straega Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 ... x-es motor sem nagyon van a társaság autói közt. "Namánemazémáde"! nekem mondjuk "X-es" csak 2000-es "máugyehogydeugye"! :) .de nem X25 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 A SZR motor nem számít? :) egyébként vicces megjelölés, még jó, hogy nincs benne egy "a "betű.... <_< :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 "Namánemazémáde"! nekem mondjuk "X-es" csak 2000-es "máugyehogydeugye"! :) .de nem X25 És nem is írtam, hogy nincs, csak azt hogy nem nagyon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Köszönöm szépen mindenkinek! :-) keresem tovább a bajt, hátha nem az a baj :-) most főtengely jeladó és trafó következik :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Köszönöm szépen mindenkinek! :-) keresem tovább a bajt, hátha nem az a baj :-) most főtengely jeladó és trafó következik :-( Ha kell műszeres segítség szólj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Na nekem is van egy történetem az utakról! Történt ma Szegedre menetben, hogy egy 4 karikás verda először felbaxta az agyam a megelőz és 70 én vissza 90-100 stb... aztán harmadjára én már inkább mentem jobban ő nem. x település után ismét mögöttem felbukkant na erre én mondom helló (jobb láb pedálra rendesen) és ő is jön mintha feléledt volna! kb "kicsivel" a megengedett felett, az egyik hosszú egyenes végén feltűnt egy csúnya fehér autó az út mellett én vissza 90 +-10 re ő vidáman elkarcol mellettem és mikor visszatért a sávba, haljátok nemtom mi történt de ilyen csúnya "kékesfeketésszürkés füstöt szikrákkal megtoldva" még sosem láttam kipufogóból kijönni - bakfitty :) - én megelőztem 90-el, ő meg megállt. Amúgy egy "audiklubbos" volt gondoltam megállok megkérdem segíthetek-e (?%?%!?), de mikor mentem el mellette kaptam egy nemzetközi kézjelet (jobb kéz középső ujj nyújtva többi ökölben)háát akkor helló! Één mit tehetek arról, hogy berottyolt a carja?! Gratulálok! Akár egy BajorMotorgyárRt. által összerakott szekérben is ülhetne... Ja amúgy nem rendőr volt az út mellett!!! Mit akarsz egy paraolimpiás autótol. Eddig bírta a gyűrődést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Beszélgettem ma az egyik kollégával aki nem olyan régen cserélte le az 1.2-s C Corsáját egy D OPC-re.Nem elég, hogy megy mint az állat de ha nem lövöldözi el neki akkor 7L benyával elkaristol városban.Meggyőző sztem. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Ha kell műszeres segítség szólj. Akartam javasolni, ha villamos baj van miért bontunk szét egy másik esetleg működő autót, miért nem keressük meg Bohom kollégát? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Beszélgettem ma az egyik kollégával aki nem olyan régen cserélte le az 1.2-s C Corsáját egy D OPC-re.Nem elég, hogy megy mint az állat de ha nem lövöldözi el neki akkor 7L benyával elkaristol városban.Meggyőző sztem. :-) nem rosszak ám azok az OPC-k :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Beszélgettem ma az egyik kollégával aki nem olyan régen cserélte le az 1.2-s C Corsáját egy D OPC-re.Nem elég, hogy megy mint az állat de ha nem lövöldözi el neki akkor 7L benyával elkaristol városban.Meggyőző sztem. :-) Szép is az az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Szép is az az autó. Áááháááá, szal az a fehér OPC corsa akart engem elütni az ézinél, mikor mentem át a zebrán és megálltam a közepén, miközben jött felém! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Komolyan mondom az agyam elszállt ma. Lakótelepről indulok városba. Csaj valami böszme audi terepjáróval vár a parkolóhelyre...de nem ám lehúzódva, hanem az út közepén. Pizzafutárral vártunk egy ideig, aztán meguntuk, megkerültük a padkára felkapatva. Erre elkezdett dudálni és kiugrott a kisasszony spanja ugatni. Pedig a pizzafutár sráccal nem is dudáltunk vagy mutogattunk, csak megkerültük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Áááháááá, szal az a fehér OPC corsa akart engem elütni az ézinél, mikor mentem át a zebrán és megálltam a közepén, miközben jött felém! :D Ézi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2013 Megoszt Elküldve Június20, 2013 Áááháááá, szal az a fehér OPC corsa akart engem elütni az ézinél, mikor mentem át a zebrán és megálltam a közepén, miközben jött felém! :D Te is tudod, hogy kétféle gyalogos létezik.Gyors, vagy pedig lapos! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 Hűűű, vazz, akkor vagy van belőlem még egy (micsoda csapás!!!) :D vagy valamit nagyon benéztem-elnéztem! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 Te is tudod, hogy kétféle gyalogos létezik.Gyors, vagy pedig lapos! :D :D Van protekcióm a megyei kórházba az 5. emeletre ha valakit érdekel. Baleseti +ideg sebészet :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június23, 2013 Megoszt Elküldve Június23, 2013 Ma Sharan lengőkarszilent cserét eszközöltünk sógor autóján.Akármennyire VW, hihetetlenül logikusan van össze rakva és jól szerelhető autó.A két oldalt 3 óra alatt szét és összeraktuk.Kellett hozzá némi kreativitás, szóval a kóórzások büszkék lennének rám! :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 Tominak: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_c/opel_vectra_c_caravan_1.9_cdti_cosmo_automata-6978549 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 Tominak: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_c/opel_vectra_c_caravan_1.9_cdti_cosmo_automata-6978549 Mekkora kamu hirdetés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július4, 2013 Megoszt Elküldve Július4, 2013 Végre leműszakizott az Astra. :) Gond nélkül. :) És jobb környezetvédelmi kategóriába került ezért új forgalmit kapott. :wub: Jutalomból kapott egy alapos mosást és most gyönyörűszép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július5, 2013 Megoszt Elküldve Július5, 2013 Hmmmm, kistestvérnek az Astra mellé? És ráadásul helyben is van..... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa_b/opel_corsa_b_1.6_16v_gsi-7009913 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2013 Megoszt Elküldve Július5, 2013 Hmmmm, kistestvérnek az Astra mellé? És ráadásul helyben is van..... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa_b/opel_corsa_b_1.6_16v_gsi-7009913 :) Csak akkor ha C16XE, bár mivel műanyag szívósoros, valszeg az is. Amúgy játszós benzintemető! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 Tomi! Első 20mp...amiről meséltem! http://youtu.be/_hf_zMRdU68 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július8, 2013 Megoszt Elküldve Július8, 2013 A állatbarátok örülhetnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2013 Megoszt Elküldve Július17, 2013 Egyelőre csak ötlet szintjén van a dolog, de hétvégére szállást keresnénk a Balatonon 2 éjszakára, 4 fő részére.Kimondottan csak alvási céllal és gátlástalanul baráti áron! :D Ha valaki tud ilyesmi kiadó helyről, kérem jelezze! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts