Dini Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Hello Srácok, Sajnos bekavart a cég, lebetegedett egy kolléga ezért pénteken én zarok és sajnos igy nem megyünk haza a hétvégén vagy csak max szombaton :lol:. sajnos nem fogok tudni részvenni a pályanapon! Ne haragudjatok majd bepotoljuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Hello Srácok, Sajnos bekavart a cég, lebetegedett egy kolléga ezért pénteken én zarok és sajnos igy nem megyünk haza a hétvégén vagy csak max szombaton :lol:. sajnos nem fogok tudni részvenni a pályanapon! Ne haragudjatok majd bepotoljuk :lol: Beszélj Heningékkel, ők Győrből jönnek szombaton. Konvojozhatnátok. Amúgy sajnálom, hogy így alakult, kicsit neccesedik a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Aláfeküdnél, mi?! :lol: :lol: :lol: Hát kipiszkálnám a lengőkar csavart onnan is a bölcsöből,mint Tomiébú! :lol: Az volt ám az igazi nőgyógyászmeló! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Hát kipiszkálnám a lengőkar csavart onnan is a bölcsöből,mint Tomiébú! :lol: Az volt ám az igazi nőgyógyászmeló! :lol: ugyan-ugyan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 ugyan-ugyan :lol: Hagyadmá,fejbenszerelő! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Hagyadmá,fejbenszerelő! :lol: sosevót, a lámpám is magától ugrott össze, de csak mer mondtam nekik h jön Dzsoni és megmolesztálja őket, vagy elviszi moziba :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 sosevót, a lámpám is magától ugrott össze, de csak mer mondtam nekik h jön Dzsoni és megmolesztálja őket, vagy elviszi moziba :lol: :P :D Lámpával moziba?Minek?Nem vagyok én jegyszedő! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Lámpával moziba?Minek?Nem vagyok én jegyszedő! :lol: :lol: :lol: de még lehetsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 de még lehetsz :lol: Mindennek van határa! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Hát kipiszkálnám a lengőkar csavart onnan is a bölcsöből,mint Tomiébú! :lol: Az volt ám az igazi nőgyógyászmeló! :lol: Az szép volt.De a mai napig nem vágom, hogyapics.ba tudta Morgó ODA bele ejteni.Sztem szándékosan tolta be! :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Mindennek van határa! :lol: :lol: kordon után már kell jegy mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 kordon után már kell jegy mi? :lol: Voltál a köcsögparádén? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Voltál a köcsögparádén? :lol: mentem volna dobálni, de nem lehetett közel menni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Ennyi hülyeséget összehordani :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Ennyi hülyeséget összehordani :lol: :lol: :lol: Nem összehordani! Szétdobálni! Csak a kordon... érted?! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 mentem volna dobálni, de nem lehetett közel menni :lol: - ne dobá'd az edényt - mé? edény vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 :lol: Nálam meg valami ami Pistáé :lol: Mi lenne az ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Mi lenne az ? :lol: :lol: micsoda összefonódások... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 micsoda összefonódások... :lol: az hagyján de miket gondolhat az, aki nem tudja miről beszélünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 az hagyján de miket gondolhat az, aki nem tudja miről beszélünk :lol: Mert nálunk már nem volt Tomi méretében tartalék, ami volt azt pedig a faterja felhasználta, na ezért kellett Pistáé. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Mert nálunk már nem volt Tomi méretében tartalék, ami volt azt pedig a faterja felhasználta, na ezért kellett Pistáé. :lol: :lol: A tiéd? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 én ehhez inkább nem fűzök kommentet...... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 én ehhez inkább nem fűzök kommentet...... :lol: :lol: Így is sokat offósz ide! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Így is sokat offósz ide! :lol: muszáj, megeszik a sültkrumplim :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts