Gabo Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 192LE hátsó keréken, és a leírást nézve eléggé alkuképes az ár..... :lol: C30SE Omega 204 Le...hátsó keréken... de sebaj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 C30SE Omega 204 Le...hátsó keréken... de sebaj... Na de a presztízs? :lol: :lol: Ehune 1 pl..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Luxus nem lesz gond Losi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Na de a presztízs? :lol: :lol: Ehune 1 pl..... majd alkatrészárban is mond, hogy nyicsevó, presztízs :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 majd alkatrészárban is mond, hogy nyicsevó, presztízs :lol: :lol: Dunát lehet rekeszteni a bontott BMW-kkel, pont mint Opellal......szal egyből semmi..... Mennyibe is kerül egy ilyen C30SE?140-150e.ft?Menyibe kerül egy bontot M20B25?80e.ft? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Ezek a tények akkor sem változtatnak azon,hogy egy öreg széthajtott,rozsdaboglyát veszel,nagylóerővel és sok kötelező kifizetni valóval utána...hol az eszed már megint? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Dunát lehet rekeszteni a bontott BMW-kkel, pont mint Opellal......szal egyből semmi..... Mennyibe is kerül egy ilyen C30SE?140-150e.ft?Menyibe kerül egy bontot M20B25?80e.ft? :lol: szigorúan új alkatrész árát nézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Ezek a tények akkor sem változtatnak azon,hogy egy öreg széthajtott,rozsdaboglyát veszel,nagylóerővel és sok kötelező kifizetni valóval utána...hol az eszed már megint? :lol: A bimmer azisten! :lol: :lol: :lol: szigorúan új alkatrész árát nézem... Olyat ezekbe már nem szabad venni!Csak ha nincs más megoldás! :P :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Elgurult a gyógyszere :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Elgurult a gyógyszere :P Demá'mikó'? :lol: :lol: Ebként megynyugvás képpen elárulom, hogy nem veszek BMW-t. 1. Nincs értelmes eladó darab, elég szűk a piac azokban szegmensekben ahol én mozoghatnék.(2,0-ig bezárólag) 2. Nagy motoros BMW-t végképp nem veszek, mert nincs kedvem mindenféle hülje lehúzós adókat fizetgetni. 3. Fogyasztás miatt sem veszek BMW-t, mert az 525TDS-n kívül minden bömbi zabál, az 1.8TDS pedig egy rakás f@os, ami sűrűn szétesik.Az 525-tel egyetemben, ami ugye az Opelben is szolgált.Szívtak is vele sokan. 4. Amit Gabo mondott az alkatrészárakról, igaz.Horror, kivéve ami sűrűn kopik, mint pl. futómű.Még a fék is gáz, az ugy. cucc hamar tönkre megy. 5. Amelyik típus tetszik, (E34-E36-E38) Már lassan a legfiatalabb darab is nagykorúvá érik.A fiatalabb darabok áráért pedig szvsz. irreálisan sokat kérnek. 6. Ilyenek miatt nem veszek BMW-t.Nem vagyok ennyire a pénztárcám ellensége. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Demá'mikó'? :lol: :lol: Ebként megynyugvás képpen elárulom, hogy nem veszek BMW-t. 1. Nincs értelmes eladó darab, elég szűk a piac azokban szegmensekben ahol én mozoghatnék.(2,0-ig bezárólag) 2. Nagy motoros BMW-t végképp nem veszek, mert nincs kedvem mindenféle hülje lehúzós adókat fizetgetni. 3. Fogyasztás miatt sem veszek BMW-t, mert az 525TDS-n kívül minden bömbi zabál, az 1.8TDS pedig egy rakás f@os, ami sűrűn szétesik.Az 525-tel egyetemben, ami ugye az Opelben is szolgált.Szívtak is vele sokan. 4. Amit Gabo mondott az alkatrészárakról, igaz.Horror, kivéve ami sűrűn kopik, mint pl. futómű.Még a fék is gáz, az ugy. cucc hamar tönkre megy. 5. Amelyik típus tetszik, (E34-E36-E38) Már lassan a legfiatalabb darab is nagykorúvá érik.A fiatalabb darabok áráért pedig szvsz. irreálisan sokat kérnek. 6. Ilyenek miatt nem veszek BMW-t.Nem vagyok ennyire a pénztárcám ellensége. :lol: :lol: Kb. 1 hete ezt magyarázzuk neked de mindegy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Kb. 1 hete ezt magyarázzuk neked de mindegy :lol: Haggyadmá. Én legalább utána olvastam, beszéltem egy rakás BMW fanatikus emberrel, emaileztem és nem csak a hawerom meg ismerősöm mondta.Ha lett volna normális E34 520i 24V, bizony megvettem volna.De nincs.Ami jó, azt értelemszerűen nem adják el. Ami xar, azt vegyék meg a lámák.Én nem fogom. Persze hoztak volna be kintről normálisnak látszót, potom 1.18M lett volna.Éppen mint egy 2001-es Vectra B2, v. B2 Omi ára.S, akkor még nem is v.mi extrás darabról beszélünk.Mert 20i-nél kivéve a 94.06. utáni darabokat, elég szűken mérték szériában az extrákat.Miután bejött a képbe az E39, már más volt a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Azé' ez szép lesz a sok egynyolchúszelep után..... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Ma hallgattam a MALOM rádiót, és tök jó lett a pályanapos beharangozó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Hol fogható ? Esetleg online? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Hol fogható ? Esetleg online? www.malom.hu és jobbra fent a malom radió klikk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Köszi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Hmmm.......egész jó...... :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Hmmm.......egész jó...... :lol: :P :lol: :lol: Naa, gratula! (?) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Szép zőőőőd....... :lol: :lol: :lol: Gratula.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Srácok ! Tudja valaki Márk telószámát ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Hmmm.......egész jó...... :lol: :lol: :lol: :lol: Na végre. Már kezdtem azt hinni, hogy nem húz "haza" a szíved. :P Gratulálok. Innen nézve cíííp ótó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Köszi mindenkinek!nem csak a szívem, az eszem is ezt diktálta.Vannak hibái, de sztem megbocsátható egy 14 éves autónak.Törve nem volt. A többit majd megoldjuk szépen lassan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Áldom az összes közterület felügyelőt!Egyszer állok meg szabálytalanul egyből lecsapnak!Who thats fucking going on!10.ezerért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Áldom az összes közterület felügyelőt!Egyszer állok meg szabálytalanul egyből lecsapnak!Who thats fucking going on!10.ezerért! Ennyire rossz helyen álltál meg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts