Psziho Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Jó pihenést !Kellemes nyaralást ! :toothy2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Halihó! Srácok! ... és Hölgyeim - természetesen! Lesz ma MINI MEET? Összefutunk? Akár összefuthatnánk... nem? (én mondjuk nem sokáig érek rá... de azért még oda mennék szivesen...) 19:00? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Halihó! Srácok! ... és Hölgyeim - természetesen! Lesz ma MINI MEET? Összefutunk? Akár összefuthatnánk... nem? (én mondjuk nem sokáig érek rá... de azért még oda mennék szivesen...) 19:00? Én sajnos nem tudok menni, mert meló van, de érdeklődnék, hogy a lámpailag mi a pálya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Én sajnos nem tudok menni, mert meló van, de érdeklődnék, hogy a lámpailag mi a pálya! Mire gondolsz Wolfi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Mire gondolsz Wolfi? A Dénes álltal licitált lámpára.Link fentebb.Viszont az is igaz, hogy már átlépte a bűvös 10eurós határt, szal így már tárgyítalan!Annyit még csak-csak rászántam volna, de ha 20euro lesz a vége, esetleg megnyerem, még mindig +10euro a postaköltség, szal 7500-ért hátsó lámpát venni egy 16 éves verdára, már akkor inkább nem. Ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 És akkor mit szóltok a 179 EUR-os hátsó lámpához... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 És akkor mit szóltok a 179 EUR-os hátsó lámpához... :lol: :lol: Más egy Astra GSÍ, és más egy 1.2S 45LE-s aggregát! ;) :( :D Meg más, hogy kasztni+festés(külső) közel 137e. ft lesz.Nincs ezzel a dologgal semmi gáz, csak hála az elcseszett törvénynek, augusztus 9.-ig még a műszakinak is meg kell lennie, hogy egyáltalán a nevemre kerülhessen a verda.Amúgy minden király! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 És akkor mit szóltok a 179 EUR-os hátsó lámpához... :lol: :lol: Képet róla!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Majd kép a kész verdáról lesz... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Srácok, ki jön HOLNAP A VETERÁN OPEL TALIRA Kecskemétre??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Én nagyon szívesen mennék, de sajna meló van... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Én nagyon szívesen mennék, de sajna meló van... :roll: Vasárnap is lesz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Srácok, ki jön HOLNAP A VETERÁN OPEL TALIRA Kecskemétre??? Részemről olyan 10 környékén leszek kint! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Sajnos Vasárnap is...sőt még hétfőn is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2005 Srácok, ki jön HOLNAP A VETERÁN OPEL TALIRA Kecskemétre??? én valszeg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Én céges kiránduláson leszek, mert asszonypajtás már lefoglalta, de vígasztal, hogy badacsonyi borkóstolás is lesz a programban, stb:.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 én valszeg Mi is ottan leszünk.. :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Mi is jövünk, már hajnalban!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Szóval király volt a tali, nagyon sok szép járgányt láttunk, találkoztam sok klubtárssal, meg utána király volt a felvonulás is, de a rendőrjárőr egy kicsit elkalandozott, aztán a végén lévő szép fiatal verdáinkkal egy kicsit leszakadtunk.Aztán jó volt még a Gokartpályán is a móka, nyugodtan lehetett menni köröket, és Speed jóvoltából megtapasztaltam a 40mm-es ültetés előnyeit.Iszonyat, hogy mit fogtak azok a Dayton D200-as gumák. Bevallom töredelmesen, hogy remegő kezekkel, de fülig érő vigyorral szálltam ki mellőle, mert Atomkirály volt.! Speed, köszi!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Ide is ideírom: Köszönet Turnernek és Hagának a szíves vendéglátásért és a finom ebédért! Köszönet Speednek az egyedülálló élményért! És gratula Berlinának!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Sajnos kimaradt, pedig kaptam SMS-t is a gokartpályáról... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június26, 2005 Sajnos kimaradt, pedig kaptam SMS-t is a gokartpályáról... :lol: :smt019 :smt019 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Bevallom töredelmesen, hogy remegő kezekkel, de fülig érő vigyorral szálltam ki mellőle, mert Atomkirály volt.! Speed, köszi!!!! Sztem ezt mindneki bevallhatja :lol: :lol: ;) a legaranyosabb Turner és Rulezke volt :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Sztem ezt mindneki bevallhatja :lol: :lol: ;) a legaranyosabb Turner és Rulezke volt :( :wink: Én nem remegtem,inkább élveztem,és erőssen gondolkodtam,hogy dizelt megkínozzam-e! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Johnny látom neked is teccet a trabi :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts