tomi023 Elküldve Április7, 2013 Elküldve Április7, 2013 Tegnap Bazsival volt alkalmunk kipróbálni egy Astra J OPC-t :) a részleteket és a képeket később...
warwolf Elküldve Április7, 2013 Elküldve Április7, 2013 Tegnap Bazsival volt alkalmunk kipróbálni egy Astra J OPC-t :) a részleteket és a képeket később... Ilyen komoly volt a sokk, hogy még mindig nem tudsz róla beszélni?? :D :D :D :D
corsarulez Elküldve Április7, 2013 Elküldve Április7, 2013 :D :D vagy már meg is vette Tomi, csak titkolja
Bohom Elküldve Április7, 2013 Elküldve Április7, 2013 Az opc j astra szuper. Egy émény vele menni. gyönyörű elegáns és nagyon gyors. a futómű az opc beállításnál olyna kemény hogy kb 70 el tudsz a körforgalomba menni anélkül hogy megcsúszna. Mint ha egy madzagon vezetnék. :evilgrin: Isteni játékszer csak sajna nem a Magyar utaktra. <_<
Bohom Elküldve Április7, 2013 Elküldve Április7, 2013 :D :D vagy már meg is vette Tomi, csak titkolja Tényleg vett Tomi de sajna nem ao opc-t :icon1:
Bohom Elküldve Április7, 2013 Elküldve Április7, 2013 Akkor csakis Omegát vehetett.... :D Ne lottózál mert nagyon mellé fogtál.
tomi023 Elküldve Április8, 2013 Elküldve Április8, 2013 Tényleg vett Tomi de sajna nem ao opc-t :icon1: még.
tomi023 Elküldve Április8, 2013 Elküldve Április8, 2013 Ilyen komoly volt a sokk, hogy még mindig nem tudsz róla beszélni?? :D :D :D :D igen ezt át kell gondolni, még most is ha rá gondolok , elmosolyodom :) Tudom Johnny most erre azt fogja írni, hogy nem is olyan nagy szám mert tele van elektronikával és körbeautózza a Corsa-val :) de a hitetlenkedőknek csak azt javasolnám, üljenek bele egy ilyen 10 millios játékba és verjék oda 6500 felé és lefossák a bokájukat.
Gepard Elküldve Április8, 2013 Elküldve Április8, 2013 Gepárd: mikor lesz megint SD rendelés, van terv? Van bent a cégnél egy szla azt vedd át Gabitól pls. köszi Elnézést, de kicsit beteg voltam. Majd beugrom érte. Tudom, hogy vettél már kocsit, de azért nyálcsorgatásnak: itt van egy. Mondjuk ez sem corsa... :evilgrin:
J0hnny Elküldve Április8, 2013 Elküldve Április8, 2013 igen ezt át kell gondolni, még most is ha rá gondolok , elmosolyodom :) Tudom Johnny most erre azt fogja írni, hogy nem is olyan nagy szám mert tele van elektronikával és körbeautózza a Corsa-val :) de a hitetlenkedőknek csak azt javasolnám, üljenek bele egy ilyen 10 millios játékba és verjék oda 6500 felé és lefossák a bokájukat. Inkább vettél egy kiselejtezett céges fehér H-t...szép! Az okmányirodában megint pezsgőt bontanak! :D Egyébként köszönöm felni ügyben a segítséget! ;) Édesapádnak pedig a jó módorát és segítőkészségét céges ügyben, majd én is fejben tartom ezt a finom úri verbalitást, amikor felhív valami miatt. :evilgrin: Macinak pedig: néha elkérekzik a pillanat, amikor betellik az a bizonyos pohár!
mackosajt Elküldve Április8, 2013 Elküldve Április8, 2013 Akkor most mi a fakkom van? Nem akarsz velem már többé sörözni? Mert ha ez, akkor jobb szeretem, ha elmondja az ember a baját, mintha neadj valami félreértés miatt magában tartja, és ezért valótlan sérelmének eredményeképpen duzzog magában. ;)
J0hnny Elküldve Április8, 2013 Elküldve Április8, 2013 Akkor most mi a fakkom van? Nem akarsz velem már többé sörözni? Mert ha ez, akkor jobb szeretem, ha elmondja az ember a baját, mintha neadj valami félreértés miatt magában tartja, és ezért valótlan sérelmének eredményeképpen duzzog magában. ;) Én nem duzzogok, csak nem szeretem, ha feleslegesen osztják nekem az észt arról, hogy hogyan is éljem az életem. ;) Másrészt a facebook-on nem kötelező mindenkit felvenni ismerősnek, én úgy tudom! :D Ettől még a sör jöhet! :D
mackosajt Elküldve Április8, 2013 Elküldve Április8, 2013 az a baj, hogy te töröltél... ;) Mellesleg mondom én, hogy valótlan sérelem van a háttérben. ;) Ha jól emléxem, elég sok szmájli is volt akkor beszúrva, ha arra gondolsz, amire én is. De te tudod.
warwolf Elküldve Április8, 2013 Elküldve Április8, 2013 igen ezt át kell gondolni, még most is ha rá gondolok , elmosolyodom :) Tudom Johnny most erre azt fogja írni, hogy nem is olyan nagy szám mert tele van elektronikával és körbeautózza a Corsa-val :) de a hitetlenkedőknek csak azt javasolnám, üljenek bele egy ilyen 10 millios játékba és verjék oda 6500 felé és lefossák a bokájukat. Sok tesztet olvastam róla különböző szakújságíróktól, mindenki az egekbe dicsérte.Bár a Megane RS még mindig előtte van állítólag.Mivel egyikkel sem mentem, így ezt nem tudhatom.Viszont a fogyasztása köszönő viszonyban sincs a gyárilag megadott adatokkal.Bár aki 10M-ért vesz jáccóskocsit, jó eséllyel nem foglalkozik ilyen "aprósággal"! :D :D :D
J0hnny Elküldve Április8, 2013 Elküldve Április8, 2013 Bár aki 10M-ért vesz jáccóskocsit, jó eséllyel nem foglalkozik ilyen "aprósággal"! :D :D :D Válság? :D Hol? :D
Bohom Elküldve Április8, 2013 Elküldve Április8, 2013 Az OPC J astra tényleg játszós autó tehát nem hétköznapi használatra vette a tulaj. De játszós autónak első osztályú és még dögösen is néz ki. :evilgrin:
J0hnny Elküldve Április8, 2013 Elküldve Április8, 2013 Az OPC J astra tényleg játszós autó tehát nem hétköznapi használatra vette a tulaj. De játszós autónak első osztályú és még dögösen is néz ki. :evilgrin: Sper van benne?
warwolf Elküldve Április9, 2013 Elküldve Április9, 2013 így vagyunk mi: Most akkormivanakkor?A kéket is elhoztátok végül? :D :D :D :D :D
tomi023 Elküldve Április9, 2013 Elküldve Április9, 2013 félreértés ne essék még nem vettem meg de tárgyaltam róla és eddig biztató, bár havi 150 ezer a törlesztője :D most csak a fehéret vettem meg. a piros meg meg volt :) csak az okmányiroda ma nem dolgozik ezért holnap lesz forgalmi meg törzskönyv meg ami még kell. soproni emberünk intézi :)
Recommended Posts