Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ezt már akkor is megbeszéltük, amikor alatta voltunk a váltóköteg lebontás miatt.

Nem véletlen cseréltük a jobbos kormány összekötőt.

De nem dumálok bele, mert nincs jogom és nem is értek én az autószereléshez!

Nyasgem :D

Elküldve

Tomi. Sikerült túlélni a klíma fertőtlenítést. Remélem jó lett. :D

haza még csak csak, de utána rázártam az ajtót és estig állt, érlelödött a napon :)

gomba az nem nö most már benne az biztos :) de bennem sem :)

Köszi szépen!

Elküldve

haza még csak csak, de utána rázártam az ajtót és estig állt, érlelödött a napon :)

Köszi szépen!

Az avatar képed cseréld már ki... :)

Elküldve

Köszi szépen!

Akkor csíny letudva. :D

Elküldve

Srácok,

egy kis segítség kellene. Pénzért kellene tegyek sürgébe 95000 forintnyi szilcoop vásárlási utalványt. Nyilván senki nem fogja egyben megvenni, de esetleg érdekelne innen valakit valamennyi belőle?

Köszi a figyelmet ;)

ui: valamikor a jövő hét elején lesz kézben talán a cucc

Elküldve

Na nekem is van egy történetem az utakról!

Történt ma Szegedre menetben, hogy egy 4 karikás verda először felbaxta az agyam a megelőz és 70 én vissza 90-100 stb... aztán harmadjára én már inkább mentem jobban ő nem.

x település után ismét mögöttem felbukkant na erre én mondom helló (jobb láb pedálra rendesen) és ő is jön mintha feléledt volna!

kb "kicsivel" a megengedett felett, az egyik hosszú egyenes végén feltűnt egy csúnya fehér autó az út mellett én vissza 90 +-10 re ő vidáman elkarcol mellettem és mikor visszatért a sávba, haljátok nemtom mi történt de ilyen csúnya "kékesfeketésszürkés füstöt szikrákkal megtoldva" még sosem láttam kipufogóból kijönni - bakfitty :) - én megelőztem 90-el, ő meg megállt.

Amúgy egy "audiklubbos" volt gondoltam megállok megkérdem segíthetek-e (?%?%!?), de mikor mentem el mellette kaptam egy nemzetközi kézjelet (jobb kéz középső ujj nyújtva többi ökölben)háát akkor helló!

Één mit tehetek arról, hogy berottyolt a carja?!

Gratulálok! Akár egy BajorMotorgyárRt. által összerakott szekérben is ülhetne...

Ja amúgy nem rendőr volt az út mellett!!!

Elküldve

Sokszor gondolom úgy, hogy a jogsit valamilyen pszichológiai teszthez kellene kötni.... <_<

Én meg alapból tiltanám a nőknek a volánhoz ülést! :D

Elküldve

Én meg alapból tiltanám a nőknek a volánhoz ülést! :D

Na most ezt nem értem, hogy jön ide. :blink:

Strega, kocsi színe, pontosabb tipusa? (rendszám?)

Elküldve

Na most ezt nem értem, hogy jön ide. :blink:

Strega, kocsi színe, pontosabb tipusa? (rendszám?)

Fehér 80-as :icon4: , rendszámot nem néztem, de a motorja az gatter szerintem :evilgrin:

Elküldve

Sziasztok! lenne egy kérdésem és kérésem felétek... Van itt kecskeméten olyan ember akinek X25XE-je van rajtam kívül? ugyanis az enyém most megmakacsolta magát és nem tudok rájönni h mi baja lehet, most a motorvezérlőnél járok... h esetleg valaki egy próba erejéig tudna nekem adni egy motorvezérlőt immoval együtt? (akkor nem kellene semmit programozni egyikőnknek se) Esetleg tudtok vmi helyet ahol eltudom hozni a motorvezérlőt egy próba erejéig? Köszönöm szépen előre is a válaszokat! A hibát leírom ha valakit érdekel esetleg! :-)

Elküldve

Ajjajj, ki ne fogjalak érettségi elnöknek :D

Bár elméletileg nem lenne kizárt dolog, de idén nem vagyok elnök sehol. :)

És egyébként is maga vagyok a megtestesült vajszív..... ;) :)

Elküldve

Sziasztok! lenne egy kérdésem és kérésem felétek... Van itt kecskeméten olyan ember akinek X25XE-je van rajtam kívül?

Szia!

Biztosan van olyan, csak sajnos köztünk nincs senkinek.

Szerintem már x-es motor sem nagyon van a társaság autói közt.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.