tomi023 Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Voltam ma a gumisomnál Máténál, 235/45R17-et nem láttál kallódni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 235/45R17-et nem láttál kallódni? Gyere fel msn-re! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 ..... Én meg keresem a pendrive-m, amit asszem Neked adtam oda! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Én meg keresem a pendrive-m, amit asszem Neked adtam oda! :lol: nem neki, nekem, és itt van a táskámban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Hol lenne más hol meg másnál! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Tényleg jut eszembe Tomi!Sikerült sapit választani kép alapján vagy próbálni kell? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Bakker holnap megint lehet csinálni a rádiót!Valami nem jaffa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 235/45R17-et nem láttál kallódni? Halmokban állt ott, mert igen gyakori méret! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Itt vannak a multkori Truck Trial képek Lakitelekről: Nem nagyon cenzúráztam, lehet vannak benne rossz képek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Az a helyzet hogy felejthető élmény volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Köszi szépen mindenkinek a jókívánságokat! :lol: Tényleg jó régen jártam már erre. :lol: Sajnos a jókívánságos topicba már nem jutok be, így nagyon nem néztem át a fórumot, hogy kik gondoltak rám. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra B1 Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Na, és Jakabon milyen a közlekedési morál? :lol: :lol: honnan veszed hogy jakabi vagyok??? ismersz talán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 honnan veszed hogy jakabi vagyok??? ismersz talán? IWIW Rlz! :lol: Amúgy nemrégen volt itt Axxon, Turci, és Tomi023 és hoztak némi üzemanyagot a kövi heti műszakra.Szükség van az Adrenalinra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 nem neki, nekem, és itt van a táskámban Jaja, a végén Nálad kötött ki... de akkor majd holnap átveszem, Tőled :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 honnan veszed hogy jakabi vagyok??? ismersz talán? A KOMA mindent tud, és lát. :lol: :lol: Te még nem tudod hova keveredtél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 No akkor ...... Akiesetlegnemláttavolnaazkattintsonide csak a saját stílusban töltögessünk :lol: Folyamatosan teszem fel és egy BW-st összedobok mert amit ott nyomattam nemtom hova lett :lol: Nem tudom ez a topik nyílt? Na mindegy a lényeg hogy az oldal nem publik aki rátalál ne adja tovább legyen szíves... de nem tudom megoldani hogy csak a fórumosok érjék el.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 A KOMA mindent tud, és lát. :lol: :lol: Te még nem tudod hova keveredtél. Mindig mindent lát!!!És nem tudsz el bújni sem mert meg találnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra B1 Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 A KOMA mindent tud, és lát. :lol: :lol: Te még nem tudod hova keveredtél. hát nem :lol: :lol: Nekem is hozhatna valaki olcson gázolajat :D Havi 70L elég :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra B1 Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 tudja valaki a DTL miben gyengített a DTH-DTI nél??? motor ugyan az, turbo is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 tudja valaki a DTL miben gyengített a DTH-DTI nél??? motor ugyan az, turbo is! van kereskedelmi megjelölés az a DT és a DTi van a motorkód az a DTL és a DTH nem összekeverendő!!! a DTL a kisturbós(kb 82LE) a DTH(101LE) a nagyobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 hát nem :lol: :lol: Nekem is hozhatna valaki olcson gázolajat :D Havi 70L elég :lol: :lol: :P tudok 400 l-t 200ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra B1 Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 tudok 400 l-t 200ért ha 200/l akkor érdekelne. (lsinko@freemail.hu) írj rám! pl. teloszám és felhívlak! Nagyon érdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 ha 200/l akkor érdekelne. (lsinko@freemail.hu) írj rám! pl. teloszám és felhívlak! Nagyon érdekelne! Ma este tali van Kméten a piac parkolójában az El Bundinál.Esetleg bejöhetnél...... Tominak amúgy a 101LE-s verziójú Vectrája volt, szal bármit kérdezhetsz tőle.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Találtam a Blikk-en egy cikket, ami számomra kicsit ellentmondásos, nyilván a megoldást ismerem. Megpróbáltak kirabolni egy pénzszállítót hajnalban az M1-esen, de a rendőrök megakadályozták az akciót. A zsákmány nélkül elmenekülő fegyveresek sorozatvetővel tüzeltek a helyszínre érkező járőrökre, akik közül egy megsérült. Sorozatvető: KÉP 2. Szóval ha ilyennel nyitottak volna tüzet, környék gyakorlatilag nem létezne..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra B1 Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Ma este tali van Kméten a piac parkolójában az El Bundinál.Esetleg bejöhetnél...... Tominak amúgy a 101LE-s verziójú Vectrája volt, szal bármit kérdezhetsz tőle.. sajnos most programom van estére ahová már el kellet volna indulnom 5 perce :lol: de majd csak odaérek-.- Talán legközelebb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts