mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 van még kb 5 db de ha fogy akkor rendelünk még 5 ? Jóóóóóó, az akkor kellene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Ma este nem biztos, hogy tudok menni talizni.....sok a meló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 áááá, csak neked :lol: Azért röhögnék, ha egyszercsak beregisztrálna és visszaolvasná :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Azért röhögnék, ha egyszercsak beregisztrálna és visszaolvasná :lol: hát olvassa...szted mennyire érdekel? kársztájlingon is mondtam má neki h hülye dolog volt zenélni azzal a sz.r bimmerrel a társaság mellett.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 hát olvassa...szted mennyire érdekel? kársztájlingon is mondtam má neki h hülye dolog volt zenélni azzal a sz.r bimmerrel a társaság mellett.. Milyen bimmer? Mi va? Én a barátnődről beszélek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Milyen bimmer? Mi va? Én a barátnődről beszélek :lol: ecsém, magasan má az infó se terjed, ezért lehet ilyen fail: Nekem az értelmi szintem magas :lol: szóval pár hete, ültünk sokan, mellettem meg egy bimmer volt az nevezett szépasszony társaságával, és nyomatták a diumdisum zenét, mink meg nem tudtunk beszélgetni...aztán szóvá tettem neki h bizonyak.vaany.dért nem pénteken jársz ki muzsikálni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 van még kb 5 db de ha fogy akkor rendelünk még Tomi, múltkor megint elfelejtettem a 2 dbomat :lol:... Vmikor majd jársz erre a távoli jövőben (közeljövőben nem jó) vagy oda adod sötétkéknek, akitől majd át és megveszem?.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 ecsém, magasan má az infó se terjed, ezért lehet ilyen fail: Azé van, mert túlképzett lehetsz ide.... bár igaz én megértettem elsőre, de vszínű csak szerencsém volt, vagy otthagytál 1-2 hajszáladat a füvünkben, és az értelem átsugárzott rám is :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Azé van, mert túlképzett lehetsz ide.... bár igaz én megértettem elsőre, de vszínű csak szerencsém volt, vagy otthagytál 1-2 hajszáladat a füvünkben, és az értelem átsugárzott rám is :lol: :lol: :P megeshet :lol: tudod, már kopaszodom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Tomi, múltkor megint elfelejtettem a 2 dbomat :lol:... Vmikor majd jársz erre a távoli jövőben (közeljövőben nem jó) vagy oda adod sötétkéknek, akitől majd át és megveszem?.... oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 oké köszi mennyi is vót darabja? csakhogy Pista nehogy rajtam akarja megkeresni a söreinek az árát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 köszi mennyi is vót darabja? csakhogy Pista nehogy rajtam akarja megkeresni a söreinek az árát :lol: Ahányszor lácc majd engem sörözni, akkor nyugodtan állhatod az árát, nem jellemző tevékenység részemről :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Ahányszor lácc majd engem sörözni, akkor nyugodtan állhatod az árát, nem jellemző tevékenység részemről :lol: :lol: :lol: csak a pezsgő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Ahányszor lácc majd engem sörözni, akkor nyugodtan állhatod az árát, nem jellemző tevékenység részemről :lol: :lol: :lol: Hja ezé mondtam... me a verdára kőtenéd :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 oda adod sötétkéknek Szegény Pistát ilyen burkoltan lehülyézik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Szegény Pistát ilyen burkoltan lehülyézik! :lol: Mondjuk nem egészen ez járt a fejemben mikor írtam, de most hogy mondod.... na jó nem, Pistát nem hülyézném le - csak úgy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 ecsém, magasan má az infó se terjed, ezért lehet ilyen fail: szóval pár hete, ültünk sokan, mellettem meg egy bimmer volt az nevezett szépasszony társaságával, és nyomatták a diumdisum zenét, mink meg nem tudtunk beszélgetni...aztán szóvá tettem neki h bizonyak.vaany.dért nem pénteken jársz ki muzsikálni.... :lol: Ott sem voltam amikor ez vót, honnan a pékfaxból tudjam a sztorit e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Ott sem voltam amikor ez vót, honnan a pékfaxból tudjam a sztorit e? Faxé kell barátok köztre hazaérni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Pajához csatlakozva, vitt Tomi egy kört az Omival.Egy álom azaz autó, ahogy suhan, rezzenéstelenül.Hihetetlen feeling.Főleg így, hogy rendbe lett rakva a futómű.Gyakorlatilag nem történik semmi, az autómata kultúráltan teszi a dolgát, szinte nem is lehet észrevenni, hogy kapcsol. Paja hátul kis híján elaludt, mert Tomi vezetési kultúrája nemkicsit változott! :lol: Előnyére! :lol: Tomi, köszi hogy vittél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Pajához csatlakozva, vitt Tomi egy kört az Omival.Egy álom azaz autó, ahogy suhan, rezzenéstelenül.Hihetetlen feeling.Főleg így, hogy rendbe lett rakva a futómű.Gyakorlatilag nem történik semmi, az autómata kultúráltan teszi a dolgát, szinte nem is lehet észrevenni, hogy kapcsol. Paja hátul kis híján elaludt, mert Tomi vezetési kultúrája nemkicsit változott! :lol: Előnyére! :lol: Tomi, köszi hogy vittél. :lol: te is vittél volna...nm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Faxé kell barátok köztre hazaérni! :lol: Hát látod, ezek a kényszerbetegségek... Ráadásul ezek szerint ott jobb sztori is volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Pajához csatlakozva, vitt Tomi egy kört az Omival.Egy álom azaz autó, ahogy suhan, rezzenéstelenül.Hihetetlen feeling.Főleg így, hogy rendbe lett rakva a futómű.Gyakorlatilag nem történik semmi, az autómata kultúráltan teszi a dolgát, szinte nem is lehet észrevenni, hogy kapcsol. Paja hátul kis híján elaludt, mert Tomi vezetési kultúrája nemkicsit változott! :lol: Előnyére! :lol: Tomi, köszi hogy vittél. :lol: Hamarosan változik az avatar? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Hamarosan változik az avatar? :lol: Kevés vagyok én egy értelmesebb darabhoz. :lol: Mert ugye a legolcsóbb sem véletlenül olcsó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Kevés vagyok én egy értelmesebb darabhoz. :lol: Mert ugye a legolcsóbb sem véletlenül olcsó.... Az avatar ingyen van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Az avatar ingyen van :lol: Keserű szájízű, még ha szép emlék is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts