Stefan Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Ki lehet probálni! :lol: J0hnny a Jani! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Nem tudom volt e már valahol: új Trabant. Csak kéne bele valami XE :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 J0hnny a Jani! :lol: Csak azt hiszi hogy ő a Jani! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra B1 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Én a nökön vagyok kiakadva!! Nem 1xer voltmár pl ma is hogy megyek 110km/h ez a pályánál kikanyarodik elém 70km/h tartva!!! egészen a rigo vendéglö utáni kanyarig nem tok elözni mert ö 70 megy :SSS Aztán jobbra index azt hittem leáll. Elöznék erre kirakja balra az indexet hogy ö le akar kanyarodni balra. Végül le is kanyarodik! Az ilyenek hogy a ######ba kaptak jogit????? Nem értem.... Nem 1 ilyen esetem volt már az irányjelzövel kapcsolatban és mind nö! Jobbra index és balra megy. Ez lagalább utána kirakta balra is de volt már aki nem :SS Ha kiugatok neki mi a f...t csinálsz ember még neki áll feljebb! :SSS Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Én a nökön vagyok kiakadva!! Nem 1xer voltmár pl ma is hogy megyek 110km/h ez a pályánál kikanyarodik elém 70km/h tartva!!! egészen a rigo vendéglö utáni kanyarig nem tok elözni mert ö 70 megy :SSS Aztán jobbra index azt hittem leáll. Elöznék erre kirakja balra az indexet hogy ö le akar kanyarodni balra. Végül le is kanyarodik! Az ilyenek hogy a ######ba kaptak jogit????? Nem értem.... Nem 1 ilyen esetem volt már az irányjelzövel kapcsolatban és mind nö! Jobbra index és balra megy. Ez lagalább utána kirakta balra is de volt már aki nem :SS Ha kiugatok neki mi a f...t csinálsz ember még neki áll feljebb! :SSS Biztos bizonytalan volt a tovább haladást illetőleg......de mi van ha mégsem? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 J0hnny a Jani! :lol: ÉN + Karcsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Biztos bizonytalan volt a tovább haladást illetőleg......de mi van ha mégsem? :lol: :lol: Ez még a jobbik eset!Azt figyeltem meg hogy a suzukis ettől sokkal rosszabb ő még irány jelzőt se használ gondol egyett és sávot vált meg hasonlók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra B1 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Ez még a jobbik eset!Azt figyeltem meg hogy a suzukis ettől sokkal rosszabb ő még irány jelzőt se használ gondol egyett és sávot vált meg hasonlók! sáv váltás irányjelzö nélkül nincs gond én is szoktam de akkor könyörgöm padlozza le! legyen külömbség a sebesség között könyörgöm. ne azzal a tempoval váltson sávot amivel elötte közlekedett!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 sáv váltás irányjelzö nélkül nincs gond én is szoktam de akkor könyörgöm padlozza le! legyen külömbség a sebesség között könyörgöm. ne azzal a tempoval váltson sávot amivel elötte közlekedett!!! Na itt kezdődik a probléma!Ki jön vagy sávot vált azt szüttyög!Általában kis autó nagy ajtóval!Iga Kacseró? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 a suzukis ettől sokkal rosszabb Hátt apám, az énféle Suzukis közlekedésem is kiverte pár embernél a biztit!De nem értek utol! :lol: Na itt kezdődik a probléma!Ki jön vagy sávot vált azt szüttyög! Ma haza felé, Ágasegyházi útról ferljövék, de mitad Isten, mögöttem termett egy Hyundai H1, és már készült, előzni, és már kint az irányjelző, ésésésés.......na ekkor én is gyorsításban voltam éppen aktívan, aztán a vége az lett, hogy jóól otthagytam az előzése közepette! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Ehhez tegyük hozzá hogy ez nem csak veszélyes hanem szabálytalan is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Ehhez tegyük hozzá hogy ez nem csak veszélyes hanem szabálytalan is! :lol: Az már legyen az előző baja, ha túlbecsüli a verdája képességeit.Nem tötymörögtem, gyorsítottam.S, 137LE-vel lehet is.Nemkicsit.Szóval ha kicsit türelmesebb, nem járt volna így. :lol: Sietve hozzátenném, nem szo.pattam, pusztán dinamikusan gyorsítottam egészen 100-ig, majd picit vissza és tempomat.Tehát ne gondolj nagy csörtére.Csak azt guruló 40ről igen gyorsan eléri a gép. Amúgy idáig 702km-t tettem meg, és még mindig 10L felett áll a benyaszint.Szal ebből is látszik, hogy főleg hosszútávon volt használva, és ott sem gyorsan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra B1 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Az már legyen az előző baja, ha túlbecsüli a verdája képességeit.Nem tötymörögtem, gyorsítottam.S, 137LE-vel lehet is.Nemkicsit.Szóval ha kicsit türelmesebb, nem járt volna így. :lol: Sietve hozzátenném, nem szo.pattam, pusztán dinamikusan gyorsítottam egészen 100-ig, majd picit vissza és tempomat.Tehát ne gondolj nagy csörtére.Csak azt guruló 40ről igen gyorsan eléri a gép. Amúgy idáig 702km-t tettem meg, és még mindig 10L felett áll a benyaszint.Szal ebből is látszik, hogy főleg hosszútávon volt használva, és ott sem gyorsan. Erröl van szó!!! Ha már kimegy elé akkor nyomja neki mert ez nem balesetveszélyes!!! Nem kényszeriti balesetveszélybe mert nem tud rá elözni az iletö mivel a közelébe se ér!!! És egyáltalán nem szabálytalan!!!! Miért is lenne az? Nem kényszerítette lassításra senki! Ha már elözni akart!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Erröl van szó!!! Ha már kimegy elé akkor nyomja neki mert ez nem balesetveszélyes!!! Hát én aztán nyomtam mint süket a csengőt, mert nem akartam Hyundai lenyomatot a csomitartóra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Demonak Boldog sokadikat!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Demonak Boldog sokadikat!!! Isten éltessen Peti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Csatlakozom!!! Boldog szülinapot DEMÓ!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Tomi023! Képeket megkaptad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 ... Sietve hozzátenném, nem szo.pattam, pusztán dinamikusan gyorsítottam egészen 100-ig, majd picit vissza és tempomat.Tehát ne gondolj nagy csörtére... Persze, persze, persze... Corsás vér... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Persze, persze, persze... Corsás vér... :P :lol: :lol: :lol: :D :lol: Ugyanmá'! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Sok Boldog Isten Éltessen Demó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra B1 Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Hát én aztán nyomtam mint süket a csengőt, mert nem akartam Hyundai lenyomatot a csomitartóra! :lol: Pedig milyen jol nézett volna ki :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Pedig milyen jol nézett volna ki :lol: :lol: :lol: A csengőt símogatni kell a kutyát kell nyomni! :lol: A falat pedig ne firkáld!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Ez szerintem kimeríti a "hobbikamionos" feladatkör fogalmát..... :lol: Szeged-Kecskemét utat szerencsére megúsztuk.....közegellenállás nélkül..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Te paja lehet én vagyok vaksi de áruld már el légyszi mi a brant az a futón!Mert mosó teknőnek kicsit nagy medencének viszont kicsi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts