corsarulez Elküldve Szeptember9, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2013 Nem tudom, pontosan mire érted az emberek bénázásait, de én pl. azon letten ideges, hogy hétvégén előkerülnek a 35-el menők. Városban. Jó közlekedési viszonyok közt. 35-el. És nem ezeréves ladával, széthullott warbival, hanem vadiúj kocsikkal..... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááá. legszívesebben letolnám őket az útról, de én egy nagyon rendes, udvarias és jószívű ember vagyok, így csak magamban anyázódok és mutogatok. :ph34r: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember9, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2013 inkább Szeged TiszaDokk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember9, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2013 Ezt most fejtsd ki részletesebben, légyszíves. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember9, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2013 szerda buli :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Cartársak! Nincs valakinek kölcsönbe: Annie M. G Schmidt- Macskák társasága című könyve?. ( kb október végéig) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2013 Cartársak! Nincs valakinek kölcsönbe: Annie M. G Schmidt- Macskák társasága című könyve?. ( kb október végéig) Első blikkre nincs, de ITT megvehető nem sok pénzért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2013 Első blikkre nincs, de ITT megvehető nem sok pénzért. Vagy kell egy ismi a könyvtárban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Apropó, könyvtár. Elképzelhető, hogy a Te Corsád láttam ma a könyvtár mellett? :) Yep! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Màr azt hittem, Johnnyhoz jött meg a kedved : D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Màr azt hittem, Johnnyhoz jött meg a kedved : D Nah...éhes Edit makkal álmodik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Mit kezdjek én egy makkal, nem vagyok én kismalac! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Mit kezdjek én egy makkal, nem vagyok én kismalac! ;) Muszáj dobálni a magas labdákat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember21, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2013 Ò hàt félreérted. :) Johnny és én csak csipkelődünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Sziasztok! Lassan letelik a 6hét :) A fene essen belé! A hétvégén zúzás haza, nagyon várom már! Losi! Itt is így van ez, eső esik nem mennek, de itt nem azért mert nem mernek hanem azért mert így a normális! Mondjuk itt van szerpentin és kanyargós út bőven, amit élvezek! Nem sík egyenes csak :) Az előzékenységed meg nem fogja megérteni a sok barom! Múltkor nyomták rám a zebránál való megállásért a dudát, kérdeztem az embert lovad lenne mit nyomnál? :D Abba hagyta! De itt se divat az előzékenység, kiesnek a kocsiból örömükben mikor be vagy ki engeded őket! Nekik is nekünk is van mit tanulni egymástól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 EZ IGEN! eltelt 2 hét hsz nélkül :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 jah pangás van én sem leszek nagyon otthon...már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 bár Johnny ma felhívott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 Miért nem leszel itthon már? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 Mikor még nem volt facebook, naponta írtunk /írtatok több oldalt :) Most vagy öregszünk vagy ez a facebook hatása :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október6, 2013 Megoszt Elküldve Október6, 2013 Miért nem leszel itthon már? :) hívogat a nyugat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október6, 2013 Megoszt Elküldve Október6, 2013 Most vagy öregszünk vagy ez a facebook hatása :D Iss-Iss... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október6, 2013 Megoszt Elküldve Október6, 2013 ne is emlegessük a kort, nemsokára szülinapom lesz!!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október6, 2013 Megoszt Elküldve Október6, 2013 ne is emlegessük a kort, nemsokára szülinapom lesz!!!! :D :D Ráférnek még a gyertyák a tortára? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október7, 2013 Megoszt Elküldve Október7, 2013 Nem lesz olyan kerek, mint ma Gepardnak ;) (az évforduló, nem a torta!) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 Mikor még nem volt facebook, naponta írtunk /írtatok több oldalt :) Most vagy öregszünk vagy ez a facebook hatása :D Egyértelműen a kor.Meg az FB! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts