warwolf Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 Ez egyre gázabb.Lehet, bukom Szlovéniát, ha így folytatódik, mert onnan is eléggé aggasztó hírek jönnek.
J0hnny Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 Ez egyre gázabb.Lehet, bukom Szlovéniát, ha így folytatódik, mert onnan is eléggé aggasztó hírek jönnek. Oda meg minek má? :D
mackosajt Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 Grat az újdonsült apukának és anyukának! Jó egészséget az egész családnak!
Bohom Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 Gyönyörű szép tavaszi időnk van. Olyan tükörjég van, hogy 35-tel tudtam menni a hetényi úton. Harmadikban, 1200-as fordulatnál kis gázadásra is elindult keresztbe a kocsi. Láttam egy sószórót, persze sót nem szórt :) 44 es dettó, nem csak te láttál sószórót láttam én is sót persze nem szórt és hóeke se volt rajta :D
Kacsero Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 Cartársak. Nincs valakinek jó ismerőse a BÁNYAI Gimibe? Kellene felvételihez egy kis "segítség" ;)
Dini Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 Esetleg érdekel valakit Gyari 16" os alukerek? http://kepfeltoltes.hu/130326/alufelni_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
warwolf Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 Gratula Reni és Joe!!! :D :D Gergő, üdv a bandában! :D
Joee Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 Köszönjük szépen!!!! Örülünk nagyon, ma még csak 3 óránként látta Reni a picit, de holnap már reggeltől estig vele lesz. Indul a babázás :)
tascona Elküldve Március28, 2013 Elküldve Március28, 2013 Köszönjük szépen!!!! Örülünk nagyon, ma még csak 3 óránként látta Reni a picit, de holnap már reggeltől estig vele lesz. Indul a babázás :) Gratula :) sok egeszseget a babänak meg türelmet a papänak :)
Gepard Elküldve Március29, 2013 Elküldve Március29, 2013 Nekem sem műxik rendesen a fórum... Töröld a cache-t!
Gepard Elküldve Március29, 2013 Elküldve Március29, 2013 Gratula :) sok egeszseget a babänak meg türelmet a papänak :) Remélem ma már otthon alszanak! :)
warwolf Elküldve Március29, 2013 Elküldve Március29, 2013 Az egyik siklóernyős sporttárs ma hozta el az Astra H Caravanját, Bajáról.Én vittem le.Az autó normál állapotban volt, nekem csupán az szúrt szemet, hogy a jobb elején hüljén állt a lámpa.Meg amit még észre vettem, hogy a géptető föstve volt. Amúgy megy/fékez/dudál.Soltvadkertig elkísértem, aztán én a körforgóból kijöttem Kiskőrös felé, Gábor pedig ment tovább.Felhívtam miután haza ért, de minden rendben volt a gépsassal. Az idő Érsekcsanád után Kmétig ratyi volt. Ez a gép is ott áll bent ahonnan az Astra jött.
Bohom Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Az egyik siklóernyős sporttárs ma hozta el az Astra H Caravanját, Bajáról.Én vittem le.Az autó normál állapotban volt, nekem csupán az szúrt szemet, hogy a jobb elején hüljén állt a lámpa.Meg amit még észre vettem, hogy a géptető föstve volt. Amúgy megy/fékez/dudál.Soltvadkertig elkísértem, aztán én a körforgóból kijöttem Kiskőrös felé, Gábor pedig ment tovább.Felhívtam miután haza ért, de minden rendben volt a gépsassal. Az idő Érsekcsanád után Kmétig ratyi volt. Ez a gép is ott áll bent ahonnan az Astra jött. Astrához ha kell segítség szólj.
tomi023 Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 hopp a merkantilnál a zafita opc 750-ért :)
corsarulez Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Extraolcsó, de szuperjó állapotú C Kadett érdekelne engem, ha valaki lát valahol valami jót - szóljon. :)
warwolf Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Astrához ha kell segítség szólj. Beszéltem neki rólad, megadtam a tel.számod is, és bevallom én jobban örültem volna ha veled megy autót nézni. :D Mivel ehhez a kategóriához te kellesz, ha az ember nem akar romot venni.
warwolf Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 hopp a merkantilnál a zafita opc 750-ért :) Szvsz. vannak bent jobb vételnek számító egyterűek is.Ezen a Zafin tökkéletesen látszik, hogy gondos gazdája volt.Meg az is, hogy úgy húzták a telephelyre. Viszont az Omega B 2.5 TDI már csak 95e.ft!!! :D :D
mackosajt Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Szvsz. vannak bent jobb vételnek számító egyterűek is.Ezen a Zafin tökkéletesen látszik, hogy gondos gazdája volt.Meg az is, hogy úgy húzták a telephelyre. Viszont az Omega B 2.5 TDI már csak 95e.ft!!! :D :D Cserébe jól le van szigetelve az eleje és a hátulja, mert elég vastag réteg festék található rajta :D
Recommended Posts