tomi023 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Köszönöm mindenkinek! :lol: éljen éljen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Boldog Születésnapot, Joee & Márk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 THX még1x!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 THX még1x!!!! :lol: Kicsit megkésve, de még időben mert mámavanmá! :lol: Szóval füled érjen a bokádig! :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Kicsit megkésve, de még időben mert mámavanmá! :lol: Szóval füled érjen a bokádig! :P :lol: :lol: Később lehet, tudtommal előbb nem illik :lol: Ezúton is Bódogot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Később lehet, tudtommal előbb nem illik :lol: Előtte-utána 8 nappal lehet. Konvojer..... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Na sikerrel járt a mentőakció? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Na sikerrel járt a mentőakció? :lol: Jah. hajnali 3-ra haza is értem. Az első és hátsó jobb oldali acél felnik behorpadva, a két gumi legyalázva, a futóművet át kell nézni... Így nem csak nyári hanem téli kereket is vennem kell... Szeretném megköszönni: - Phoenyxxx -nek a kereket (fel kellett pumpálni de teljesen rendben van) - Mélykéknek a szükség kereket - Johnny-nak a fuvart Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Jah. hajnali 3-ra haza is értem. Az első és hátsó jobb oldali acél felnik behorpadva, a két gumi legyalázva, a futóművet át kell nézni... Így nem csak nyári hanem téli kereket is vennem kell... Szeretném megköszönni: - Phoenyxxx -nek a kereket (fel kellett pumpálni de teljesen rendben van) - Mélykéknek a szükség kereket - Johnny-nak a fuvart meg Vivcsinek a puszit :lol: a lényeg h sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Na sikerrel járt a mentőakció? :lol: "Na, 1 óra alatt meg is járják... Jaaa, hogy 1-re érnek haza!?" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 "Na, 1 óra alatt meg is járják... Jaaa, hogy 1-re érnek haza!?" :lol: Pontosan kell idézni: Egy óra alatt ott vagytok, ja nem, hajnali 1-re. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Pontosan kell idézni: Egy óra alatt ott vagytok, ja nem, hajnali 1-re. :lol: Jóvanmá, olyan régen volt, meg azóta annyi minden történt :lol: Ja, amúgy néztem a változtatásokat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Na örömmel jelentem megjött a zenebona cuccom :lol: Pisti, a kövi buli még jöbb lessz ezzela cuccal :lol: megusztam 62400Ft-ból akcióban volt , amugy 83 ezer ft! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Na örömmel jelentem megjött a zenebona cuccom :lol: Pisti, a kövi buli még jöbb lessz ezzela cuccal :P megusztam 62400Ft-ból akcióban volt , amugy 83 ezer ft! nagyon diszkós :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 nagyon diszkós :lol: :lol: :lol: Még jó hogy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Na örömmel jelentem megjött a zenebona cuccom :lol: Pisti, a kövi buli még jöbb lessz ezzela cuccal : Gratula! Meg fogjuk hallgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 ....- Phoenyxxx -nek a kereket (fel kellett pumpálni de teljesen rendben van).... Nevezzük mondjuk ezt követően Tíciának :lol: Örülök, hogy sikerült megoldani a helyzetet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 IDÉZET(tomi023 @ 2009-09-04 - 08:30) * ....- Phoenyxxx -nek a kereket (fel kellett pumpálni de teljesen rendben van).... Nevezzük mondjuk ezt követően Tíciának :lol: Örülök, hogy sikerült megoldani a helyzetet. Mindenki leragad az XXX-nél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 IDÉZET(tomi023 @ 2009-09-04 - 08:30) * ....- Phoenyxxx -nek a kereket (fel kellett pumpálni de teljesen rendben van).... Mindenki leragad az XXX-nél :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 annyira nem rózsás, a két felni kuka, tojás lett, a két gumi úgy fest megúszta. a lengőkart még nem néztük meg... tehát most keresek 6xR15xET33-at 2db Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 annyira nem rózsás, a két felni kuka, tojás lett, a két gumi úgy fest megúszta. a lengőkart még nem néztük meg... tehát most keresek 6xR15xET33-at 2db Árkot fogtál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 :lol: :lol: Te főlleg miiiiii ? :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Még jó hogy van aki értesít hogy sutyiban az én bőrömre megy a vásár :lol: Tomi örülök ha minden rendben van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 annyira nem rózsás, a két felni kuka, tojás lett, a két gumi úgy fest megúszta. a lengőkart még nem néztük meg... tehát most keresek 6xR15xET33-at 2db Norbiék nem tudnak segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Te főlleg miiiiii ? :lol: :lol: :lol: szó sincs róla én jó gyerek vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts