Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Lnézést kérek, hogy nem voltam a CP-ben, de anyukáéknál céges buláj volt, aztán nem tudtam Lszakadni.Amúgy 1:30-ra értünk haza, és 6:00-ra jöttem melózni, aztán most mindenhol vagyok, csak képben nem. :?

Jó érzés az ilyen :wink:

Megosztás:

Szeretném a kedves szekciótársak figyelmét felhívni a Péntek esténként tartott mini meetekre, ha nem írjuk le akkor is vannak ilyen összeröfik, úgyhogy tessenek minél többen eljönni. :walk:

Megértem, hogy vannak tőlünk 20-30-40 km-re lakó szeksöntársak is, de ha ezen múlik elmegyünk az ő lakhelyeikre is egy kis eszmecserére.

Most nem dorgálni akartam, meg nem is kötelezővé tenni a megjelenést, csak egy kicsit öszetartóbbnak kellene a csaptnak lennie.

Nyaralásról természetesen nem kell hazajönni miattunk. :( :lol: :lol: :lol:

Amúgy jó a csapat le a kalappal mindenki előtt. :supz: :supz: :notworthy: :notworthy:

Megosztás:

Bammeg Sanyi!!!

Nagyon király amit csináztál!!!!!

Én megnéztem. Csak így tovább!!!

:wink: 8)

Vóna mozgóképes anyagom...(ugye Joee?? :roll: :( ) Akkor talán még pöpecebbeket is lehetne! :lol:

Jövő heti meetengre megpróbálok jóelőre szabad lenni! :oops: 8)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.