szal most beszéltünk telón... :-) legutoljára szerintem több mint 50-en voltunk kinnt, de 20-25-nél kevesebben még nem nagyon voltunk... :-) (Mondjuk most nem túl jó az idő, de ott leszünk... :-) ) Akkor jöttök Pudingok??? Ha este akár 10-ig maradtok, akkor is hazaértek 11-re az pedig még nem hiszem hogy későn van... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Szal most beszéltünk telón... :-) legutoljára szerintem több mint 50-en voltunk kinnt, de 20-25-nél kevesebben még nem nagyon voltunk... :-) (Mondjuk most nem túl jó az idő, de ott leszünk... :-) ) Akkor jöttök Pudingok??? Ha este akár 10-ig maradtok, akkor is hazaértek 11-re az pedig még nem hiszem hogy későn van... :-) Nálam a legfőbb bizonytalanságot az okozza, hogy nem tudom, hogy milyen lett az autóm. 5-re megyek érte a szerelőhöz, raktak bele egy másik vezérműtengelyt, állítólag ezzel már ######a! Hát nem tudom. Megyek és meglátom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Menj lásd meg aztán gyere/gyertek... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Én most értem haza, de már be is nyomtam egy söröt, amúgy meg tényleg nem mennék most, az út eléggé fárasztó volt. Nem a forgalom, hanem a hosszúsága, meg a korai kelés miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Én most értem haza, de már be is nyomtam egy söröt, amúgy meg tényleg nem mennék most, az út eléggé fárasztó volt. Nem a forgalom, hanem a hosszúsága, meg a korai kelés miatt. Fékek? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 A megfelelő helyre írom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Én most értem haza, de már be is nyomtam egy söröt, amúgy meg tényleg nem mennék most, az út eléggé fárasztó volt. Nem a forgalom, hanem a hosszúsága, meg a korai kelés miatt. puding :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 A megfelelő helyre írom. Az hol van?Én csak adalékinfóként kérdem, mert kíváncsi vaok, hogy hogy szerepeltek az új cuccosok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 puding :D Beszótá' :?: :?: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Na művelődtem.Kiíváncsi lennék, hogy a GSI-n pl. 288-as tárcsa mit produkálna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Kérdezd meg Sonique-ot neki az vagyon fennt... :-) És én is ilyesmire pályázok... jópofa... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Kérdezd meg Sonique-ot neki az vagyon fennt... :-) És én is ilyesmire pályázok... jópofa... :-) Bizti, hogy ütősebb, csak kérdés, hogy 288-as párosítással mennyit kóstálna, meg ugye sztem az egyetlen bontott Vectra B 2.5V6 nyeregpárost elvitte Futóék Gabija.Occsóé, azt hozzáteszem! :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 ha holnap lesz tali nem tudok menni, és szombaton se biztos ha összerakom is, nem vizezném össze, kilukadt az akksi aladt, mert az alvázvédő meg volt repedve :( amaz meg festőné van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 ha holnap lesz tali nem tudok menni, és szombaton se biztos ha összerakom is, nem vizezném össze, kilukadt az akksi aladt, mert az alvázvédő meg volt repedve :( amaz meg festőné van Úgy tudom, hogy holnap lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Részemről most leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Na hello Skacok! Most értünk haza a Tomival... fent voltunk Pesten a Lurdyban. :( Meglestük, hogy hogy is nyomják a Pesti vagányok a rendszeresített opeltalit... :wink: Dumáltunk... körbe néztük a szekereket... Jó pofa volt! :D Megyünk máskor is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Most hallottam rola de nem tudok bovebbet, tud valaki valamit a Szilvasi parkoloban szombaton este levo tuning autos rendezvenyrol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Most hallottam rola de nem tudok bovebbet, tud valaki valamit a Szilvasi parkoloban szombaton este levo tuning autos rendezvenyrol ? Nyilván egy telefon lenne a több info... csak nem fél12-kor! Majd holnap! :( Amúgy én egyenlőre csak a jövő hétvégi Békéscsabai taliról tudok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Most hallottam rola de nem tudok bovebbet, tud valaki valamit a Szilvasi parkoloban szombaton este levo tuning autos rendezvenyrol ? Beszéltem 1-2 emberrel, eddig nem tudnak róla... de ha bejössz ma este a CP-be, akkor biztos kapsz infot róla, ha tényleg lesz valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Nemhinnem hogy megyek, de szivesen vennem ha beirnad ha megtudtal valamit, koszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Asszem a bundabudzsit fekészítheti mindenki, vagy rakunk tábortüzet?Hm? :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts