Turci Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Ma este tali van Kméten a piac parkolójában az El Bundinál.Esetleg bejöhetnél...... Tominak amúgy a 101LE-s verziójú Vectrája volt, szal bármit kérdezhetsz tőle.. Esetleg egy randit is kérhetsz tőle :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Igazán nem tesz semmit se!Ez velem született adottság! -_- Többek között ez is!Johnny Itt a bogrács nálam reggel visszük!Szeretném ha holnap kis otthonkába főznél és ha nem bánod a holnapi nap Judynak hívnálak :rolleyes: Ajj de lesz! <_< Kóser pörit nem tok főzni?Baj-e? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Igazán nem tesz semmit se!Ez velem született adottság! :D Többek között ez is!Johnny Itt a bogrács nálam reggel visszük!Szeretném ha holnap kis otthonkába főznél és ha nem bánod a holnapi nap Judynak hívnálak :rolleyes: A képeket nem tolod fel? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 :rolleyes: Ez mekkora!!!! <_< :D -_- B) Ott lesz az az esküvő amire Hening célozgatott. :D :D És még a szondát is meg akarta fújni...... Az csak szondának látszó valami volt!Kicsi is volt,be is kellett volna kapni csak a fújással lettek volna gondok! ;) Tomi meghívót kérek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Megvan a Veki első fogyasztási adata, ami 6.8L/100km.Sztem több, mint baráti.Az asszony egyelőre nem akar hinni, pedig még görbülésel is fenyegettem! :rolleyes: johnny, Thx a technikai hátteret az olajcseréhez, egészen más hangja van most a gépnek, mint attól a csodaolajtól volt.De legalább átmosta a blokkot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Ajj de http://retronom.hu/files/images/jaffa.preview.JPG lesz! :rolleyes: Kóser pörit nem tok főzni?Baj-e? <_< Az nem baj!De hogy lesz kóser a marhapöri bakker!Éhen marad a phubi!Nagyon jaffa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 A képeket nem tolod fel? :rolleyes: De mindjárt meg keresem az uesbé kábelt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Az nem baj!De hogy lesz kóser a marhapöri bakker!Éhen marad a phubi!Nagyon jaffa :rolleyes: Tudod képpel nem idézünk! <_< Tomi! Köszi a tegnapi fuvart a nagyvárosba. :D Nem igen voltam még ott buliba, de tetszett. Asszony ma is menni akart, de sikerült lebeszélni róla. Viszont a jövő hétvégét már tervezgeti -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Ma esti nyugodt körutam a poker party után érdekesen végződött. Mondom megyek egy kört a körúton,vannak-e kint ismerősök,netán rendőrök. Sehol senki. Nyugodtan gurulok a malom háta mögött,nézem a kis sunákat akik a piroson szaladnak át előttem,errevalahonnan a semmiből egy dízel jetta és egy b veci majdnem belémrongyoltak hátulról... <_< :D :lol: Lámpánál megálltunk,nézem a tükröt,röhögnek. Erre a dobó krt-i körforgó előtt mindketten úgy vágtam be elém,hogy csak lestem. Na elszakadt megint a cérna. Szépen sonfordáltam utánuk,aztán a cifrapalotánál én kerültem belülre és melléjük. Nem volt kegyelem. B) Szal egyszer kaptak a cifrapalotánál,2x az északi térfalnál,3x a malom háta mögötti lámpától! :D Hiába az 1.9TDi Jetta,meg az 1.8 B veci,meg volt valami fekete 4-es golf is,de azt a tükörben nem láttam már tisztán! A morzsa az morzsa... :D u.i.: keresek nagyon kikímélt C20NE-t! ;) -_- :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Tudod képpel nem idézünk! :rolleyes: Tomi! Köszi a tegnapi fuvart a nagyvárosba. :D Nem igen voltam még ott buliba, de tetszett. Asszony ma is menni akart, de sikerült lebeszélni róla. Viszont a jövő hétvégét már tervezgeti -_- Dicsák buksi!Van valami gond? B) Tényleg Tomicsek én is köszi nagyon jaffa kis este volt!Nem bánom hogy ki maradt a tegnap esti dajdajozás!Legalább ki pihentem magam!Most pedig megyek azt meg nézem ahogy Dzsudi az otthonkába főzi a kóser pörit! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 A morzsa az morzsa... :D u.i.: keresek nagyon kikímélt C20NE-t! -_- <_< :rolleyes: Szürkebontásban utánad vágják kb. 20e.ft-ért, aztán szépen szét kell szedni, és felújítani, síkolni a hengerfejet, miegymás.Időd van..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Most pedig megyek azt meg nézem ahogy Dzsudi az otthonkába főzi a kóser pörit! :rolleyes: <_< :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Szürkebontásban utánad vágják kb. 20e.ft-ért, aztán szépen szét kell szedni, és felújítani, síkolni a hengerfejet, miegymás.Időd van..... :D De neki 0km-es motor kéne nem akar dolgozni vele <_< Nekem is van 1 komplett váltóval csak rendbe kéne rakni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Nekem is van 1 komplett váltóval csak rendbe kéne rakni. :rolleyes: Akkor itt a megoldás! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 <_< :D -_- :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Nekem is van 1 komplett váltóval csak rendbe kéne rakni. :rolleyes: Én F13-al akarom összeszúrni.Milyen állapotban van az a moci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Na ez is meg volt!Tomi már egy darabig nem fog fázni!Dzsudi klassz pörit főzött így nem daraboltuk fel tűzi fának!El nem égett volna csak a zsírja sült volna ki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Én F13-al akarom összeszúrni.Milyen állapotban van az a moci? 6 évet állt állítólag calibrába volt Én szedtem ki belőle 114ezret futott! A haverom kb 1 évig használta és az olajat kezdte enni azért lett kicserélve! És mivel volt 2db xe motorom igy az lett belerakva a másik + ki lett dobva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 6 évet állt állítólag calibrába volt Én szedtem ki belőle 114ezret futott! A haverom kb 1 évig használta és az olajat kezdte enni azért lett kicserélve! És mivel volt 2db xe motorom igy az lett belerakva a másik + ki lett dobva! Akkor arra kellene egy komplett felújítás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Na ez is meg volt!Tomi már egy darabig nem fog fázni!Dzsudi klassz pörit főzött így nem daraboltuk fel tűzi fának!El nem égett volna csak a zsírja sült volna ki :rolleyes: Hát a mai szekciózás is ott volt a toppon. Nekem egy vízhólyaggal több van a kezemen, és egy hosszában szétnyílt fejszenyéllel kevesebb. A pöri jó lett, úgy uzsonnára pont jól jött. B) :D <_< Turcinak köszi a mandarint!!! :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Hát a mai szekciózás is ott volt a toppon. Nekem egy vízhólyaggal több van a kezemen, és egy hosszában szétnyílt fejszenyéllel kevesebb. A pöri jó lett, úgy uzsonnára pont jól jött. B) :D :rolleyes: Turcinak köszi a mandarint!!! <_< :D Nincs mit!119 Huf akcióba a PROFIBA! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Figyuzzatok már!Amit Márk csinált Udival videót a felvonulásról az hogy áll?Arról ki tud valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Udi dolgozik rajta, tegnap beszéltük. Nincs mit!119 Huf akcióba a PROFIBA! :rolleyes: A 2 literes ugye? <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Faca kis szekciózás volt. Fincsi volt a pöri, és a rétes is, Tomi is segített: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Udi dolgozik rajta, tegnap beszéltük. A 2 literes ugye? :rolleyes: <_< Igen 2l!119-é vagy kérsz vizet?Nagyon jaffa remélem hamar kész lesz mert kiváncsi vagyok rá!Udi papi ha kész ki írnád egy lemezre nékem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts