tomi023 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 ánem, rendes lány Ő :lol: :lol: ezt csak azért mondod mert vissza fog olvasni és akkor lesz nemulass :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 ezt csak azért mondod mert vissza fog olvasni és akkor lesz nemulass :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Gyerekek, ti annyi szakival rendelkeztek! nincs "véletlen" olyan köztetek, aki qrva olcsón tudna keríteni villanyóra szekrényt amit az e-on is elfogad? Áthelyezésen fáradozunk, és erre elég gyér a felhozatal. 1 db 3 fázisú, meg 2 db éjjeli 1 fázisú van most rossz helyen, ezeket mindet kb. 3 méterrel odébb akarjuk rakatni. Jelenleg egy kb. 30 éves fa faliszekrényben vannak. Vagy ha szerintetek 45 alatt lehetetlen megoldani, akkor storno a kérés, csak sokallom. Sajna szerintem nincs itt sem olcsóbb megoldás, itt nálunk áthelyezéskor csak a telekhatárra lehet rakni az új mérőhelyet, ami 95-ezer píz..... A Henser szekrény is kb. 40-ezerre jön ki ,17-ezer a 3 fázisú + a két 1 fázisú 11-11 ezer.....ha egyáltalán elfogadják az e-on-nál.... Szerintem keress egy maszek szakit, hátha tud okosságot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Sajna szerintem nincs itt sem olcsóbb megoldás, itt nálunk áthelyezéskor csak a telekhatárra lehet rakni az új mérőhelyet, ami 95-ezer píz..... A Henser szekrény is kb. 40-ezerre jön ki ,17-ezer a 3 fázisú + a két 1 fázisú 11-11 ezer.....ha egyáltalán elfogadják az e-on-nál.... Szerintem keress egy maszek szakit, hátha tud okosságot.... Mondjuk, ha telekhatáros, akkor legalább megszabadulnánk a 2 légvezetéktől, ami a későbbiekben a tető átszabásánál szintúgy szopatás. Elfogadni elfogadják, bár a szerelő nem sűrűn csinál áthelyezést, csak új kiépítéseket, de most fog beszélni eonos emberével, hogy lehet-e... Az a baj, hogy bővítésben gondolkozva most qrva rossz helyen van ez a 3 óra... a létesítendő új falba is belelógnak, meg az új szobába is. Másik irány még a felfelé lenne, de az sokkal "mulatságosabb" lenne. Amúgy itt, nálunk kaptam Hensel-ből 65-ös ajánlatot az egyik nagykertől... ugye milyen barátságosak? :s Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Nálatok?Fejlemény?Egyben van még a csapat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Egyben, még van idő..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 B Omega futóművet..... :lol: :lol: Ő B Vectrát mondott, így nem nálam van a hiba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Na majd lecsekkolom a futóműved! :lol: :lol: :lol: Aláfeküdnél, mi?! :lol: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 mivan mivan? csak óvatosan, nálam már van valami ami az Övé! :lol: :lol: Nálam meg valami ami Pistáé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Aláfeküdnél, mi?! :lol: :lol: :lol: nekem omegam van! az előnyt élvez! Mert Nagyobb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 ezt csak azért mondod mert vissza fog olvasni és akkor lesz nemulass :lol: :lol: Majd szombaton személyes bosszút állok mindenkin. :lol: Na abbahagyom a floodolást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Majd szombaton személyes bosszút állok mindenkin. :lol: majd megmérjük a köridőd :lol: én három napja csak gyakorolok kint! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 nekem omegam van! az előnyt élvez! Mert Nagyobb :lol: Hát felőlem a Te futóműved alá is fekhet j0hnny :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 majd megmérjük a köridőd :lol: :lol: Gyalog elég szar idő lesz!! Potyautas leszek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Hát felőlem a Te futóműved alá is fekhet j0hnny :lol: :lol: :lol: Johnny már megvolt köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 LOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Aláfeküdnél, mi?! :lol: :lol: :lol: :lol: Gyalog elég szar idő lesz!! Potyautas leszek! majd talán elengedem a viteldíjat Johnny már megvolt köszi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 majd talán elengedem a viteldíjat Hmmm.... Bele se merek gondolni mit kell(ene) ezért tennem! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Hmmm.... Bele se merek gondolni mit kell(ene) ezért tennem! :lol: :lol: inkább felmegyek érted és akkor omegázhatsz a saját kerekeiden ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Hmmm.... Bele se merek gondolni mit kell(ene) ezért tennem! :lol: :lol: kell? semmi sem kötelező :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 inkább felmegyek érted és akkor omegázhatsz a saját kerekeiden ! :lol: hát beleeszek én a sültkrumplidba vazze? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 inkább felmegyek érted és akkor omegázhatsz a saját kerekeiden ! :lol: Woooooooowwww :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 hát beleeszek én a sültkrumplidba vazze? :lol: :lol: - te fogtad meg a seggem? - Nem uram! - de szeretted volna? :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 hát beleeszek én a sültkrumplidba vazze? :lol: :lol: Csak tunkol a majonezedbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Ő B Vectrát mondott, így nem nálam van a hiba :lol: Szétkapná, mint majom a zsebórát!Abba hiba nem lenne! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts