Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Halihó!

Srácok! ... és Hölgyeim - természetesen!

Lesz ma MINI MEET?

Összefutunk? Akár összefuthatnánk... nem?

(én mondjuk nem sokáig érek rá... de azért még oda mennék szivesen...)

19:00?

Elküldve
Halihó!

Srácok! ... és Hölgyeim - természetesen!

Lesz ma MINI MEET?

Összefutunk? Akár összefuthatnánk... nem?

(én mondjuk nem sokáig érek rá... de azért még oda mennék szivesen...)

19:00?

Én sajnos nem tudok menni, mert meló van, de érdeklődnék, hogy a lámpailag mi a pálya!

Elküldve

Mire gondolsz Wolfi?

A Dénes álltal licitált lámpára.Link fentebb.Viszont az is igaz, hogy már átlépte a bűvös 10eurós határt, szal így már tárgyítalan!Annyit még csak-csak rászántam volna, de ha 20euro lesz a vége, esetleg megnyerem, még mindig +10euro a postaköltség, szal 7500-ért hátsó lámpát venni egy 16 éves verdára, már akkor inkább nem.

Ilyesmi.

Elküldve
És akkor mit szóltok a 179 EUR-os hátsó lámpához... :lol:  :lol:

Más egy Astra GSÍ, és más egy 1.2S 45LE-s aggregát! ;) :( :D

Meg más, hogy kasztni+festés(külső) közel 137e. ft lesz.Nincs ezzel a dologgal semmi gáz, csak hála az elcseszett törvénynek, augusztus 9.-ig még a műszakinak is meg kell lennie, hogy egyáltalán a nevemre kerülhessen a verda.Amúgy minden király! :?

Elküldve

Én céges kiránduláson leszek, mert asszonypajtás már lefoglalta, de vígasztal, hogy badacsonyi borkóstolás is lesz a programban, stb:.... :lol: :lol:

Elküldve

Szóval király volt a tali, nagyon sok szép járgányt láttunk, találkoztam sok klubtárssal, meg utána király volt a felvonulás is, de a rendőrjárőr egy kicsit elkalandozott, aztán a végén lévő szép fiatal verdáinkkal egy kicsit leszakadtunk.Aztán jó volt még a Gokartpályán is a móka, nyugodtan lehetett menni köröket, és Speed jóvoltából megtapasztaltam a 40mm-es ültetés előnyeit.Iszonyat, hogy mit fogtak azok a Dayton D200-as gumák.

Bevallom töredelmesen, hogy remegő kezekkel, de fülig érő vigyorral szálltam ki mellőle, mert Atomkirály volt.!

Speed, köszi!!!!

Elküldve

Ide is ideírom:

Köszönet Turnernek és Hagának a szíves vendéglátásért és a finom ebédért! Köszönet Speednek az egyedülálló élményért! És gratula Berlinának!!!!!

Elküldve
Bevallom töredelmesen, hogy remegő kezekkel, de fülig érő vigyorral szálltam ki mellőle, mert Atomkirály volt.!

Speed, köszi!!!!

Sztem ezt mindneki bevallhatja :lol: :lol: ;)

a legaranyosabb Turner és Rulezke volt :( :wink:

Elküldve

Sztem ezt mindneki bevallhatja :lol: :lol: ;)

a legaranyosabb Turner és Rulezke volt :( :wink:

Én nem remegtem,inkább élveztem,és erőssen gondolkodtam,hogy dizelt megkínozzam-e! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.