mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 tomi023 írta: van még kb 5 db de ha fogy akkor rendelünk még 5 ? Jóóóóóó, az akkor kellene :lol:
Udi Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Ma este nem biztos, hogy tudok menni talizni.....sok a meló.
Stefan Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 spzoli írta: áááá, csak neked :lol: Azért röhögnék, ha egyszercsak beregisztrálna és visszaolvasná :lol:
spzoli Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Stefan írta: Azért röhögnék, ha egyszercsak beregisztrálna és visszaolvasná :lol: hát olvassa...szted mennyire érdekel? kársztájlingon is mondtam má neki h hülye dolog volt zenélni azzal a sz.r bimmerrel a társaság mellett..
Stefan Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 spzoli írta: hát olvassa...szted mennyire érdekel? kársztájlingon is mondtam má neki h hülye dolog volt zenélni azzal a sz.r bimmerrel a társaság mellett.. Milyen bimmer? Mi va? Én a barátnődről beszélek :lol:
spzoli Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Stefan írta: Milyen bimmer? Mi va? Én a barátnődről beszélek :lol: ecsém, magasan má az infó se terjed, ezért lehet ilyen fail: opel16v írta: Nekem az értelmi szintem magas :lol: szóval pár hete, ültünk sokan, mellettem meg egy bimmer volt az nevezett szépasszony társaságával, és nyomatták a diumdisum zenét, mink meg nem tudtunk beszélgetni...aztán szóvá tettem neki h bizonyak.vaany.dért nem pénteken jársz ki muzsikálni.... :lol:
Gabo Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 tomi023 írta: van még kb 5 db de ha fogy akkor rendelünk még Tomi, múltkor megint elfelejtettem a 2 dbomat :lol:... Vmikor majd jársz erre a távoli jövőben (közeljövőben nem jó) vagy oda adod sötétkéknek, akitől majd át és megveszem?....
Gabo Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 spzoli írta: ecsém, magasan má az infó se terjed, ezért lehet ilyen fail: Azé van, mert túlképzett lehetsz ide.... bár igaz én megértettem elsőre, de vszínű csak szerencsém volt, vagy otthagytál 1-2 hajszáladat a füvünkben, és az értelem átsugárzott rám is :lol: :lol: :lol:
spzoli Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Gabo írta: Azé van, mert túlképzett lehetsz ide.... bár igaz én megértettem elsőre, de vszínű csak szerencsém volt, vagy otthagytál 1-2 hajszáladat a füvünkben, és az értelem átsugárzott rám is :lol: :lol: :P megeshet :lol: tudod, már kopaszodom :lol:
tomi023 Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Gabo írta: Tomi, múltkor megint elfelejtettem a 2 dbomat :lol:... Vmikor majd jársz erre a távoli jövőben (közeljövőben nem jó) vagy oda adod sötétkéknek, akitől majd át és megveszem?.... oké
Gabo Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 tomi023 írta: oké köszi mennyi is vót darabja? csakhogy Pista nehogy rajtam akarja megkeresni a söreinek az árát :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Gabo írta: köszi mennyi is vót darabja? csakhogy Pista nehogy rajtam akarja megkeresni a söreinek az árát :lol: Ahányszor lácc majd engem sörözni, akkor nyugodtan állhatod az árát, nem jellemző tevékenység részemről :lol: :lol: :lol:
spzoli Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 mélykék76 írta: Ahányszor lácc majd engem sörözni, akkor nyugodtan állhatod az árát, nem jellemző tevékenység részemről :lol: :lol: :lol: csak a pezsgő :lol:
Gabo Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 mélykék76 írta: Ahányszor lácc majd engem sörözni, akkor nyugodtan állhatod az árát, nem jellemző tevékenység részemről :lol: :lol: :lol: Hja ezé mondtam... me a verdára kőtenéd :lol: :P
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Gabo írta: oda adod sötétkéknek Szegény Pistát ilyen burkoltan lehülyézik! :lol:
Gabo Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 J0hnny írta: Szegény Pistát ilyen burkoltan lehülyézik! :lol: Mondjuk nem egészen ez járt a fejemben mikor írtam, de most hogy mondod.... na jó nem, Pistát nem hülyézném le - csak úgy :lol:
Stefan Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 spzoli írta: ecsém, magasan má az infó se terjed, ezért lehet ilyen fail: szóval pár hete, ültünk sokan, mellettem meg egy bimmer volt az nevezett szépasszony társaságával, és nyomatták a diumdisum zenét, mink meg nem tudtunk beszélgetni...aztán szóvá tettem neki h bizonyak.vaany.dért nem pénteken jársz ki muzsikálni.... :lol: Ott sem voltam amikor ez vót, honnan a pékfaxból tudjam a sztorit e?
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Stefan írta: Ott sem voltam amikor ez vót, honnan a pékfaxból tudjam a sztorit e? Faxé kell barátok köztre hazaérni! :lol:
warwolf Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Pajához csatlakozva, vitt Tomi egy kört az Omival.Egy álom azaz autó, ahogy suhan, rezzenéstelenül.Hihetetlen feeling.Főleg így, hogy rendbe lett rakva a futómű.Gyakorlatilag nem történik semmi, az autómata kultúráltan teszi a dolgát, szinte nem is lehet észrevenni, hogy kapcsol. Paja hátul kis híján elaludt, mert Tomi vezetési kultúrája nemkicsit változott! :lol: Előnyére! :lol: Tomi, köszi hogy vittél. :lol:
tomi023 Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 warwolf írta: Pajához csatlakozva, vitt Tomi egy kört az Omival.Egy álom azaz autó, ahogy suhan, rezzenéstelenül.Hihetetlen feeling.Főleg így, hogy rendbe lett rakva a futómű.Gyakorlatilag nem történik semmi, az autómata kultúráltan teszi a dolgát, szinte nem is lehet észrevenni, hogy kapcsol. Paja hátul kis híján elaludt, mert Tomi vezetési kultúrája nemkicsit változott! :lol: Előnyére! :lol: Tomi, köszi hogy vittél. :lol: te is vittél volna...nm :lol:
Stefan Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 J0hnny írta: Faxé kell barátok köztre hazaérni! :lol: Hát látod, ezek a kényszerbetegségek... Ráadásul ezek szerint ott jobb sztori is volt :lol:
Stefan Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 warwolf írta: Pajához csatlakozva, vitt Tomi egy kört az Omival.Egy álom azaz autó, ahogy suhan, rezzenéstelenül.Hihetetlen feeling.Főleg így, hogy rendbe lett rakva a futómű.Gyakorlatilag nem történik semmi, az autómata kultúráltan teszi a dolgát, szinte nem is lehet észrevenni, hogy kapcsol. Paja hátul kis híján elaludt, mert Tomi vezetési kultúrája nemkicsit változott! :lol: Előnyére! :lol: Tomi, köszi hogy vittél. :lol: Hamarosan változik az avatar? :lol:
warwolf Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Stefan írta: Hamarosan változik az avatar? :lol: Kevés vagyok én egy értelmesebb darabhoz. :lol: Mert ugye a legolcsóbb sem véletlenül olcsó....
Stefan Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 warwolf írta: Kevés vagyok én egy értelmesebb darabhoz. :lol: Mert ugye a legolcsóbb sem véletlenül olcsó.... Az avatar ingyen van :lol:
warwolf Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Stefan írta: Az avatar ingyen van :lol: Keserű szájízű, még ha szép emlék is. :lol:
Recommended Posts