Kacsero Elküldve Július22, 2013 Megoszt Elküldve Július22, 2013 Hy! Tud valaki szombaton nyitva tartó klímást, Kecskemét környékén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július29, 2013 Megoszt Elküldve Július29, 2013 nyár van... holnap este megyünk szelidre pancsizni, valaki esetleg? du 5 körül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július30, 2013 Megoszt Elküldve Július30, 2013 Ilyen hidegben is mentek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július30, 2013 Megoszt Elküldve Július30, 2013 Mi vasárnap voltunk, q...a jó volt. :) Össze-vissza dobáltam a gyerekeket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július30, 2013 Megoszt Elküldve Július30, 2013 voltunk vasárnap is meg ma is. most értünk haza nagyon jó volt csak ma kicsit szeles :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július31, 2013 Megoszt Elküldve Július31, 2013 De jô nektek! Én meg itt senyvedek a panelban....! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július31, 2013 Megoszt Elküldve Július31, 2013 Mi is lent leszünk jövő héten, ha minden igaz. Bár éppen most várom a hűtőszerelőt, mert beadta az unalmast. Erősen függ még ettől is a dolog .... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus7, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2013 most lent vagytok? ma este vacsorázhatnánk együtt olyan 7-8 körül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus7, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2013 Szervezhetnenk egy szekcios furdozest is, csak ne most szombaton. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 az a bajom, hogy kezdek kiszeretni a teherautózásból is... esetleg egy impreza :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Augusztus12, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2013 az a bajom, hogy kezdek kiszeretni a teherautózásból is... esetleg egy impreza :) és mi lesz a 10-ik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus12, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2013 és mi lesz a 10-ik? :D hááát nem tudom ... köszönöm a repnap segítséget!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus13, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2013 és mi lesz a 10-ik? :D valami sportos Opel :), nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Augusztus14, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2013 Na ja! Magamnak egy avectrát, fastrát, acorsát vennék c20 turbó motorral ha megtehetném!- csak úgy szórakozni. Na meg a nagy álom verda az egy álló lámpás diplomat :) nagy motorral ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2013 http://www.bevezetem.hu/images/1103/2011-mazda-mx-5.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus14, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2013 Neked ez az àlomautò? :) nem rossz.... :) Ha megvehetnék bàrmit, én Insigniat vennék. Hòfehéret. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2013 Ha jól emlékszem, akkor az Udi volt főnökének a gépe volt. Én is el tudnék viselni egy Subarut.Csak ne nekem kelljen tankolni.De bele férne egy MK IV-es Supra, egy Skyline, egy EVO, egy 3000GT, Eclipse, MR2, GT86, Celica, Calibra, Astra GSi........utóbbi nagyon.Még mindig szerelmes vagyok a formájába.Meg úgy álltalában a feelingbe.Pedig műszaki tartalmát tekintve nem más, mint egy erős motorral és keményebb futóművel felszerelt normál F Astra.De még is. Ugyanakkor mostanság inkább a családi egyterűek jönnek be.Lévén még is csak családos embör lennék vagy mifene.Tehát pl. Zafira II.......Persze jöhetnének a Japán konkurensek is, de korábban megkaptam, hogy egy Opel fórum ugye! :D Ugyanakkor megemlíteném, hogy az offautómmal idáig megtettünk közösen 28e.km-t, problémamentesen.Ezalatt cseréltem 3X olajat (megvételkor kapásból és ebbe kizárólag a gyári jó) ill. 2 tompított izzót.Aztán ennyi.A fogyasztása pedig folyamatosan 6L alatt van.Ha sok a hosszútáv, akkor 5.2L.Ha kevesebb, akkor 5.8L.Nagyon jó vezetni, baromira eltalát stabil futóműve van. Tomi, ha már Subaru, akkor neked csak Legacy, és 2.5 turbó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 Nekem a Subaru abszolult nem tetszik. :( Semelyik sem, pont úgy, mint a Saab, na abból sem gyártottak még szépet. Lehet hogy piszokjól mennek, de az nem minden. Nekem legalábbis. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 Tomi, ha már Subaru, akkor neked csak Legacy, és 2.5 turbó. :) nekem valahogy a 3.0 R jön fel nem a 2.5 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 nekem valahogy a 3.0 R jön fel nem a 2.5 :) Ilyesmin nem akadunk fenn! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 Nekem a Subaru abszolult nem tetszik. :( Semelyik sem, pont úgy, mint a Saab, na abból sem gyártottak még szépet. Lehet hogy piszokjól mennek, de az nem minden. Nekem legalábbis. :) Tipikus nő...a külcsín jobban érdekli, mint a belbecs! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 Nem is igaz, én igenis a csakis a belső értékekre figyelek. :) (mondjuk a Calibra belül nagyon bagószagú, ez az egy nem tetszik a belsejében :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 (mondjuk a Calibra belül nagyon bagószagú, ez az egy nem tetszik a belsejében :) ) Gyújts rá és nem fogod érezni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 Tudom, hogy állati sok baromságot csinálok az életben, de efféle mérgekkel nem élek. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2013 Elég régen volt már hozzászólás a témában, gondoltam nem hagyom nagyon leülni. Katasztrófális, ahogy ebben a pitsányi esőben közlekednek a népek.Egyszerűen kriminális.Mióta kint voltunk Pistivel, rám is ragadt némi közlekedési kultúra, így előzékenyebb vagyok, és sokkal később gurul el a gyúgyszer,mint korábban.De ma, pár balféknek köszönhetően elgurult. Nagy a teremtő állatkertje, és egyre alacsonyabb a kerítés sajnos.Sok embernek inkább gyalog, vagy max. biciklivel kellene járnia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts