warwolf Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Hűha? :lol: Nem mai csirke, tehát nem huszonéves, leginkább 30 vége érzésre, de helyesnek helyes, nem túl bonyolult lélek de kedves és jópofa volt, ahogy próbált nagyon tárgyilagos lenni, Csak olykor bele zavarodott a mondandóba, én pedig olyankor egy kedves mosollyal díjaztam a dolgot. :lol: A lényeg lényege, hogy kb. délutánra át van iratva rendszámcserével a gép, és hurrá-hajrá-előre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Nem mai csirke, tehát nem huszonéves, leginkább 30 vége érzésre, de helyesnek helyes, nem túl bonyolult lélek de kedves és jópofa volt, ahogy próbált nagyon tárgyilagos lenni, Csak olykor bele zavarodott a mondandóba, én pedig olyankor egy kedves mosollyal díjaztam a dolgot. :lol: A lényeg lényege, hogy kb. délutánra át van iratva rendszámcserével a gép, és hurrá-hajrá-előre. :lol: Az jó :P Örülök, hogy végre valami normális vasat sikerült beszerezni. Remélem ez már jódarabig kiszolgálja a család igényeit (is :lol: )! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Remélem ez már jódarabig kiszolgálja a család igényeit (is :lol: )! :lol: Én is bízom benne.Az már most biztos, hogy a korábbi padlizsán lila Caravantól lényegesen jobb állapotban van.Mind kasztniilag, mint motorilag.A futómű más tészta, de majd helyre teszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 ...A futómű más tészta, de majd helyre teszem. Porig!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Porig!!! :P :lol: :lol: :lol: Nincs vesekövem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Az se két fillér lesz, és a jó magyar útnak nevezett valamin 10x gyorsabban mennek tönkre a dolgok, mint odakint. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Az se két fillér lesz, és a jó magyar útnak nevezett valamin 10x gyorsabban mennek tönkre a dolgok, mint odakint. :lol: Az eleje kicsit xaros, a hátulja látszólag volt csinálva, nem kopog, nem lóg, menet közben nem inog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Az se két fillér lesz, és a jó magyar útnak nevezett valamin 10x gyorsabban mennek tönkre a dolgok, mint odakint. :lol: Nyugi,megvan a szervízcsapat,pillanatok alatt szétkapjuk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Nyugi,megvan a szervízcsapat,pillanatok alatt szétkapjuk! :lol: Össze rakásnál pedig tank lesz belőle! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Nyugi,megvan a szervízcsapat,pillanatok alatt szétkapjuk! :lol: Hidd el, én sem a szereléstől tartottam/tartok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Nyugi,megvan a szervízcsapat,pillanatok alatt szétkapjuk! :lol: A lényeg, hogy a pörkölt finom legyen, meg legyen cseresatu! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 A lényeg, hogy a pörkölt finom legyen, meg legyen cseresatu! :lol: :lol: Meg ne legyen a közelben nagyobb motor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Műszerfal elvonási tüneteim vannak.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Nyugi,megvan a szervízcsapat,pillanatok alatt szétkapjuk! :lol: Nekem úgy rémlik mintha azt hallottam volna a szádból hogy soha többet ne láss B Vectra futóművet.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Műszerfal elvonási tüneteim vannak.... :lol: :lol: :lol: Az enyimet, lehet hamarosan szét kell szedni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Meg ne legyen a közelben nagyobb motor :lol: A morzsájába?Pl. egy C20NE+F13? :D Műszerfal elvonási tüneteim vannak.... :lol: :lol: :P ......végül is van pár rossz műszerfalizzóm.....ha gondolod...De a komplett műszerfalat nemér kivenni! :D Nekem úgy rémlik mintha azt hallottam volna a szádból hogy soha többet ne láss B Vectra futóművet.... :lol: ;) B Omega futóművet..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Nekem úgy rémlik mintha azt hallottam volna a szádból hogy soha többet ne láss B Vectra futóművet.... :lol: :P Na majd lecsekkolom a futóműved! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 meg legyen cseresatu! :lol: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Na majd lecsekkolom a futóműved! :lol: :lol: :lol: mivan mivan? csak óvatosan, nálam már van valami ami az Övé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 mivan mivan? csak óvatosan, nálam már van valami ami az Övé! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Gyerekek, ti annyi szakival rendelkeztek! nincs "véletlen" olyan köztetek, aki qrva olcsón tudna keríteni villanyóra szekrényt amit az e-on is elfogad? Áthelyezésen fáradozunk, és erre elég gyér a felhozatal. 1 db 3 fázisú, meg 2 db éjjeli 1 fázisú van most rossz helyen, ezeket mindet kb. 3 méterrel odébb akarjuk rakatni. Jelenleg egy kb. 30 éves fa faliszekrényben vannak. Vagy ha szerintetek 45 alatt lehetetlen megoldani, akkor storno a kérés, csak sokallom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 :lol: :lol: mi van nálad is van valami? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 mi van nálad is van valami? :lol: mindig van valami :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 mindig van valami :lol: szanaszét hagy mindent? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 szanaszét hagy mindent? :lol: ánem, rendes lány Ő :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts