tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Keserű szájízű, még ha szép emlék is. :lol: mióta van szuzukid? már viszket a tenyered mi, építenél valami V6 Corsat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 mióta van szuzukid? már viszket a tenyered mi, építenél valami V6 Corsat :lol: Így van!Pénzt akarok locsolni egy ilyen projektbe!Sokat! :lol: :lol: Má' nincs Suzukim..... :lol: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Má' nincs Suzukim..... :lol: :lol: :lol: mivan mivan??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Keserű szájízű, még ha szép emlék is. :lol: Nem is használtad...pedig... Most jön az,hogy valami totál értelmetlen sast fogsz venni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Pajához csatlakozva, vitt Tomi egy kört az Omival.Egy álom azaz autó, ahogy suhan, rezzenéstelenül.Hihetetlen feeling.Főleg így, hogy rendbe lett rakva a futómű.Gyakorlatilag nem történik semmi, az autómata kultúráltan teszi a dolgát, szinte nem is lehet észrevenni, hogy kapcsol. Paja hátul kis híján elaludt, mert Tomi vezetési kultúrája nemkicsit változott! :P Előnyére! :D Tomi, köszi hogy vittél. :lol: Najah,meg a rinyavasat majdnem letéptem,mert az ótómata mire kigondolta hanyadikban is vagyunk majdnem köszcsi,puszcsi lett! :lol: Corsánál meg visszabaszom 3-ba oszt had szóljon a móka! :lol: Találkoztam tegnap haverral DP parkolóban.Kész a passat kombija,múltkor lurdy praktikernél láttam tréleren...vezérlés nyekk...400ropi...húzott 1.9TDi. Éjjel a DP parkolóban melóztunk,vácin ment a racsing rendessen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 ... Má' nincs Suzukim..... :lol: :lol: :P :lol: Megvan már, hogy mi lesz helyette vagy még csak tapogatózás van a lehetőségek függvényében? Csak nehogy egy 1.0 vagy 1.2 -es kisfogyasztású, városi autónak tökéletes Corsa legyen :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Najah,meg a rinyavasat majdnem letéptem,mert az ótómata mire kigondolta hanyadikban is vagyunk majdnem köszcsi,puszcsi lett! :lol: Corsánál meg visszabaszom 3-ba oszt had szóljon a móka! :lol: Lassan majd megtanulja Tomi, hogy előbb nagygáz, és ha sok visszavesz, mint fordítva, és/vagy 0,5 seccel előre dolgozik a lába. Minden csak tanulás kérdése... vagy visszarakja kézzel 2 be oszt had szóljon a móka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 és/vagy 0,5 seccel előre dolgozik a lába. Minden csak tanulás kérdése... vagy visszarakja kézzel 2 be oszt had szóljon a móka... vagy gyorsabb vagy mint az autómata vagy megvárod a sorod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 vagy gyorsabb vagy mint az autómata vagy megvárod a sorod :lol: hja, csak dzsoni a sorsot nem akarja megvárni... inkább elé menne :lol: Mondjuk tény, hogy én anno már bőszen a sport gombot nyomkodtam mikor vártam, hogy eljöjjön szemből a delikvens, hogy előzhessek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 hja, csak dzsoni a sorsot nem akarja megvárni... inkább elé menne :lol: Mert mindig csak a baxxadneki Corsa... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mondjuk tény, hogy én anno már bőszen a sport gombot nyomkodtam mikor vártam, hogy eljöjjön szemből a delikvens, hogy előzhessek... hop hop hop, akkor ezért eszi az olajat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 hop hop hop, akkor ezért eszi az olajat :lol: A sportgombtól? Dehogy... olajevő kis manót tettem bele... persze leszerződtem jónéhány olajcéggel előtte... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mert mindig csak a baxxadneki Corsa... :lol: Ugyanmá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Most jön az,hogy valami totál értelmetlen sast fogsz venni! :lol: Ha mégis értelmesnek ítélnéd amit veszek, nyugodtan meghívhatsz majd egy pizzára.Oksi? :P :lol: Megvan már, hogy mi lesz helyette vagy még csak tapogatózás van a lehetőségek függvényében? Csak nehogy egy 1.0 vagy 1.2 -es kisfogyasztású, városi autónak tökéletes Corsa legyen :D :lol: Jelöltek vannak, de konkrétat majd ha meglesz.Amúgy jellemzően a jelöltek 2L-s gépek.Édes pofák ezek a pörgős kisblokkok, de...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Édes pofák ezek a pörgős kisblokkok, de...... :lol: :lol: Coupeval beszélni kéne eladó-e a ződ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 :lol: Coupeval beszélni kéne eladó-e a ződ! :lol: Tesója tuti nem adja el.nem az a fajta.Már amennyire megismertem persze. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Zafira kontra Cordoba.......Nem voltak egy súlycsoport..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Zafira kontra Cordoba.......Nem voltak egy súlycsoport..... :lol: Mekkora állat az, aki az elkerülés végett balra rántja a kormányt, így meg frontálisan csattan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Mekkora állat az, aki az elkerülés végett balra rántja a kormányt, így meg frontálisan csattan... Igen, és ezért remélem, hogy jó alaposan meg fogják b.aszni a száját. :lol: Hmmm..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Hmmm..... :lol: :D :lol: :P :lol: picsába ez nagyon komolyan néz ki mikor hozzuk el? megyek alkudni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Hmmm..... :lol: '90----mivel különb mint egy A Omi?Öreg szar ez is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 '90----mivel különb mint egy A Omi?Öreg szar ez is. de ez egy BMW, Olyanja még nem vót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Losi? ha elhappolná valaki a bömbit Ladát megnézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 a rendezvényen lesz klub shop és ott minden klubtárgy beszerezhető Egyébként milyen klubbos cuccok vannak még? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Ladát megnézted? Kicsúsztam az időből, 14:00-ig bent kellett maradnom sajnos.A Fortunába is futólag voltam, aztán léptem haza. '90----mivel különb mint egy A Omi?Öreg szar ez is. 192LE hátsó keréken, és a leírást nézve eléggé alkuképes az ár..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts