warwolf Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Ez egyre gázabb.Lehet, bukom Szlovéniát, ha így folytatódik, mert onnan is eléggé aggasztó hírek jönnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Ez egyre gázabb.Lehet, bukom Szlovéniát, ha így folytatódik, mert onnan is eléggé aggasztó hírek jönnek. Oda meg minek má? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 mert itt nem fúj a szél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Megjött Gergely, Gratula Joe&Reni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Gratulálok én is nekik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 persze apa foglalt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Grat az újdonsült apukának és anyukának! Jó egészséget az egész családnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Gratula Apafej! :)) Sok egészséget nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Gratulálok Jóe nak És reninek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Gyönyörű szép tavaszi időnk van. Olyan tükörjég van, hogy 35-tel tudtam menni a hetényi úton. Harmadikban, 1200-as fordulatnál kis gázadásra is elindult keresztbe a kocsi. Láttam egy sószórót, persze sót nem szórt :) 44 es dettó, nem csak te láttál sószórót láttam én is sót persze nem szórt és hóeke se volt rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Itt is GATULA Joee& Reni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Cartársak. Nincs valakinek jó ismerőse a BÁNYAI Gimibe? Kellene felvételihez egy kis "segítség" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Esetleg érdekel valakit Gyari 16" os alukerek? http://kepfeltoltes.hu/130326/alufelni_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Gratula Reni és Joe!!! :D :D Gergő, üdv a bandában! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Köszönjük szépen!!!! Örülünk nagyon, ma még csak 3 óránként látta Reni a picit, de holnap már reggeltől estig vele lesz. Indul a babázás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 Köszönjük szépen!!!! Örülünk nagyon, ma még csak 3 óránként látta Reni a picit, de holnap már reggeltől estig vele lesz. Indul a babázás :) Gratula :) sok egeszseget a babänak meg türelmet a papänak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március29, 2013 Megoszt Elküldve Március29, 2013 Nekem sem műxik rendesen a fórum... Töröld a cache-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március29, 2013 Megoszt Elküldve Március29, 2013 Gratula :) sok egeszseget a babänak meg türelmet a papänak :) Remélem ma már otthon alszanak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2013 Megoszt Elküldve Március29, 2013 Az egyik siklóernyős sporttárs ma hozta el az Astra H Caravanját, Bajáról.Én vittem le.Az autó normál állapotban volt, nekem csupán az szúrt szemet, hogy a jobb elején hüljén állt a lámpa.Meg amit még észre vettem, hogy a géptető föstve volt. Amúgy megy/fékez/dudál.Soltvadkertig elkísértem, aztán én a körforgóból kijöttem Kiskőrös felé, Gábor pedig ment tovább.Felhívtam miután haza ért, de minden rendben volt a gépsassal. Az idő Érsekcsanád után Kmétig ratyi volt. Ez a gép is ott áll bent ahonnan az Astra jött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 Az egyik siklóernyős sporttárs ma hozta el az Astra H Caravanját, Bajáról.Én vittem le.Az autó normál állapotban volt, nekem csupán az szúrt szemet, hogy a jobb elején hüljén állt a lámpa.Meg amit még észre vettem, hogy a géptető föstve volt. Amúgy megy/fékez/dudál.Soltvadkertig elkísértem, aztán én a körforgóból kijöttem Kiskőrös felé, Gábor pedig ment tovább.Felhívtam miután haza ért, de minden rendben volt a gépsassal. Az idő Érsekcsanád után Kmétig ratyi volt. Ez a gép is ott áll bent ahonnan az Astra jött. Astrához ha kell segítség szólj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 hopp a merkantilnál a zafita opc 750-ért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Extraolcsó, de szuperjó állapotú C Kadett érdekelne engem, ha valaki lát valahol valami jót - szóljon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Astrához ha kell segítség szólj. Beszéltem neki rólad, megadtam a tel.számod is, és bevallom én jobban örültem volna ha veled megy autót nézni. :D Mivel ehhez a kategóriához te kellesz, ha az ember nem akar romot venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 hopp a merkantilnál a zafita opc 750-ért :) Szvsz. vannak bent jobb vételnek számító egyterűek is.Ezen a Zafin tökkéletesen látszik, hogy gondos gazdája volt.Meg az is, hogy úgy húzták a telephelyre. Viszont az Omega B 2.5 TDI már csak 95e.ft!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Szvsz. vannak bent jobb vételnek számító egyterűek is.Ezen a Zafin tökkéletesen látszik, hogy gondos gazdája volt.Meg az is, hogy úgy húzták a telephelyre. Viszont az Omega B 2.5 TDI már csak 95e.ft!!! :D :D Cserébe jól le van szigetelve az eleje és a hátulja, mert elég vastag réteg festék található rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts