Turci Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Ennyire rossz helyen álltál meg? :lol: Ja mozgássérült parkolóba!Soha nem álltam meg ott!Kinn meg tanultam hogy az szent !Tartottam is magam hozzá!Eddig!Most pedig lesben álltak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Ja mozgássérült parkolóba!Soha nem álltam meg ott!Kinn meg tanultam hogy az szent !Tartottam is magam hozzá!Eddig!Most pedig lesben álltak! Ilyesmikre nagyon odafigyelnek.Ez sajnos tanulópénz volt.Mint nekem anno a kanyarodni tilos tábla ellenére befordulni.ötezeré', még a Lancerrel.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Turci! Hazaértem a nagyfaluból de hulla fáradt vagyok....tegyük át holnapra! :lol: Losi! Gratula a géphez....mikor mehet bele az elektronika? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Ebben igazad van!Sőt a fa.z is én vagyok!De akkor is a szomszéd nap mint nap áll félig a járdán félig a garázs bejáró előtt!Őt mért nem?Na meg a többi pöcs aki állandóan szabálytalanul parkol!Ez nem mentesít az alól hogy szabálytalanul parkoltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Ebben igazad van!Sőt a fa.z is én vagyok!De akkor is a szomszéd nap mint nap áll félig a járdán félig a garázs bejáró előtt!Őt mért nem?Na meg a többi pöcs aki állandóan szabálytalanul parkol!Ez nem mentesít az alól hogy szabálytalanul parkoltam! Őket nem nyomták még fel.Ennyi.Arra a helyre pedig ahol megálltál, fokozottan figyelnek.Lehet, hogy egy rokkant kártyával járó számkivetett Audis volt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Hmmm.......egész jó...... :lol: :P :lol: :lol: Szép ótóóóóó... :lol: Gratula a "vas"-hoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Áldom az összes közterület felügyelőt!Egyszer állok meg szabálytalanul egyből lecsapnak!Who thats fucking going on!10.ezerért! Engem júniusban "kaptak" el... félig belógtam a vasútállomásnál a taxisok drosztjára, és kb 10 perc alatt, ott is volt a cetli... múlt héten kaptam meg a bírságot, szintén 10ezer lett ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Turci! Hazaértem a nagyfaluból de hulla fáradt vagyok....tegyük át holnapra! :lol: Losi! Gratula a géphez....mikor mehet bele az elektronika? :lol: Udi bácsi figyizz ide!Mán meg csináltam nem volt nehéz sőt mi több!Nagyon jaffa lett!Csak ezüst a széle kicsit idegesít! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Turci! Gratula...na láttod megy ez nem kell félni a szereléstől. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Engem júniusban "kaptak" el... félig belógtam a vasútállomásnál a taxisok drosztjára, és kb 10 perc alatt, ott is volt a cetli... múlt héten kaptam meg a bírságot, szintén 10ezer lett ... :lol: Mondom én lesben állnak!Ezek speckós közteresek!Delta Force-osok!Bokornak vagy aszfaltnak állcázzák magukat!Gyanutlanul elmész a kocsitól és utána csapnak le! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Ja de azért köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Mondom én lesben állnak!Ezek speckós közteresek!Gyanutlanul elmész a kocsitól és utána csapnak le! :lol: Aztán olykor úgy járnak, hogy rossz autót kezdenek el macerálni, és jól pofán csapják őket, mint legutóbb itt Kméten! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Aztán olykor úgy járnak, hogy rossz autót kezdenek el macerálni, és jól pofán csapják őket, mint legutóbb itt Kméten! :lol: Az ő kiképzésük gyengébb volt!Nem tudták a CNPt!Meg a köddé válást se ismerték!Akik engem birságoltak azok igen mire le értem már eltüntek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Az ő kiképzésük gyengébb volt!Nem tudták a CNPt!Meg a köddé válást se ismerték!Akik engem birságoltak azok igen mire le értem már eltüntek! :lol: UFO....... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 UFO....... :lol: :lol: :lol: Nem nem!Ez nem ufo! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Őket nem nyomták még fel.Ennyi.Arra a helyre pedig ahol megálltál, fokozottan figyelnek.Lehet, hogy egy rokkant kártyával járó számkivetett Audis volt...... De dögöljön meg az ő lova is ha az enyém is meg pusztult! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Losi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Losi! :lol: Hát ha jól láttam nem sűrűn találták el a célt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Hát ha jól láttam nem sűrűn találták el a célt! :lol: Hát ha jól sejtem te nem voltál katona... :lol: A célalak nem 1 lövéstől fekszik..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Hát ha jól sejtem te nem voltál katona... :lol: A célalak nem 1 lövéstől fekszik..... :lol: Anno Csornán éppen 3man lőttük a 4. delikvens célbábuját!Keresztbe a lőtéren, ahogy kell! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Losi! :lol: Jéé, ezek szoktak lőni is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Losi! :lol: Na, a Győrszentiváni a lőtér. Ritka xar lőtér ebként. Lőttem már modernebb, jobban felszerelt helyen is (Nógrád). De hát ami van, abból kell garázdálkodni. A másik nevetséges dolog ez a 20 db lőszer. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Lőttem már modernebb, jobban felszerelt helyen is 3db no please -t mi? az milyen? kicsi fekete és a bokor mögül integet, hogy no please, no please... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 A másik nevetséges dolog ez a 20 db lőszer. :lol: A 2. éleslövészeten Pirtón az első 3 után rájöttem, hogy a szolgálatival nem lehet eltalálni semmit amit szeretnék, úgyhogy 17-et elengedtem egyszerre!Volt pillázás rendesen! :lol: :lol: A bundzsik leselejtezésre ítélt lőszerét lőttük el.Ládaszám, ezredszinten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 3db no please -t mi? az milyen? kicsi fekete és a bokor mögül integet, hogy no please, no please... Nye sztrelájtye, nye sztrelájtye. :lol: A 2. éleslövészeten Pirtón az első 3 után rájöttem, hogy a szolgálatival nem lehet eltalálni semmit amit szeretnék, úgyhogy 17-et elengedtem egyszerre!Volt pillázás rendesen! :lol: :P A bundzsik leselejtezésre ítélt lőszerét lőttük el.Ládaszám, ezredszinten! El lehet vele találni, megfelelő mennyiségű gyakorlás után. De az nem 20 lőszer után fog bekövetkezni. 23 év katonai szolgálat alatt volt alkalmam lőni párszor :lol: , meg volt saját önvédelmi maroklőfegyverem (pisztoly :lol: )is. Ennyi idő alatt azonban nem fordult elő, hogy ne tudtunk volna még lőni, ha akarunk. Mindíg több lőszert vittünk, mint amennyi a "kiszabat". Ám, sokszor még ez is kevés egyeseknek. Van aki nem képes elsőre végrehajtani a feladatot. Nekik többet kéne gyakorolni. A jobbaknak meg azért, hogy még jobbak legyenek. Katonai pályafutásom alatt arra a 17 db harckocsigránátra emlékszem a legszivesebben, amit a nógrádi lőtéren lőttem el 1989, és 1996 között. Na az már viszont tényleg kevés. Viszont meg kell hagyni, hogy lényegesen drágább, mint a gyalogsági lőszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts