mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Még jó hogy van aki értesít hogy sutyiban az én bőrömre megy a vásár :lol: Tomi örülök ha minden rendben van. :D Licit alatt lennél ? :lol: :lol: Na vajon ki lehetett az ? :lol: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Árkot fogtál? :lol: Nem árkot hanem nyulat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Bízom benne hogy ott még nem tartunk. :lol: Fogalmam sincs. Megérzés volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Nem árkot hanem nyulat! Na akkor most érthetőbben légyszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Bízom benne hogy ott még nem tartunk. :lol: Fogalmam sincs. Megérzés volt. :lol: Érzed, drága!? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Na akkor most érthetőbben légyszi. Kedves papa alkotott valamit a kocsival és az a látható kár, amit Tomi leírt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Bízom benne hogy ott még nem tartunk. :lol: Fogalmam sincs. Megérzés volt. :lol: MÉG :lol: :lol: Nyugodtan használhatod ám ezt a gombot :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Minek? Mindenki tudja miről beszélek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Minek? Mindenki tudja miről beszélek. :lol: De látod Pista nem érti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Dehogynem, csak adja itt az ártatlant :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 tehát most keresek 6xR15xET33-at 2db Vaterán van pár garnitúra 15 ös alufelni, nem szépek, de relatív jó állapotban gumával 25 körül.... most hirtelenre sztem nem ártana... (Még jó, hogy nem a fényezett, rendbehozott alukat vitted el, most bömbölnék a sarokba :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 ....most bömbölnék a sarokba :lol: ).... Azéé azt megnézném :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Tomi örülök ha minden rendben van. :lol: hát még én! Nagyon köszönöm a kereket! Már + is van javítva az autó. Norbiék segítettek! És Feri adott másik 4 felnit. Az egész művelet 5.000 Ft-ba fájt. Köszönet érte: Feri a bontós Norbiék a gumisok Johnnyi a sofőr (akit hazafelé csak kiszedtek a sorból) Mélykék a mankós és a legcsinosabb segítő még virágot is kapott :lol: Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 ... Johnnyi a sofőr (akit hazafelé csak kiszedtek a sorból) ... Baxta neki mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Ha ez vigasz akkor a tegnap ilyen volt. Mondjuk engem nem állítottak meg de éppen 3 rendőautóval találkoztam az éjjel amíg hazaértem, és mind igazoltatott valakit. 2 rendőr Lajosmizse elején és végén is. Mondjuk ott néztek is ahogy beestem a körforgóból. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Ha ez vigasz akkor a tegnap ilyen volt. Mondjuk engem nem állítottak meg de éppen 3 rendőautóval találkoztam az éjjel amíg hazaértem, és mind igazoltatott valakit. 2 rendőr Lajosmizse elején és végén is. Mondjuk ott néztek is ahogy beestem a körforgóból. :lol: Mé nem kocsival voltál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Ha ez vigasz akkor a tegnap ilyen volt. Mondjuk engem nem állítottak meg de éppen 3 rendőautóval találkoztam az éjjel amíg hazaértem, és mind igazoltatott valakit. 2 rendőr Lajosmizse elején és végén is. Mondjuk ott néztek is ahogy beestem a körforgóból. :lol: Egyébként tényleg nagyon rendőrös volt a tegnap :lol: Hazafele Érden utolértem egyet, szerencsére időben lassítottam és nem hallotta, hogy a visszhang miatt kicsit kihuzattam az aluljáróban (ez egy hülye perverzióm amúgy, hogy letekerem az ablakot és élvezem a hangot) :lol: Aztán szemben is jött még kettő, de nyugisan mentem, valamikor ugyebár vissza is kell hülnie :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 ...és nem hallotta, hogy a visszhang miatt kicsit kihuzattam az aluljáróban (ez egy hülye perverzióm amúgy, hogy letekerem az ablakot és élvezem a hangot) Úgy tudom akkor elég sokan perverzek vagyunk itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 ....valamikor ugyebár vissza is kell hülnie :lol: :lol:.... Bár az autód gyors, de jelezném : nem turbós :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Hónap eleje van még fussa nekik naftára...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Bár az autód gyors, de jelezném : nem turbós :lol: :lol: enyém meg se nem gyors, se nem turbós :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Bár az autód gyors, de jelezném : nem turbós :lol: :lol: Ráadásul Cossi hengerfejes is. De azért jobb, ha megszokom nem? :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Köszönöm! Én is köszönöm a hűtőcsere utáni kábelkóc helyre hozatalát, és kultúráltá tételét! :lol: Bár az autód gyors, de jelezném : nem turbós :P :D :lol: :lol: :lol: Szép magas labda volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 hát még én! Nagyon köszönöm a kereket! és a legcsinosabb segítő még virágot is kapott :lol: Köszönöm! :lol: :lol: Nincsmit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 ... :lol: :lol: :lol: Szép magas labda volt! Nem lesz "csakazéis"!!! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts